Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A6 4G ajovalopesimet

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    A6 4G ajovalopesimet

    Onkos kukaan 4G omistaja päässyt jyvälle lampunpesimen toiminnasta? Ruuttaa ekalla kerralla kaksi kertaa, ja sitten ei mitään. Lutrasin tänään 130km matkalla melkein pöntöllisen vettä, enkä saanut lamppujen pesintä toimimaan kertaakaan ekan kerran jälkeen. Ei auta pitkä viiksestä veto, eikä toistuvat kerrat vaikka kuinka yritti. Manuska sanoo että toimivat lähivaloilla (oli ON asennossa eikä auto-asennossa) ja "harvemmin". Aikaisemmin olen myös kokeillut AUTO-asennossa eikä ne silloinkaan ole toimineet ekan kerran lisäksi. Nyt oli loppumatkasta pimeääkin, tosin katuvalot loppumatkasta.

  • #2
    Onkohan tuohon kenelläkään vastausta? huomasin samaisen asian. Ei vika valojakaan pala.

    Comment


      #3
      Adaptationissa on asetuksia kestolle, kerroille jne. mutta ne eivät ainakaan MY12 toimi ihan silleensä kuin asetuksissa on. Olisiko mismätsi softarin ja manuskan tekijän välillä. Logiikasta en ole 5v aikana päässyt ihan täysin jyvälle.

      Myös tear drop wipe ei saa pois päältä VCDS:llä, eikä manuaalin ohje kertaluontoiseen poistoon toimi. Pitää odottaa jälkipyyhkäisyn jälkeen 3s ja sitten 10s kuluessa pyyhkäistä kerran, niin pysyy seuraavaan virtakatkoon saakka pois.

      Pesu toimii siis vakiona joka kymmenes kerta tai kun yli 4sek ruuttaa yhteenmenoon, jos valot ovat päällä.

      Comment


      • #4
        Ok. Tuo selvittää paljon. No, säästyy sitten tuulilasille nestettä. Harvakseltaan kun käyttää niin työmatkalla ei pesuri ajovaloja "ehdi" pestä.

        Comment

        Working...
        X