Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    V8:n puskuri osui firman liukuportin lehteen, peilijäinen piha ja välikelin kitkat alla :(
    Valui kävelyvauhtia hitaammin ja töksähti niin, että puskuri halkesi nurkasta ja puskurivilkun kiinnike hajosi. Alumiiniseen porttilehteen tuli pikkurillin pään kokoinen lommo ja siihen muistoksi tummansinistä puskurin yläreunasta.

    Omatunto sai isoimman kolauksen, kun ekaa kertaa aiheutan jotakin vahinkoa omalle autolle törmäämällä johonkin.

    Comment


    • Osanotto ja voimia Stugan perheelle.

      Comment


      • Talomyyjä. Tein tarjouksen jonka yhtenä ehtona oli homekoiran käytttäminen paikalla, luonnollisesti minun kustannuksella.
        On kuulemma loukkaus häntä kohtaan, kyllä häneen voi luottaa. Ominkäsin on remontoinut. No jos ei ole edes rakennusalan ammattilainen ja yrittää voittaa luottamusta käyttämällä titteliä jota hänellä ei edes ole niin ei se juurikaan luottamusta herätä. Enemmänkin antaa aihetta epäillä. Pitäköön tunkkinsa...

        Comment


          Pitäis vissiin osata sanoa ei välillä. Hommia painanu tässä viikon sisään taas vaihteeks aivan riittämiin kaavalla töitä, nukkummista, töitä ja lisää töitä ja nukkumista. Rupee vähän painamaan jo nuo 4-6h yö unet kun viikko mennyt jo tälleen.

          Comment


            Voi vittulan väki. Se tunne kun on nettisivulla olevaan tekstilaatikkoon purkanut sydäntään ajatuksella pitkän pätkän ja sitten kun tekee kirjoitusvirheen ja luulee kumittavansa sitä backspacella niin kämmen onkin osunut kannettavan painolevyhiireen, siirtänyt kursorin sivulle johonkin toiseen kohtaan pois siitä tekstikentästä ja backspace heittää edelliselle sivulle. Tietenkin kun koittaa palata takaisin niin sivu kaikkine täytettyine tietoineen on resetoinut ittensä.

            Perkele sentään kun on hankalaa yhden 17€ kikkareen maksaminen Puolalaiselle myyjälle. Olen Paypalin ja eBayn asiakaspalveluihin chatannut nyt yhteensä toista tuntia eikä vielä ole valmista.

            Comment


              Menin ja upgradesin Windows 8.1:n.

              Comment


              • Aina kun tulee käytettyä parkkikiekkoa ja se kerta sitten, kun unohdat käyttää, ni jo on jumaliste tietenki siihen etutuulilasiin kiinnitettynä parkkisakko! Milläs hyvillä selityksillä tuon parkkisakon voisi jättää maksamatta? Antaa mennä tuon parkkisakon niin vanhaks, että tulee muistutus, jonka jälkeen ottaa parkkifirmaan yhteyttä ja totetaa näin "auto oli hetken aikaa myynnissä, enkä voi enää muista kuka kyseisellä autolla ajoi" menisköhän läpi ja parkkisakko kumottais?

                Comment


                • Ei mee läpi toi selitys, niitä ei kiinnosta kuka sen auton on siihen ajanut vaan vastuu on auton omistajalla.

                  Comment


                  • joo ei niitä kiinnostanu meikäläisenkää valitus kun olin inva paikalle parkkeerannu tapiolassa (inva merkki asfaltissa oli kulunu pois ja inva tolppa merkki osotti toiselle puolelle) olis kuulemma pitäny tajuta ruudun leveydestä joka oli omasta mielestä aivan yhtä ahdas ruutu ku muuallaki.

