Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi A4 b6 quattron ja etuvedon alustan erot?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Audi A4 b6 quattron ja etuvedon alustan erot?

    Yritin hakea foorumilta mutta en löytänyt tulosta. Eli autoni on A4 1.8tQuattro ja tuntuu olevan joka toisella valmistajalla mainittu että sama alustasarja sopii nelivetoon ja etuvetoon ja toiset taas imoittaa ettei sovi nelivetoon.

    Eli kysymys kuuluu, että onko nelivedon iskari/jouset jotenkin erilaisia mitä etuvedon vai sopiiko alustat keskenään? Painossa tottakai perässä eroa mutta muuten?

  • #2
    Ei kait niissä muita eroja mahda olla kuin tuo quattron tuoman lisäpainon huomioiminen. Miten lie sitten avantin ja sedanin erot, liekkö myös vain määräävä tekijä akselipainot Tämä siis oma mietintö asiasta. .

    Comment


    • #3
      Olisi hienoa jos joku voisi kertoa asentaneensa etuvedon alustan nelivetoon eli menikö mutkitta?

      Comment


        #4
        Mitä joskus asiaa tutkin, niin vain ja ainoastaan akselipainot erottavat. Esim. quattro-sedaniin myydään herkästi samoja jousia taakse kuin etuveto-avantiin. Laadukkaissa alustasarjoissa varmaan on juurikin huomioitu se, että eri akselimassat kummassakin päässä autoa.

        Comment


        • #5
          Ok kiitos tiedoista. Lähden siinä tapauksessa kokeilemaan samaa hyväksi havaittua alustaa joka ollut kahdessa edellisessänikin Audissa.

          Comment


            #6
            (disclaimer: kukaan ei ota vastuuta jos eivät sitten sovikaan)

            Comment


              #7
              Vähän OT, mutta onko nelivetoisten sarjat loppu maailmasta? Lisäksi kannattaa pitää mielessä muutoskatsastus ja siellä tarvittavat paperit.

              Comment


              • #8
                Kyseisen sarjan ilmoitetaan käyvän sekä etuvetoiseen että quattroon. Lähdin kysymyään koska kaikki eivät näin ilmoita, mutta lapuissa se siis lukee. Ja eivät ole loppu maailmassa, mutta kiinteää 55/40 alustaa en ole suoraan quattroon löytänyt, laita vaan linkkiä tulemaan jos sellaisen löydät!

                Comment

                Working...
                X