Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Polttoaineen loppuminen

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Polttoaineen loppuminen

    on nyt kaksi kertaa joutunu elämässämi siihen tilanteeseen että kannulla täytyy hakea polttoainetta autoon ku SE ON LOPPUNU...ja mikä naurettavinta ihan kuukauden sisällä vaikka autoillu olen melkein 10vuotta :)

    mikähän mahtais olla ku mittari näyttää tavaraa tankissa melkein vartin vielä, merkkivalo ei vilahda saatikka jää palamaan. sitte vaan hehkuvalo vilkkuu jonkun aikaa ja auto sammuu... ku POLTTOAINE loppuu... joten mikähän tuossa vois olla että polttoainemittari kertoo aineen määräksi liian paljon ja ettei varoitusta loppumisesta tule? Autossa ei ole ajotietokonetta.

  • #2
    Itsellä loppu kans toissa kesänä vaikka fis näyttää että pääsee 50km.Toisaalta ajettu 15km vaikka näyttää nollaa.Jumittaisko sulla koho?

    Comment


    • #3
      Tankin anturi(t) taitaa olla sökönä. Quattrossa on tankin muodon takia 2 anturia sarjassa ja on syytä vaihtaa kaikki kerralla. Jos en väärin muista niin antuireita ei edes saa erikseen vaan kaikki kerralla.

      Mittariston vikamuisti olis syytä tarkastaa, antureiden signaalin uskottavuus kuuluu vikamuistin piiriin.

      Comment


      • #4
        Vanha ohjesääntö on parempi kuin pussi uusia: kun mittari näyttää 1/2 tankkia, tankataan. Trippimittarilla varmistetaan polttoainemittarin toiminnan tasa.

        Comment


        • #5
          Aiheesta annettu ainakin rapakon takana tammikuussa 2000 seitsämän sivuinen tekninen tiedote; Tässä pari ensimmäistä sivua joista pääsee jyvälle ongelmasta - antureita kolme....

          1.
          2.

          Korjaussarja, # 4B0998673B, 233 ?. Kaikki kolme tulee ohjeen mukaan vaihtaa kerralla, uusia ja vanhoja antureita ei kuulemma saa sekoittaa.

          Comment


            #6
            tuntuis juu että taitaa olla tuo anturivika kyseessä, täytyy vaihtaa ne anturit sieltä sitte kaikka kerralla...tai tukeutua tohon tankin täyttämiseen ku on 500km ajettu :)

            saako mittariston vikakoodit VAG-COM:lla katsottua?

            Comment

            Working...
            X