Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

H4 Bi-xenon kokemuksia?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • H4 Bi-xenon kokemuksia?

    Olen ruvennut suunnittelemaan tuollasien laittoa, kun lisävaloja ei saa järkevästi tuohon keulalle. Olisi kiva lukea muiden tuollaisen omistavien kokemuksia käytöstä, asennuksesta, toimivuudesta ja valotehosta jne. Kuviakin voi laittaa. Voi myös kertoa vastaantulijoiden reaktioista ja katsastuskokemuksista, eli kaikkea mahdollista asian tiimoilta.
    Onko tullut vastaan tarvetta hankkia valonpesureita xenoneille, vai pärjääkö ilman?

    E: Sitten semmonen tuli vielä mieleen, että miten tuo autocheck käyttäytyy, kun laittaa polttimoiden tilalle ballastit?

    #2
    Pääasiassa huonoja kokemuksia... polttimot eivät kestäneet kuin pyhättömän viikon, näin karkeasti sanottuna. Pitkien valoteho huono, johtuen läpästä joka liikkuu pitkille vaihdettaessa, eli ilman erillisiä pitkiä en noita laittaisi.

    Bi-xenonien tilalle on nyt tulossa tällaiset, jota testataan toimivatko paremmin ja pitempään.


    Katsastuksessa tuli hylsy ässän H1 setillä, mutta olisi mennyt läpi jos olisi ollut pesurit ja todistus ettei noin vanhassa autossa tarvi olla kuin käsikäyttöinen korkeussäätö... tämä ei siis ollut inssin tiedossa. Vastaantulijoiden kanssa ei ole kummallakaan sarjalla ollut ongelmia, kunhan suuntaukset on kohillaan. Autochek toimii normaalisti ässässä, vaikka xenonit on halogeenien tilalla.

    Comment


    • #3
      No eipä sitten tarvi laittaa tollasia, kun juuri pitkille sitä tehoa haetaan. Mikä on tuo kuvan systeemi? Siinä on vissiin halogeeni xenonin rinnalla? Eli onko halogeeni pitkälle ja xenon lyhyelle?

      Comment

      Working...
      X