Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

miten roskat pois tankista?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • miten roskat pois tankista?

    Eli ongelmana on semmoinen että kerää pumpun siivilään likaa ja auto rupee vetämään laihalla tehoalueella ja paukuttaa putkessa,normaaliajossa ei vikaa esiinny.Putsaa siivilän ja puhaltaa pumpun nii auto toimii n.2 tuntia taas ihan hyvin.Autossa ei ole vakio pumppu vaan boschin tankin sisänen.Kellään ehdotuksia miten lian saisi sieltä pois,tankkia on aika työlästä alkaa käyttä irti?

  • #2
    Olisiko mahdollista käyttää pölynimuria putsaukseen? Sellaisia(halpoja) imureita on, jotka imevät myös nestettä. Tankki kannattaa tietenkin ajaa melkein kuiviin.

    Comment


    • #3
      Tiedä siitä pölynimurista, mutta sellaisella noin kympin hintaisella imupumpulla, käsikäyttöisellä jossa tulee öljyjä ja bensoja kestävät letkutkin mukana, voisi onnistua.
      Taannoin otin yhden kamraatin liikoja öljyjä sellaisella pois öljypohjasta mittatikun reiästä käsin...
      Niitä on noissa maximarketeissa ja motoneteissä...

      Comment


      • #4
        kirkasta 6mm:n reijällä olevaa letkua muutama metri,toinen pää pumpun aukosta tankkiin, toisesta päästä imaisu (älä niele paljoa bensaa), sitten letku lattialla olevaan kanisteriin, otat taskulampun mukaan, möngit takakonttiin ja imuroit roskat letkulla pois tankista.

        Comment


          #5
          Ostat yhden ylimääräisen jäähdytinnestemittarin, maksaa euron pari. Sellainen lasinen imuputki, jossa päässä kumipallo ja sisällä kelluva mittari. Sisältä vain se kelluva osa pois ja imeskelet roskia tankin pohjalta putkeen.



          Olen käyttänyt moneen asiaan, kuten jarrunestesäiliön tyhjentämiseen jne..

          Tuo lappoimu on kyllä myös erittäin hyvä tapa. Toinen tapa saada imu aikaiseksi on täyttää ensin se letkun poistokanisteriin johtavan puoleinen alamäkipätkä nesteellä (tässä bensaa) ja tukkii letkua niin, ettei se neste pääse sieltä pois. Sitten vain letku paikoilleen imettävään astiaan ja päästää letkussa olevat nesteet valumaan ulos ja avot. Kolmas tapa on pyörittää letkun ulompaa päätä vinhasti ja sitten nopeasti kääntää se alaspäin. Ei tosin toimi kuin melko pienellä imukorkeudella.

          Onhan niitä sitten tietenkin olemassa ihan letkun väliin laitettavia puristeltavia levennyksiä, joilla voi pumpata sen imun aikaiseksi.
          Viimeksi muokannut jasso; 22.8.2008, 21:23.

          Comment

          Working...
          X