Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Kyllä paikan päällä kielenkin oppii nopeasti :D

    Comment


      Oppisi varmasti ja englannilla pärjää Hampurissa hyvin pitkälle. Alkaa vaan tuntumaan, ettei suomessa ole enää itselle mitään.

      Comment


      • Muistan saman tunteen reilu 20 vuotta aiemmin. Kuitenkin tuli palattua/jäätyä ja perustettua perhe.
        Viimeksi muokannut Killeri; 1.5.2023, 21:23. Perustelu: Tarpeeton lainaus poistettu.

        Comment


          Joo aina voi onneksi palata mutta tälläin alle 35v voisi vielä repästä. Hampurissa olisi valmiiksi monikansallinen joukko ystäviä eri aloilta.

          Comment


            Anna mennä. Kaduttaa myöhemmin, jos jätät kokeilematta.

            Comment


              Täytyy alkaa opiskelemaan kieltä, niin on jotain toivoa hakea hitsarin töitä.

              Comment


              • Pistin prätkän myyntiin, kun on ollut käyttämättä ja tarpeeton. Ja taas on sama pelleily käynnissä. Kun edes kykenisivät soittamaan, niin saisi sanoa asiat kerralla selviksi, mutta ei. Turhaa älytöntä viestittelyä ja tinkausta. Muutenkin pyörä on halvin, mitä vastaavia on myynnissä. Kuitenkin pitäisi hintaa tiputtaa vielä 50%:a. Ilmoitin jo että ei ole pakko ostaa, eikä minun ole pakko myydä. Kyllä lähtee järki ja menee hermot tässä touhussa.

                Comment


                  Tuohon uuden maan kokeiluun, aina kannattaa mennä jos vaan on mahdollisuus. Ei sielläkään väkisillä pidetä.
                  Itse vaihdoin talvella paikkakuntaa, täytyy sanoa että ainakin alku on ollut todella hankalaa kun ei ole sosiaalisia ympyröitä ja töiden suhteen on ollut ihan hemmetin haastavaa. Ehkä tämä tästä tai sitten lähdetään kohti uusia haasteita.

                  Comment


                    Q-vaunun myynyt firma kadonnut, kuin pieru saharaan. Ei muuten, mutta siltä jäi kesärenkaat toimittamatta

                    Comment


                      3.2 8nTT:n metsästys jatkuu... Viimeksi otti päähän kun yksityinen myyjä lakkasi vastaamasta viesteihin, vaikka ne lukikin. Nyt sama ongelma autoliikkeen kanssa, vaikka puhelimessa olivat hyvinkin avuliaita.

                      Comment


                        Tänään oli Ceemeli-Mersun normaali vuosihuolto Veholla ja loppulasku 826,00€. Onneksi mitään ei ollut rikki tai kulunut.

                        Comment


                          Ja silti ottaa päähän \o/ ?!?

                          Comment


                            Mitä kuuluu 800€ vuosihuoltoon?

                            Comment


                              Öljyn ja suodattimien vaihto. Tässä oli vielä lisäksi 125tkm välein tehtävä vaihteiston öljyn vaihto joten siksi hinta pomppasi.

                              Comment


                                3.2 8n TT:n metsästys osa jotain... Ensimmäinen käyty koeajamassa. Ilmoituksessa ja myyjän puheiden mukaan huippukuntoinen... Kori kauttaaltaan pohjamaaliin asti naarmuilla, etuvalot entiset ja kaiken huippuna vaihdelaatikko sökönä...

                                Comment


                                  Vi**upultit!!

                                  Comment


                                    Kun hyvin rasvaa v***upultit kuparirasvalla ja käyttää joka vuosi irti renkaiden vaihdon yhteydessä, niin ei tartte perkelöidä.

