Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

a4 b5q vm96 huono ajettavuus

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • a4 b5q vm96 huono ajettavuus

    Terve kyselisin vinkkiä audin huonoon ajettavuuteen.oma a4 b5q on todella huono ajaa.Auto hakee ratilla kokoajan oikealle ja vasemmalle myös takapää tuntuu vispaavan.Rengastus 225/45 r17 ja auto on nelipyörä suunnattu viime kesänä.Katsastuksessakaan ei sanottu mitään joulukuussa alustasta vaikka koitin tivata nivelien ja puslien/iskareiden kuntoa.Osaatteko sanoa mitkä on kriittisimmät paikat mistä kannattaisi lähteä liikkeelle? Niin ja alusta on todellakin vakio. Mitäs mieltä olette noista halvoista vmax coiovereista?

    #2
    Takatukivarsien puslat voi olla aika huonona eikä niistä vielä leimalla nillitetä. Niitä rupeisin kattelemaan jos kerran iskarit jne. on iskussaan. V-maxxit jätä hyllyyn. On se vähän pintakovempi kun vakio mutta muuten ihan löysä jaska. Mulla ex b5:n oli kauhee uraohjus 225/40/18 renkailla tehtaan sportti alustalla mutta rauhoittu kummasti kun vaihto v-maxxeihin, mutta loppu ajasta olleilla h&r:n jousilla oli jo melkein oireeton. Renkaat vaikutti kanssa aika paljon. Piti yhtenä keväänä vaihtaa hetkeks isän kanssa renkaita ja vanteita päikseen kun ei niillä 18" falkeneilla voinu ajaa vakio alustalla, mutta 225/45/17 barum:t ei vedelly yhtään.

    Comment


    • #3
      Kiitosta pitää tutkia puslien kuntoa. mahtaa tietysti olla aika rojekti niiden vaihto mita suosittelet powerflexiä vaiko orkkista? Jätin vmax tilaamatta, Mutta tilasin fk perus iskari/jousi setin -30mm kokeillaan auttaako yhtään vanhaan löysään alustaan verrattuna.

      Comment


        #4
        Omanlainen savotta se on, mutta kyllä ne päivässä vaihtaa kun rupee tekemään. Ite laitoin ihan orkkis osat, powerflexit ois maksanu silloisen tarjouksen mukaan yli tuplat alkuperäisiin verrattuna.

        Comment


        • #5
          Re: a4 b5q vm96 huono ajettavuus

          Älytön vaikutus oli raidetangonpäiden vaihtamisella. Loppui ura-vetely ja moni muu epämääräinen ohjauksessa. Ennen tota hommaa oli oikeesti tuskaa ja jopa vaarallista ajaa 19" 235 renkaalla, veteli minne sattui.

          Comment


          • #6
            Omas audis oli pari viikkoo alla 225/45-17 renkaat ni auto vähä veteli oikealle ja vasemmalle ja ohjaus oli vähän jäykkä, nois renkais ei kyl enää paljoo yli millii ollu pintaa :D Nyt ku vaihdoin toiset vanteet+renkaat 225/40-18 ni ohjauksesta tuli paljon tarkempi ja enää ei auto vetele.

            Comment

            Working...
            X