Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

kytkin tilttasi

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • kytkin tilttasi

    Elikä auto on audi a4 vm.-02 2.0. Se toimi koko aamun normaalisti mutta kun tulin motarilta pois piti laittaa pienempää silmään mutta kytkimestä hävisi tieto. Pysähdyin, sammutin auton, laitoin vaihteen päälle. Kytkin pohjaan ja jarru sitten starttasin helppasin jarrusta auto lähti vierimään eteenpäin eli niinku kytkin kusee nostin poljinta n.1cm auto lähti liikkeelle ihan kuin olisi nostanut ylös asti mutta ei saa vaihteita vaihdettua ennenkuin sammuttaa auton. Säiliö ei vuoda nestettä on missä vika??? Onko kokemuksia omasta???

    //Mode: voisitko yrittää kirjoittaa saman edes vähän äidinkielen sääntöjen mukaan, tuota ei edes mode osaa korjata koska ei tiedä mitä halutaan sanoa.

  • #2
    Mitä nyt tässä hieman joutunu tutustumaan eri vikadiagnooseihin oman auton kytkinvikojen takia. Sekä foorumin hakutuloksin löydettyjen aineistojen mukaan, vika saattaisi olla työsylinterissä.

    Comment


    • #3
      Tänään kävin viereisellä korjaamolla kytkintä ilmaamassa mutta ei ollut ilmaa sitten soitin audi pikahuoltoon ja kysyin kerkeekö joku arvaamaan mikä vika on sieltä sanottiin että tule viikon päästä niin katsotaan mutta menin heti ja käskin sen huolto äijän tulla kokeilemaan ja se tuli ja koitti ja sano että siellä olis asetelmassa ehkä kynsi poikki tai jotain!! Onko jollain jotain tieto tollasen remontin kustannuksista??? olis kiva tietää

      Comment


        #4
        Jos kytkinasetelmassa on vikaa niin laatikko pitää irrottaa. Uusi kytkiasetelma paikalle ja kasaan.

        Tuon homman pystyy tekeen sitte muutkin kuin merkkiliike, jopa halvemmalla.

        Comment


          #5
          Olisitko ystävällinen ja käyttäisit vähän pisteitä ja pilkkuja ja muita välimerkkejä on vähän vaikeaa lukea kun kaikki tulee yhteen putkeen ihmiset on tottuneita lukemaan sillä tavalla saisi vähän paremmin vastauksia kysymyksiinsä kun ihmiset jaksavat lukea kysymksenkin loppuun en millään pahalla mutta nuo kirjoitussäännöt ovat olemassa syystä ei herneitä kiitos ja toivottavasti ongelma korjaantuu

          Comment


          • #6
            Nyt tuli kytkin kuntoon, siellä oli asetelman sisällä oleva lanka/jousi poikki.(kynsien juuressa siinä kauluksen alla).

            Comment

            Working...
            X