                    Comment


                      Piti tänään saada renkaat ja vanteet rengasliikkeestä(vein eilen että laittavat renkaat vanteille), tänään kävin kysymässä et jokos on valmiina kun mitään ei ole kuulunu. No ei ole valmiina rengaskone hajos taas oli vastaus. Siinä katsottiin niin yhdessä vanteessa oli puoliksi rengas vanteella ja kone särki. Päähän ottaa siksi kun olen hätähousu ja kaikki on saatava heti, eli pahoitin pienen mielen kun en saanu kokeilla uusia KESÄrenkaita alle, että miten mahtuu ja tuliko ne nyt kaarelle vai ei.
                      Viime keväänä kävin laittaa 205/40/18 kumit niin silloin hajos edellisen kerran kone. Kohta ne ei varmaan ota multa renkaita ja vanteita työn alle.

                      Comment


                        Alkuperäinen kirjoittaja Heba Näytä viesti
                        Aina kun tulee käytettyä parkkikiekkoa ja se kerta sitten, kun unohdat käyttää, ni jo on jumaliste tietenki siihen etutuulilasiin kiinnitettynä parkkisakko! Milläs hyvillä selityksillä tuon parkkisakon voisi jättää maksamatta? Antaa mennä tuon parkkisakon niin vanhaks, että tulee muistutus, jonka jälkeen ottaa parkkifirmaan yhteyttä ja totetaa näin "auto oli hetken aikaa myynnissä, enkä voi enää muista kuka kyseisellä autolla ajoi" menisköhän läpi ja parkkisakko kumottais?
                        Jos on yksityisen parkkifirman ns. sopimusrikemaksu, niin ilmoitat vain että et ole ajanut autoa, jotenka et ole sopimuksen toinen osapuoli. Kuuluu parkkifirmalle selvittää kenen kanssa ovast sopimuksen tehneet. Lisää aiheesta löytyy forumilta yksityiset parkkifirmat tms topicin alta.

                        Jos taas on kunnallinen niin silloin omistaja on vastuussa, ja harvoin niitä kumotaan.

                        Comment


                        • Kyseessä on kunnallinen eli ei taida muu auttaa, kuin maksaa :/

                          Comment


                            Sitten mennään Mikko kaverin tallille ;) Vaikka ne FinToysin väkeä onkin ;)

                            Comment


                              Hyvä tietää, ennemmin tukee suoraan harrastetoimintaa. Käy vaan sit tasapainottamassa muualla. :)

                              Comment


                              • Eilen mittaamalla kuume 39,8 astetta tuntikaupalla... tais se käydä yli 40:ssäkin kun herätessä olin hikoillut ja oli silti 39,8. Aamulla enään 39,0. Kivaa pidennettyä viikonloppua perkele.

                                Comment


                                  Kunnon työmies sairastaa vapailla, vai miten se oli. Itsellä toinen keuhkokuume tänä syksynä, ensimmäisen jälkeen tuli lähdettyä raatamaan liian pian. Vuodesta 2004 tähän päivään mennessä noita on ollut yhteensä 11kpl: osa lievempiä ja osa vakavampia, lukemattomia verikokeita ja keuhkokuvia otettu mutta syy on epäselvä.
                                  Ja päähän ottaa se, ettei tilaamani Gran Turismo 6 tullutkaan eilen.

                                  Comment


                                  • Jäi Berliinin viikonloppu väliin, kiitos myräkän. Saakelin lento oli peruttu taksimatkan aikana kentälle, tarkistin tilanteen ennen lähtöä ja kentälle tullessa se oli peruttu. Ja Germanwingsin asiakaspalvelu... ei onnistu tavoittaa millään.

                                    Comment


                                    • Alkuperäinen kirjoittaja TN69 Näytä viesti
                                      Jäi Berliinin viikonloppu väliin, kiitos myräkän. Saakelin lento oli peruttu taksimatkan aikana kentälle, tarkistin tilanteen ennen lähtöä ja kentälle tullessa se oli peruttu. Ja Germanwingsin asiakaspalvelu... ei onnistu tavoittaa millään.
                                      Tossa tilanteessa olis matkavakuutus korvannu...

                                      Nimimerkillä: Taksikuski, joka vei kerran 4henkeä Vaasan lentoasema -> Helsinki-Vantaa lentoasema, niin kerkesivät just jatkolennolle. Matkavakuutus korvas, kun "olivat matkalla" (Vaasan kentällä), kun lento peruttiin

                                      Comment


                                      • No rahat tulivat jo lennoista, olin siis vetänyt oikeista naruista. Hotellit tulee matkavakuutuksesta. Tuota taksia en osannut ajatella.

