Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A6 2.4 V6 Ulina / vihellys konehuoneessa?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A6 2.4 V6 Ulina / vihellys konehuoneessa?

    Moro,

    Onko muilla ilmenny vastaavaa "vihellystä / ulinaa"? Eli n. 2 viikkoa sitten alkoi satunnaisesti kuulumaan, mutta nyt tuntuu alkavan vihellys melkein jokaisella kerralla kun mottorin käynnistää. Siinä on ehkä n. 2 sek viive käynnistyksestä, ennekuin alkaa vihellys. Ääni tulee siitä edestä eikä kierrokset vaikuta siihen. Sellainen tasainen ääni joka kuuluu vaimeasti myös sisään.

    Mistähän kannattais vikaa etsiä?

    #2
    Ettei olisi ilmastoinnin flekti? Kokeile laittaa ilmastointi econ asentoon, niin pitäisi hiljetä. Mulla ainakin "ulina" johtui siitä.

    Comment


    • #3
      Kiitos vinkistä, econ päällä hiljeni tosiaan! Mitä jouduit vaihtamaan jotta toimi jälleen moitteettomasti? Olinkin jo suunnitellut että täytyy käyttää ilmastointihuollossa laittamassa uudet kylmä-aineet.

      Comment


        #4
        En ole vielä tehnyt mitään asian eteen kun talvella tolla ilmastoinnilla ei ollut niin väliä. Mutta tässä keväällä pitäis uusia ilmastoinnin flekti. Täällä kyselin aikoinaan samasta asiasta.

        Comment


        • #5
          ulina/vihellys konehuoneessa a6

          Oletan, että se mekkala johtuu toisioilmapumpusta. Sieltä on laakeri sökönä, mulla oli a4 samallainen ujellus. Vikakoodien luvulla löytyi.
          ps. on apparin puolella pohjamuovin alla.

          On muuten pohjamuovin päällä, ennemmin kuin alla
          Eikä muuten käytetä allekirjoituksia, nimi näkyy profiilissa.
          Viimeksi muokannut 8866; 10.4.2011, 19:52. Perustelu: Lauseet sisältää isoja kirjaimia, pilkkuja, pisteitä ja välilyöntejä.

          Comment

          Working...
          X