Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Penkkipellin tai hattuhyllyn puhkominen

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Penkkipellin tai hattuhyllyn puhkominen

    Minkäslainen näkemys maestroilla on onko hattuhylly ja/tai penkin selkänojapelti kantavia korinosia? Kärsiikö niihin pistää reikää äänentoistotarkoituksessa? Tarkoitus siis ei ole poistaa ko peltejä kokonaan vaan ainoastaan läpiä. Takapenkin pellissähän on osassa malleja suksiluukku (ei tässä) mutta onko lunkun ympärys sitten semmoisissa malleissa vahvistettu jotenkin että lujuus säilyy.

    Tohtiiko tuossa siis ns leeput tehdä?

    #2
    Tuossa 200:n konttia. Ei tuo minusta mitenkään vahvistetulta näytä. Onhan noista Avant-koppakin, joka on kyllä letkumpi. Tuo seinä jäykistää kyllä, mutten usko, että sen reijittäminen mitenkään tuhoaa autoa.

    Comment


    • #3
      Joskus muinoin kuullut joitain horror tarinoita korin notkahtelusta sen jälkeen kun koko hattuhylly ja/tai penkin pelti on poistettu mutta se on jo ihan eri mittaluokan muutos kuin jokin 26cm reikä tms johonkin kohtaan.

      Comment


        #4
        Urssissa oli ainakin suksiluukulle valmiiksi reikä, rautasahan terällä sai ne pienet paikat leikattua mitkä piti peltiä kiinni. Alla oleva kangaskin oli vaan irroitettava pala. Vahvasti epäilisin että näin voisi olla myös kasissa.

        Edit. löyty kuviakin koneelta.
        Viimeksi muokannut quattro20v; 17.3.2012, 19:22.

        Comment


          #5
          Kyllä uskaltaa tehdä reiän. Ja jos pelottaa, niin voihan siihen rakentaa jonkin kehyksen ympärille. Pelkkä kunnon subbarikin pultattuna siihen riittää.

          Comment


          • #6
            Pitää tuostakin verhoiluja purkaa että näkee onko suksiluukkuoptiota. Kankaan ja huovan läpi tuntuu vankalle mutta voihan tuossa kannakkeet ollakin. 22x28cm kokoinen aukeama siinä kyynärnojan alla on ja siihen menisi kyllä nätisti jotain...

            Comment


              #7
              Tälläset löyty koneelta ja siis urssin takakontti, noi reikä parien välit joutu vaan katkoo ja koko pala tippuu pois.
              Attached Files

              Comment

              Working...
              X