Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

200 20V -dumpvalve

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • 200 20V -dumpvalve

    Omistan kyseisin mallisen Audin, jossa on tällä hetkellä ilmeisesti vakio, kierrättävää mallia oleva dumpvalve. Haluaisin vaihtaa siihen ns. "perinteisin dumpvalven", mikä päästää kaiken ahtopaineen ulos, eikä pistä sitä kiertoon. Kyselisin vaan, että voinko vaihtaa kyseiseen, 3B-tekniikkaan, tuollaisen dumpvalven. Olen jo käynyt varaosaliikkeessä katselemassa kuvastosta eri vaihtoehtoja. Mielestäni paras vaihtoehto olisi osan käydessä säädettävä, metallimäntä-mallinen dumppi. Nyt vaan haluaisin tietää, voinko vaihtaa tämänhetkisen "hukkaportin" tuommoiseen, vai aiheuttaako se toiminnalle jotain häiriötä?

    #2
    Et halua vaihtaa, moisella sekoitat moottorinohjauksen kun MAF:n mittaamaa ilmaa menee muualle kuin moottoriin.

    Comment


    • #3
      eikös jotkut ole tuon maffin vaihtanu painepuolelle? onko mahdollista vai olenko nähnyt unta..

      Comment


      • #4
        Siis jos haluat vain sen äänen takia? Muuta syytä oikein vaikea keksiä? Kartiosuodatin orkkisboxin tilalle, ja jo suhisee muovinenkin bypass. Jos vielä kimeämpää ääntä haluaa,niin sit joku forge kilahduksineen. mutu...Muoviseen(ja Forgeen) saa vielä lisää ääntä kun askartelee sen muoviletkun tilalle,joka menee turbolle, alumiini tai rosterimutkan, ehkä myös rosterimutka ennen maffia (kartion ja maffin väliin (tyyliin Dahlbäck Direct air kit S2)) saattaa auttaa.

        Comment


        • #5
          Kiitoksia paljon tähän mennessä tulleista faktoista! Näillä eväillä pääsen jo pitkälle. Ainut syy dumpin (mahdolliseen) vaihtoon on se,että vanha on mennyt rikki. Auto vaan on nyt viikon verran ihmeellisesti sammuillut varsinkin pienen vedätyksen jälkeen,milloin ahtopaineet ovat nousseet. Joten,ymmärrettyäni oikein,kannattaa siis hankkia tilalle kierrättävää mallia oleva dumpvalve,jos vanha on mennyt rikki. Täytyy nyt tutkia asiaa,missä vika voisi olla,ennen kuin menen vielä vaihtamaan osan osaa.

          Comment


          • #6
            Kannattaa ostaa paineilmatoiminen hirvitorvi, jos haluaa "ääntä" konehuoneesta. Dumppereille ei kuten yllä sanottu.

            Comment


            • #7
              Siis jos nyt laitat dumpin siihen, niin ekalla vaihteella kun vedätät niin vetää jees ja "tsiih", seuraava vaihde tupaan ja "mooooo"= ei mene mihkään. Koneelle ei menekään ilmamäärää jonka Motronic luuli olevan menossa(ilma karkasi välistä)= syöttää liikaa bensaa ja menee rikkaalle. Tarviit lisää muutoksia, niinkuin MAF painepuolelle tai softaan muutokset, että pelaisi dumppi jees sulla.

              Comment


              • #8
                Forgelta säädettävä by-passi.

                http://www.doc-power.com/index.php?p...ducts&group=65
                (Forge DVRSR Polished, Recirculating-venttiili)

                Ja lisäks tuolta optiflow:n kartio, tai vastaava, niin äänet kuuluu.

                Comment


                  #9
                  OT: Tommy, mulla on jo kotona paineilmatorvi, jonka ajattelin laittaa sinne konehuoneen puolelle, mutta näyttäis siltä, että siellä ei ole tikkuaskia suuremmalle esineelle vapaata tilaa ...

                  Comment


                  • #10
                    Sama juttu. Tuo paineilmatorvi kun ei muutenkaa kuulu ees tehtaan lisävarusteisiin,ni enpä usko sitä laittavan.. Laittakoon ne ketkä siellä metsällä useemmin käy,se kun ei mun mielenkiintoihin lukeudu! Mut,tosiaankin ajattelin asiallisia vastauksia asialliseen kysymykseen. -thanks! :)

                    Comment


                    • #11
                      Ne jotka asioista vähiten tietää,puhuu eniten. Tarkoitan tällä omaa vastaustani ja Tepon ja Tommyn vastauksia : ) Ne ei vaan jaksanu 100.kertaa perustella miksi ei.

                      Comment


                      • #12
                        Päädyin Forgen metallimäntäiseen,säädettävään ByPass:iin. Tarvii nyt tilata semmoinen.Kiitoksia vaan nyt paljon kaikille vastanneille,teistä oli suuri apu!! =)

                        Comment

                        Working...
                        X