Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A6 -98 quattroni on "nuhainen"

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A6 -98 quattroni on "nuhainen"

    joo,auto olis audi a6 2.8 quattro -99
    olen ihmetellyt jonkun aikaa kun auto on jotenkin "nuhaisen" oloinen.tuntuuu ettei kiihdy mihinkään,ja välillä jopa nykäisee kummasti ihan ajettaessa suoraan.automaattihan se myös on.bensaa tuntuis vievän ihan riittävästi(noin 13l/100 kaupunkiajossa).onkohan kellään tietoa mistä alkais vikaa etsimään,jos siinä nyt yleensä vikaa on?
    voisiko nokkahihnan venyminen tms. vaikuttaa asiaan?hihnan vaihto ei kyllä vielä ole ajankohtainen...

    kiitos

    #2
    Vikakoodit lukuun.

    Comment


    • #3
      Tuo kulutus on kaupunkipörräilyssä ihan normaalia. Itsellä 12.8 kyläajelussa, reilu 10 reissuissa. Tarkastapa huvin vuoksi, että molemmista putkista tulee tasaisesti pakokaasua. T: nimim."katin palaset toisessa takapöntössä muutaman viikon ajelleena"

      Comment


      • #4
        Joskus näissä isommissa veekuutosissa venttilit tahtoo karstoittua jopa niin paljon, että ne jää kantamaan ja puristukset ovat kateissa. Starttaa, muttei käynnisty... > Öljyä pyttyihin pieni ruiskullinen ja starttaamista, niin ei tarvitse viedä pajalle ns. Forte-käsittelyyn... (= 530€) Ja ennalta voi ehkäistä antamalla koneelle kunnolla kierroksia ennen kuin sammutat koneen vaikkapa parkkipaikalla siirtämisen tai lyhytaikaisen käyttämisen jälkeen.

        Olen ajanut automaattiloota pikkuvaihteella sivuteillä kierroksilla (4000 rpm>) muutaman kilsan ja lisännyt venttiilienpuhdistusainetta öbaut joka kolmannella tankkauksella.
        Kokeile?

        Ja maantieajossa vakionopeussäädin päällä kulutus on ollut 9l/100km. Kaupunkiajsossa 15l/100?
        Mutta kyyti on hyvä. Eikä ruostu.

        Comment


        • #5
          Exä (-98 2.8Q tietysti 30v) vei kaupungissa talvella 13,5l/100 ja maantiellä ~8l/100 ja nyt puhun ripeästä ajosta eli eiköhän tuo sinun kulutus ole kohdallaan
          Viimeksi muokannut Escalator; 26.8.2008, 01:20.

          Comment


          • #6
            kiitosta.kai se on sitten vaan kärsittävä tuo kulutus,tai sit vaihdettava johonkin pikku kotteroon....
            tuon forte käsittelyn voi muuten tehdä myös itse,jos vaan sattuu saamaan fortea ostettua jostain....itsellä on tuttu korjaamo mies joka kyllä myy sitä myös ulos.tein kyseisen käsittelyn entiseen autooni ja kyllä siitä oli apua...

            Comment

            Working...
            X