Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

BSR Cat-back 2.5"-kokemuksia

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • BSR Cat-back 2.5"-kokemuksia

    Tuolla Doc-Powerilla kävin tossa ostamassa syksyllä optiflow kartiosuodattimen äänimaailman parantamiseksi. Silloin kaveri suositteli myös tuota BSR:n Cat-back:iä.

    Joten onko kellään kokemuksia tuosta 1.8T koneen kanssa. Miten äänet muuttuu ja muuttuuko tehotkin? Hinta kun ei ole kovin paha kun saa sen -10%. Ja onko samaan hintahaarukkaan jotain parempia vaihtoehtoja putkistoksi?

  • #2
    Mulla oli A3:ssa tollainen ja 3" downpipe. Ihan maltilliset äänet, kun eivät paljon eronneet vakiosta. Omaan makuun olisi ääntä saanut olla enemmänkin. Teholisäyksestä on paha sanoa mitään...

    Comment


    • #3
      Mulla on A3:ssa S3:n cat-back ja äänet on jokseenkin miellyttävät, eli hieman matalampi humina kuuluu, mutta niin kuin Teemukin edellä mainitsi ääntä saisi ehkä olla hieman enemmän. Tehoista ei voi sanoa kun en ole saanut lastutusta aikaiseksi, mutta vääntää ehkä hieman alempaa näin vakionakin.

      Comment


      • #4
        Ei toi pelkkä putki(dp-eteenpäin) juuri ääntä muuta ja ehkä hieman piristää. Itellä on toi putki ja 3" katin tilalla ja 3" dp. Sisälle äänet ihan asialliset, ei mitenkään häiritsevä MATALA murina vääntäes. Mutta ulkopuolella todella hienot äänet, turbo kuuluu selvästi ja välillä jopa paukahtelee:) Jos tehoa haluaa lisää niin suosittelen dp ja katin vaihtoa, herää aikaisemmin ja vetää pitemmälle myös.

        Comment


          #5
          kyl muuttu paljo herkemmäks ajaa.. kulkee joteki kevyemmi. itellä on sisäl arsyttävä kumina,ku vararengas kotelo on tyhjä ni kaikuu

          Comment


          • #6
            Itellä kans kokemusta pelkästään koko 3"cat+DP ja 2,5" cat-back yhdistelmästä. Se on tosi hiljanen, ei paljon eroa vakiosta mutta esim. tyhjäkäynnillä ja polkaistessa kuuluu sopiva murina. Ulkoapäin äänet kuuluu paremmin ja selvemmin kuin sisältä.

            Comment


            • #7
              Eli ymmärsinkö oikein, että pelkän cat-backin vaihtaminen ei äänimaailmaa juurikaan muuta? Joten samalla kannatttaisi siis vaihtaa Downpipekin ja pitäisi vähän piristyäkin samalla?
              Viimeksi muokannut ^juuh^; 5.3.2007, 20:07.

              Comment


              • #8
                Jos haluaa maksimoida hyödyn niin kyllä silloin on koko paketti vaihdettava, eli DB, catti ja cat-back.

                Comment


                • #9
                  Joten ei muuta kuin doc-powerille kun auton saa korjaamolta :)

                  Comment


                    #10
                    klik Tuollaiset pörinät lähtee omasta autosta Jetexin 2,5" cat-backilla. Auton sisälle äänet ei paljoa muuttunut, tasakaasulla 120 km/h ne ei juuri ylitä nastojen ääntä, mutta polkiessa kunnolla murisee mukavasti.

                    Comment


                    • #11
                      Eli doc-powerilla kävin ja hommasin sitten pelkän cat-backin. DP+katti ois vaatinu softan päivityksen kanssa ja kaveri sanoi että multi ei tuu kestämää et siit ku tulee nii paljon vääntöö et se kyl hajoo käsii. Pelkäl cat-backil tule etyyliin pari heppaa lisää ja äänien pitäisi olla ihan miellyttävät. Kovemmat on ja matalammat, mutta ei mitkään teinipörinät :D Eli kuulostaa ihan kivalta :)

                      Comment


                        #12
                        mites ne multitronicit nii heikkoja on.. minkälaisia lukemia sielt lupailtii?

                        Comment


                        • #13
                          222hp (+25hp) ja 374Nm (+54Nm) Tuommosia lukemia lupailivat. Ongelma on siinä että multi kestää noin 320 Nm vääntöö kuulemma ja se mulla on jo nyt.
                          Että täytyy tyytyä varmaan pelkkään cat-backiin. Sano et DP:n vois ottaa ilman
                          katin vaihtoo mut ei siitä paljoo mitää hyötyy ois ku se on se katti mikä siin suurimmaks osaks ahistaa..

                          Comment


                          • #14
                            En kerinnyt tässä nyt alkaa etsimään että oletko asiasta kirjoitellut jo, mutta onkos sulla jo joku lastutus tehty siihen?

                            Itsellä tekisi kans mieli jokin softaviritys laittaa, mutta en taida vielä takuuaikana alkaa.

                            Comment


                            • #15
                              Juu mulla on toi BSR ppc steg 1. Elikkäs 196 hp ja 320Nm. Sillä on ihan hyvin kestänyt multi eikä ole oirehtinut mitään.. Ainoo on että ei multi oikein osaa sitä kick downii kun vetää kierrokset sinne punarajan reunaan niin ettei vääntöä ole nimeksikään. Eli ei kandee käyttää sitä kick downii. Autosta siis löytyy myös forgen pässi ja BSR optiflow kartiosuodatin..

                              Comment


                              • #16
                                Mitenkä muuten kun en tahdo mistään löytää asentajaa tuolle kun doc powerin asentaja on 4 vko sairaslomalla. Niin onko tuo hankala asentaa.. Näyttäisi menevän ihan suoraan vain paikoilleen, että tarviiko mitään ihmeellistä vai meneekö heittämällä.

                                Comment


                                • #17
                                  Itselläkin olisi putkiston asennus edessä, kun se tänään saapui. Putki nyt tosin on Simons, mutta tuohan on 1:1 BSRn kanssa. Eli onko kukaan laittanut tuota alle ilman monttua tai nosturia, ihan vain jollain pukeilla? Taitaa päästä helpommalla kun vie asennettavaksi, olisiko hyviä suosituksia Tampereen seudulta?

                                  Comment


                                    #18
                                    menee suoraan heittämäl paikalleen. ei ole monen tunnin homma. itse en ainakaan käyttäny mitään liikettä vaan asensin itse.

                                    Comment


                                    • #19
                                      No nyt on asennettu.

                                      Eipä ne äänet koventunu kauheesti mutta juuri sopivasti. Semmonen murina tuli nyt. Sitten kyn alkaa kunnolla polkemaan niin kyllä silloin ärjyy oikein kunnolla :) Ulkonäkö on myös kyllä just eikä melkeen.

                                      Tehotkin tuntui kasvavan. Ei tukehdu yläkierroksilla niin aikaseen.

                                      Comment

                                      Working...
                                      X