Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

V6 30V OSAT

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    V6 30V OSAT

    AUDI A4 V6 30V.Onko tietoa myykö suomessa joku ko.moottoriin tarvikeosia.Nostajia,venttiileitä ym.Moottorin tyypi on ARJ.Onko toisaalta kennelläkään tietoa onko joku toinen moottori samanlainen,AML tms.Käytetty mootori voisi ehkä myös kiinnostaa.

  • #2
    No, mikäs vahinko SULLA on käyny koneen kanssa?

    Comment


      #3
      Jakoremmi poikki,kaikki osahinnat ovat bingohallista peräisin alkuperäisinä.esim ventt.nostaja maksaa 40ekeä kappalex30=kohtuullisen kallis,venttiileistä nyt puhumattakaan.nostimia saa arvidsonilta n.20ekeä kappale inan numeron perusteella.tiivisteet ja venttiilit ovat toinen juttu.DKW 2000 luvulta paukahtaa,niin osat ovat suht arvokkaita ja hankalia saada,V6 moottoriakin on kait sen seitsämää eri mallia.

      Comment


        #4
        Sama mistä Petrille katseltiin uutta mottia. Eli surffaten http://www.bildelsbasen.se/ Hinnat ovat eri tasolla mitä suomessa.

        Comment


          #5
          Mulla on yksi moottori sieltä verstaalla.Puuttu toinen nookka aks. ratas ja remmi poikki,kaveri sano että siinä oli ollut halkein rattaassa mutt ei kertonu miksi remmin pää oli ko hamppua,hintaaki kohtuulliset 30 000kr,kaiken kukkuraksi kone oli väärää tyyppiä.

          Comment


            #6
            Olisi ylimääräisenä v6 2.8 30v motti, mistä ilmeisesti yhden sylinterin männänrenkaat vaihtotarpeessa. Moottorikoodi on ACK. Hintaa vain 725?.

            Comment


            • #7
              http://www.audiclub.fi/audifinns/vie...light=varaosia

              Comment

              Working...
              X