                                    Comment


                                      Porasin just yhden "Vi**upultin" pois. Sen jälkeen onkin ollut vähän helpompaa...
                                      Jouduin vaihtamaan katkenneet takajousetkin C5 Quattroon. Konttoreilla hinnoittelukin on syvältä: Uusintanäyttö olisi maksanut enemmän kuin vuosikatsastus.
                                      Isän kuoleman yhteydessä olivat pankissa resetoineet vanhempieni tallelokerosta mun käyttöoikeudet. Lokerossa olisi paperi, jolla saisi palautettua uudestaan ne samat käyttöoikeudet. (Ei se pankki ollut kyllä edes auki maanantaina, kun ensimmäisen kerran ajoin sen 170 km, että olisin saanut tarvitsemani paperin sieltä.)
                                      Äitini kävi ambulanssilla sairaalan päivystyksessä. Hukkaisvat kengät.
                                      Viikon kuluttua seuraavalla reissulla hukkui äidin kuulolaite ja toisen korvankin laite oli runnottu rikki.
                                      Sain hommattua varakuulolaitteen sairaalan neuvontaan. Tuli tehtyä turha 170 km reissu sitä hakemaan. Seuraavana päivänä se sitten löytyi samasta kopista.
                                      ToDo-lsitalla olisi ainakin kardaanin kannatinlaakeri, vaihteiston takastefa, pissapojan säiliön vuodon tilkitseminen ja jarrutehostimen vaihto - ja kaikki tietennkin eri Audeihin.
                                      ...ja sekin ottaa päähän, kun lomalla ei ehdi lomailemaan.

                                      Comment


                                        Valtuutin viime maanantaina UPSin jättämään paketin takaterassille ilman allekirjoitustani. Keskiviikkona se putkahti kuitenkin K-kauppaan, mikä ei ollut edes lähin UPSin Access Point™ piste. Torstaina ajoin mökiltä Tampereelle hakemaan pakettia, mutta sitä ei löytynyt kaupasta. Huomattiin, että seurantaan oli ilmestynyt 20 minuuttia aiemmin "Noutoskannaus". WTF?

                                        Tuolloin torstaina sain jonkun UPSin aspasta kiinni ja yritin ehdottaa hakevani paketin suoraan heidän toimistolta, mutta sanoivat, ettei onnistu, kun se paketti puretaan ensin autosta ja menee sitten liukuhihnalle, jossa se skannataan jne jne ennen kuin voivat luovuttaa sen. Ja siinä vaiheessa toimisto on jo kiinni... Kertoivat ystävällisesti, että paketti on minulla tämän viikon ti-ke. Aika ISOIN AAKKOSIN ilmoitin heille, että jos toinen kuriiri toimittaa 3 päivässä paketin Jenkkilästä kotiovelle, niin 3 kilometrin matkaan ei voi mennä viikkoa. Sitten se UPSin täti heräsi, että "Ai sä tahdot tän pikana... sitten saat perjantaiksi." Hukkasivat sen varmaan tahallaan, kun menetin vähän malttini ja pääsi pari voimasanaa suusta. Koko K-kauppa varmaan kuuli, kun PUHUIN puhelimeen.

                                        Se paketti siis katosi sen noutoskannauksen jälkeen. Perjantaina soittelin paketin perään, mutta UPS ei löydä sitä mistään. Soittivat kyllä minullekin päin muutaman kerran. UPS ei tietenkään korvaa minulle mitään ylimääräisestä 170 km ajosta yms,, sillä minä en ole heidän kanssa sopimussuhteessa, koska UPS on tehnyt kuljetussopimuksen lähettäjän kanssa.

                                        Tulen boikotoimaan UPSia aina kun vain voin. Tämä ei nimittäin ollut ensimmäinen kerta, kun mokaavat näin pahasti.

                                        Comment


                                          Alkukesästä syntyi perheenlisäystä joka ei siis ota päähän mutta tämä on generoinut enemmän ja vähemmän akuuttia autonvaihto tarvetta. Paatuneena speksaajana en silti tunne yhtään autokuumetta tällä hetkellä...

                                          Comment


                                            Ei käyny silleen kun entisen työpaikan asiakkaalle. Se mies oli oikein kunnon vannoutunu automies ja tykkäs laittaa aina vannettaa ja madallusta ja ja ja. Niillä oli jo kaksi muksua ja rouvansa kanssa olivat päättäneet vielä kolmatta kokeilla. No vaimo saapuikin siunattuun tilaan ja ensimmäisessä ultrassa löyty kaksoset...

                                            Oli se synkkä poika sen jälkeen kun tajus että coupekorinen neliovinen 5-paikkainen auto ei enää riitä vaan pitää joku helvetin Voyager tai vastaava tilatötterö laittaa. Ja sitten vielä vähän enemmän kun tajus että muutaman vuoden päästä loppuu talosta huoneet kesken.

