Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

audi a6, umpiot huurussa

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • audi a6, umpiot huurussa

    Nyt tartteisi saada vähän apua. Kyseessä on audi a6 -02 quattro avant missä umpiot huurtuu. Vaihdoin tänään uudet tarvikeumpiot (myös sumuvaloihin)autoon (Depon umpiot) ja ongelma jatkuu vieläkin. Aikaisemmin oikea sekä vasen umpio huurtui niin paljon että ei läpäissyt katsastusta. Tänään siis laitettiin uudet tarvikeumpiot tilalle siinä toivossa että ongelma poistuisi, ei vaan auttanut. Molemmat umpiot huurtuu edelleenkin ja sama ongelma on sumuvaloissa... Haluaisin nyt saada jotain järkee tähän touhuun ennen kun uudet umpiot hapettuu samalla lailla kuin vanhat.

  • #2
    Samaa vikaa täälläkin, just huomasin.

    Comment


      #3
      Ex A6 C5:ssa toinen umpio huurtui aina pienen sateen jälkeen. Huurtuminen loppui kun jouduin parkkilampun vaihtamaan ja huomasin että umpion takalevyn tiiviste oli aikaisemmin huonosti laitettu paikalleen. Tiivisteen kun laittoi paikalleen niin loppui senkin umpion huurtuminen.

      Comment


      • #4
        En tiedä voiko se johtuu siitä että umpion takalevy on huonosti laitettu kiinni, takalevy laitettiin pöydällä kiinni ennen kun uusi umpio asenettiin vaikeeta uskoa että olisi huonosti kiinitetty molempiin umpioihin. kerkesin ajaa noin 10 km eilen sen jälkeen kun uudet umpiot oli asenettu ja oli jo siinä ajassa kerennyt huurtuu vaikka ei ollut sateinen päivä.

        Comment

        Working...
        X