Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

1.8T nakuttaa ja nykii

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • 1.8T nakuttaa ja nykii

    Eli huomasin tossa muutama viikko sitten, että audissani rupesi pellin alla nakutusta esiintymään, ja tässä viikko sitten huomasin maantieajossa, että pintakaasulla ajettaessa auto myös nyki.

    Eli siis tuo nakutus kuuluu melko kovaa, joten en ole tarkkaan saanut sitä paikallistettua, mutta kuullostaa siltä, niinkuin yksi nostaja nakuttaisi. Ääni kuuluu niin kylmällä, kuin lämpimällä koneella, ja se häviää kierroksia nostaessa(en sitten tiedä johtuuko siitä, ettei muilta koneen ääniltä sitä enää kuule). Myös muita threadeja lueskeltuani luulen sen voivan johtuvan noista ketjujenkiristimistä, mistä muutkin ovat puhuneet. Vaihdoin autoon uudet öljyt ihan muuten vaan, eikä sillä ollut vaikutusta ääneen. Öljypohja on ollut kertaalleen irti ja se on puhdistettu ja samalla tarkastettu sihti. Näitä vastaavia tapauksia vissiin suht paljon on ollut, mutta en ainakaan nopeasti törmännyt tapaukseen, missä olisi tuo edellämainittu nykiminen mukana.

    Eli se nykiminen. Sitä esiintyy vain ja ainoastaan pintakaasulla ajettaessa. Esim. kun moottorijarruttaa, tai lisää yhtään vetoja. Sekin nykiminen mitä esiintyy, on hyvin vaimeaa, kun en ensin ollut varma, että nykiikö auto, vai onko vain pientä heittoa tienpinnassa.

    Vikakoodeja en pääse lukemaan(vielä) muualla, kun viemällä auton huoltoon.

    Tietoa ja ehdotuksia otetaan ilolla vastaan.

    #2
    Nykimiseen voisi veikata aikansa elänyttä lambda-anturia.

    Comment


    • #3
      Nykimiseen veikkaisin puolaa. Itellä oli vikana se.

      Comment


        #4
        Nykimiseen löytyy sitten haulla apua aika paljon.

        Comment


        • #5
          Vaihoin pässin alipaineletkut ja tulpat niin käy ja kukkuuu hyvin... Kiitos avusta kuitenkin :D

          Comment

          Working...
          X