                                            Comment


                                              Voihan niitäkin madaltaa ja laittaa vannetta :D Tuossa tilanteessa olisi helppo ostaa jokin Multivan, yllättävän paljon niitäkin voi rakentaa. Lyhytperäinen Golf alkaa vaan käymään vähän pieneksi, toki tarvii vähän harjoitella vielä pakkaamista.

                                              Comment


                                                Joo ja tää oli joskus nolkutluvun puolenvälin aikaan, melkein 20 vuotta sitten. Siihen aikaan oli tosiaan vaihtoehtona pikkubussi tai joku Voyager tjms oksennus.

                                                Nykyäänhän saa aika laajalti 7-paikkaisiakin autoja.

                                                Comment


                                                  Meinasin kehua kun ulkomaan paketti tuli Tullipostista läpi ja toimitukseen yhdessä päivässä. Sitten näin että paketti oli noudettavissa Rajamäellä, eikä Mustiolla. 35 minuuttia jonotusta puhelimessa ja nyt sitten paketti Rajamäeltä Mustiolle 1-3 arkipäivässä. Kyllä se varmaan joku päivä vielä onnistuu! No on meillä paikallinen posti todella hyvä, jaksavat soitella, tuoda paketit kuistille- kerran jopa etsi minut tontilta kun en huomannut että oli kurvannut pihaan pkettia tuomaan

                                                  Comment


                                                    Helvetin sorkkaeläimet...menee auto korjaamolle

                                                    Comment


                                                      Kinukki kusetti. Ostin eBaysta neljä jännitemittaria auton tupakansytytinliitäntään. Ihmettelin, kun voltit pysyy vakaasti 12,5 kohdalla vaikka mitä tekisi. Varmistin auton kytkentäkaavasta, ettei akun ja pistorasian välissä ole muuta kuin sulake. Sitten purin yhden noista WGS-G27 -kalikoista nähdäkseni miten minua on huijattu.

                                                      Huijaus oli tehty monimutkaisemmin kuin oletin. Kalikassa on taustavalo ja sen etupuolella 12.5 maski. Ei ole koskaan ali- eikä ylijännitettä! Ihmetyttää miten kinukki kuvittelee tämän "CE-hyväksytyn" kalikan toimivan 24 voltin järjestelmässä, kun kyljessä sanotaan Input: DC 12-24V... En vaivautunut testaamaan USB-porttia.
                                                      Click image for larger version

Name:	1409202310002.jpg
Views:	719
Size:	108,9 Kt
ID:	1961258 Click image for larger version

Name:	1409202310001.jpg
Views:	713
Size:	146,7 Kt
ID:	1961259 Click image for larger version

Name:	1409202310000.jpg
Views:	726
Size:	138,8 Kt
ID:	1961260 Click image for larger version

Name:	140920239998.jpg
Views:	731
Size:	164,9 Kt
ID:	1961261 Click image for larger version

Name:	1409202310006.jpg
Views:	722
Size:	134,2 Kt
ID:	1961262 Click image for larger version

Name:	1409202310007.jpg
Views:	671
Size:	213,4 Kt
ID:	1961263
                                                      Hatuttaa tällainen ajan hukkaaminen. Kuukauden verran näitä odottelin, kun en viitsinyt viritellä yleismittaria tuohon pistorasiaan. Autossa nimittäin saattaa olla latausongelma ja tällä ylimääräisellä mittarilla olisin poissulkenut mahdollisen mittaristo-ongelman. Onneksi pessimisti ei pety. Nyt ei muuta kuin uutta matoa koukkuun.

                                                      Comment


                                                        Onhan se hyväksytty. China Export lukee kyljessä.

                                                        Comment


                                                          Nyt selkis miksei tuo jännitemittari toimi. Kinukki vastasi: "item must be affected somehow during the long shipping"
                                                          Nyt ne pelaisivat aikaa ja lähettäiviät uudet, että reklamaatioaika kuluisi niitä odotellessa umpeen.

                                                          Comment


                                                            Alkuperäinen kirjoittaja hopsis Näytä viesti
                                                            Onhan se hyväksytty. China Export lukee kyljessä.
                                                            Kyllä tuo on ihan CE merkintä. China Export -merkissä C ja E ovat paljon lähempänä toisiaan.

                                                            Comment


                                                              Kannattaako tuollaisia ulkomailta alkaa tilaamaan kun Suomestakin saa alkaen kuudella eurolla saman tyyppisiä? Ja kotimaisten liikkeiden kanssa lienee helpompi kiistellä.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X