Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi a4 B7 moottorin hydrotuki

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Audi a4 B7 moottorin hydrotuki

    Terve,

    Pääsee 2.5 TDI:ssä kolisemaan mitä ilmeisemmin moottori.. vähän hankala oli vikaa paikallistaa mutta tuo tuki kolisi oikealla puolella kun konetta kampesi erisuuntiin. No järkytyksenä tuo tuen hintahan on aivan naurettava (melkein 300e / kpl)

    Mitäs jos koko hydrotuen korvaisi ihan perinteisellä moottorintuella? Eikös se pitäisi onnistua ilman suurempia ongelmia, ja jos joku näin on tehnty niin oliskos osanumeroo tiedossa mikä tuki sinne menee tilalle...?

  • #2
    Sama ongelma oli kolme vuotta sitten, vaihtoivat oik. puoleisen Laakkosella yht. 319e (8E0 199 379BF) työn osuus 130e, mutta kun ei kestänyt 2.5 vuotta. Ee saanut takuuseen sitä enään. Nyt tilasin Saksasta uuden hintaan 51e (8E0 199 382AG). Hiukan ihmetyttää kun Laakkosella olivat laittaneet vasemman puoleisen varaosakoodin käteislaskuun?
    Samaa minäkin ajattelin, varmaan kestävämpi oli perinteinen moottorin kumityyny.

    Comment


      #3
      Koko kumista en välttämättä dieseliin laittaisi, tulee värinät kivasti koriin sen jälkeen. Ei taida edes moista ihan kaupan hyllyltä saadakkaan. Kysy vaikka Slamitilta. Näyttäisi lähes satasen halvemmalla saavan tuon hydrotuen. Toki kannattaa nostimella käydä varmistamassa että tuki on vainaa. Eli öljyt tullut pihalle.

      Comment

      Working...
      X