Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Lastutettu S4 ja tehot katoaa.

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Lastutettu S4 ja tehot katoaa.

    Eli siis kyseessä on S4 2.7Bt ja Upsoluten lastu.
    Lastun vaihdon jälkeen auto pelasi mainiosti ja tehoja kyllä oli ne luvatut 300hummaa. Mutta muutaman sadan kilometrin ja rankemman kiihdytyksen jälkeen auto rupesi "nykimään". Alakierroksilla väännöt ovat tallessa, mutta kierrosten ollessa vajaat 4000 niin väännöt katoaa. Ja sama meno jatkuu kun vaihdetta vaihtaa isommalle. Aluksi väännöt ovat tallessa mutta taas kohta katoavat. Sillon tällöin voi toimia hetken ongelmitta.
    Mahtaakohan ahtopaineet laskea vai polttoaineensyöttö tökkiä. Bypassit (Bosch) ja ympäröivät putken on juuri vaihdettu eli vika ei pitäisi niissä olla.
    Vikakoodeja en ole vielä kerennyt tarkistamaan, suhteellisen kallista touhua tuolla merkkiliikkeessä.

    Kyseisiä aiheita foorumeilta selailin mutta vaan 1.8T koneen tiimoilta ja lopullista vastausta en löytänyt. Jos joku paremmin tietävä osaisi kertoa mistä vikaa kannattaisi lähteä etsimään.

    #2
    Oletko lukenut vikakoodit? Ettei siellä tulisi "throttle cut" jos menee yliahdoille. Kaasuläpän asentoa, maffia ja ahtopainetta voisi logittaa.

    Comment


      #3
      En ole vielä kerennyt perehtymään. Pitäisi selvittää missä ne vikakoodit saisi luettua, paikallisella käyttöautolla pulittavat siitä ylihintaa. Ajattelin asentaa ensitilassa ahtopainemittarin että pystyisi vähän seuraamaan ahtoja. Joku mainitsi että vika voisi olla ahtopaineensäätösolenoidissa.?

      Comment


      • #4
        Kaveri luki juuri a4:sesta vakkomilla Lakeuden Autopalvelussa, Nurmossa.

        Comment


        • #5
          Täällä meilläpäin on halvempi vikakoodien luku merkkiliikkessä (laakkonen) kuin nyrkkipajoilla..
          Viimeksi muokannut korilla; 14.8.2008, 16:22. Perustelu: kirotusvihre

          Comment

          Working...
          X