                                        Comment


                                        • Pistä pyykit koneeseen.. Huomaa naulakossa vanha untuva toppatakki, pestään sekin vaikka ei oo tullut käytettyä pitkiin aikoihin, hyvin sopii eikun sisään.. Ja pesun valmistuttua tuli mieleen miksi sitä ei tullut käytettyä. Nimim. Boxereissa sulkia, t-paidassa, sukissa, kalsareissa, luukun tiivisteen välissä.. Muutama oli sihdissäkin, toivottavasti ei oo siitä eteenpäin mennyt.
                                          Viimeksi muokannut okkim; 10.1.2014, 21:24. Perustelu: Poistettu turhat tagit.

                                          Comment


                                            Katsastusasemien aukioloajat, ainakin täällä tuppukylässä. Arkisin klo 8-17, koita siinä nyt päivätyöläisenä päästä hoitamaan asioita. Muuten paikallisen konttorin palvelu on kyllä hyvää, asiantuntevaa ja nopeaa, sitä saisi vaan olla vähän laajemmin tarjolla.

                                            Comment


                                            • Tuppukylän katsastusvolyymi on niin pieni, että ei kannata pitää asemia auki joka lauantai. Kyllähän se kerran kuukaudessa riittää, kun ennakoi. Tietty itsellä olis silloin aina tarvetta, kun ne ei oo auki.

                                              Comment


                                                Nyttenkin olis kyse auton rekisteröinnistä joten ei oikein kestä odottaa kolmea viikkoa. No kirotkoon joku muu sitten vuorostaan täällä oven takana kun meen kesken töipäivän ensi viikolla arkena käymään.

                                                Comment


                                                • Parin vuoden sisällä saa rekisteröinnitkin tehtyä netissä, mut se ei oikein tähän hätään auta :)

                                                  Comment


                                                    Omistajan vaihdos -rekisteröinnin voi tehdä myös vakuutusyhtiössä. Mutta eipä taida nekään olla auki lauantaisin.

                                                    Comment


                                                      Niin vois tehdä jos ei olisi vaihtanut vakuutuksia paljon puhuttuun POP-vakuutukseen joka toimii vain netissä. Voi sieltä vakuutuksen tilata mutta rekisteröinnistä en ole ollenkaan varma.

                                                      Comment


                                                      • Ystävällinen naapuri ottaa päähän. Onhan se kiva, että on seurallinen, mutta ilman lupaa takapihan linkoaminen kaupunkialueella ei kuulu hyviin tapoihin mielestäni.

                                                        Comment


                                                        • En ymmärtänyt, että mikä on ongelma?

                                                          Comment


                                                          • No mielestäni takapiha on "rauhoitettu". En minäkään muiden takapihoilla juoksentele. Takaovelta esim. näkee suoraan takkahuoneeseen, josta on vain lasiovi pytyn ja suihkuhuoneen välissä jne. Lisäksi rouva on poissa, joten juoksentelen täällä boksereissa(jätän siis tallivaatteet lattialle ja käyn esim. kahvia tuolleen), enkä kaipaa seuraa(tosin olin tallissa). Lisäksi sanoin, ettei kannata ajaa sillä lingolla, kun voi olla vaikka lasten leluja kulkuväylällä->"Ei ollut ainakaan äsken" ja jatkoi linkoamista.

                                                            Eniten siis häiritti tuo, että kyseessä on meidän piha, jonne ei ole asiaa ilman kutsua. Eri asia, jos esim. kesällä ollaan itse takapihalla, saahan sinne tulla juttelemaan, mutta jos ketään ei siellä näy, ei mielestäni kuulu sinne vieraankaan mennä.

                                                            Comment


                                                            • Täysin samaa mieltä kanssasi asiasta.
                                                              Viimeksi muokannut okkim; 7.12.2013, 18:02. Perustelu: ^-merkkejä ei käytetä.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X