Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

VAG Parts UK, tilauskokemuksia

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • VAG Parts UK, tilauskokemuksia

    Lueskelin brittiläistä VAG-foorumia ja siellä neuvottiin kääntymään www.vagparts.co.uk puoleen alkuperäisosien perässä. Lähetin puljuun sähköpostia, johon parin päivän kuluttua vastasi Martyn -niminen kaveri. Loppujen lopuksi tilasin värikoodatun alkuperäisen keskikyynärnojan eteen ja S-line puskurin sumuvaloritilät.

    Maksu hoitui kätevästi luottokortilla ja vaikka lisäsin ritilät tilaukseen jo maksettuani keskikyynärnojan ei se tuottanut VAGPartsille ongelmia. Ritilät maksoin n. 1,5vk sitten ja tänään olivat tavarat saapuneet postitoimistoon. Paketti sisälsi juuri ne osat kuin pitikin ja keskikyynärnojakin oli oikean värinen.

    Minun puolestani siis positiivinen kokemus. Onko muilla kokemuksia ko. kaupasta?

    #2
    Ei ole kokemuksia kyseisestä kaupasta mutta eikö olisi helpompaa tilata Tepon kautta samat kamat ja maksaa tilisiirtona ihan vaan verkkopankilla. :)

    Comment


      #3
      Yhden satsin tavaraa tilasin ja n.1,5 viikossa tuli perille. Hinnat kutakuinkin samat kuin Tepolla, jotkin osat totesin jopa hieman halvemmiksi.

      Comment


      • #4
        Pieni tilaus ko. puljuun tuli kerran tehtyä ja homma toimi ongelmitta ja tavara tuli nopeasti.

        Comment


        • #5
          Tepolta on kieltämättä helpompi tilata, mutta VAG Partsin nettikaupasta sattui löytymään kaipaamani tuotteet niin otin sitä kautta. Lähinnä keskikyynärnojaa metsästin, sillä Slamitilla harmaa keskikyynärnoja maksaa omaisuuden ja Ebaysta löytyy melkolailla ainoastaan mustia.

          Comment


            #6
            Kyllä siitä puljusta on vain positiivisia kokemuksia.

            Comment

            Working...
            X