Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A4 Cabrion -04 alustakysymys

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A4 Cabrion -04 alustakysymys

    Pitäisi vaihtaa Cabrioon takaiskarit ja nyt iski epätietoisuus, onko autossa joku sport alusta vai ei. Jousissa on väritäplinä yksi sininen ja kaksi vihreää. Etka ei tunnista Cabrioon kyseistä jousta lainkaan. Kovakattoisesta moinen jousi löytyy ilmeisesti sport alustalla jos oikein tulkitsin. Minulle ei kerro nuo koodit PR-1BE, 1BV ja 1BD mitään, mutta vastaavalla koodilla oleva iskari on sport alustan iskari.
    Onko joku viisaampi asiassa. Toki vanhasta iskarista varmaan löytyy jokin osanumero, mutta ei viitsisi lähteä purkamaan ennen kuin uusi iskari on käsissä. Vanhat iskarit on Monroen valmistetta. Sen verran sain lian alta näkyviin.

  • #2
    Ainakin värien perusteella Etka tosiaan kertoo että tuota takajousta ei olisi kuin kovakattoisissa malleissa.

    Katso huoltokirjassa olevasta varustetarrasta mikä alustasi koodi on, sieltä löytyy 1BA, 1BD, 1BE tai 1BV merkintä, jonka perusteella alustasi tyyppi saadaan helpoiten selville.

    Comment


      #3
      Sama iskari siinä on, oli sport vieterit tai ei. Kun sait jo selville että vanha iskari on Monroen tekele niin putsaa vähän enemmän samasta kohtaa ja saat osanumeronkin näkyviin.

      Comment


      • #4
        Varmaan fyysisiltä mitoiltaan kaikki iskarit sopii, mutta askarruttaa vain se kun jokaisessa alustakoodissa on iskarikin eri varaosanumerolla. Pelkona että tulee jotenkin epätasapainoinen etu ja takapään kesken. Pitää vielä putsailla tuosta vanhasta jos saisi sen osanumeron esille... Nyt auto on etupäästä jämäkkä, mutta takapää on pikkuheitoissa hieman pehmeä ja niiailee helposti. Isommat routaheitot menee kuitenkin ihan nätisti.

        Comment

        Working...
        X