Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Oikeat Xenon polttimot Allroadiin?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Oikeat Xenon polttimot Allroadiin?

    varmaan joku osaa valistaa, kun en ole vastausta itse löytänyt.

    Mikä on oikea Xenon polttimon tyyppi 2001 vuotiseen A6 Allroadiin, D2S vai joku muu malli?

    Auton käyttöohjekirjassa asiasta ei mainita muuta, kuin että auto olisi hyvä viedä valtuutetulle Audi-pajalle polttimoiden vaihtoon.

  • #2
    D2S ainakin C5 pömpelisessä, joten sama miltei varmasti myös tuossa.

    Comment


      #3
      Täytyy kyllä myöntää et 4BH:n xenonit on yllättävän huonot. Vaihdoin kans just kyseiseen värkkiin uudet polttimot (Philips) mutta ei kyllä voi valotehoa kehua.

      Comment


      • #4
        Laita 6000k polttimot tilalle, jopa silmällä iso ero verrattuna 4300k (alkuperäinen kelvin määrä) kuin 5000k polttimoihin.
        Tuossa kuva https://picasaweb.google.com/1093054...73649321768354 5000k ja 6000k ero, molemmat uusia polttimoita.. Vasen 6000k
        Auto A6 C5 -05

        Comment


          #5
          Philipsin Ultra Bluet laitoin mutta kehumaan niillä ei pääse. Tarkotan siis et jostain syystä linssi on vain niin paskan mallinen ettei valoa oo niin paljo ku olettas. Jossain muussa umpios olis varmasti parempi.

          Comment


          • #6
            Kyllä se valoteho tosiaan Allroadin umpioissa on todella ala-arvoinen.... tosin on varmaan omassa jo polttimotkin tulleet tiensä päähän.

            Mielenkiintoista kyllä, että umpioiden linsseissä on eroja noinkin paljon, miksihän sitä ei valmisteta kaikkiin autoihin suoraan hyviä umpioita, vai meneekö muotoilu kaiken muun edelle.

            Noh, kunhan pakkanen laskee, niin vaihtelen polttimot. Kiitos avuista.

            Comment


            • #7
              Eihän se hurjan kirkas ole tuo kuvio, mutta leveä, eikä oikeaa tienlaitaa valaista edes kovin korkealle. Hyvinkin rajusti rajattu kuvio. Toisaalta, pitkillä sentään näkee jotain, toisin kuin jollain Skoda octavian kaltaisilla lähivaloilla. Niissä lähialue on niin kirkas, että pitkillä näkee vain heijastimet kauempaa, pitää oikein mittaristosta tarkistaa onko pitkät päällä.

              Kyllähän vielä näissä linssivaloissa jätetään iso osa valotehosta umpion sisään, sen rajaavan peltilätkän toimesta, auttaiskohan jos sen oikein kiillottas jotta osa valosta palautuu umpion pohjan kautta pihalle?
              Sama ongelma pysynyt 90 luvun alusta alkaen... se on kehitys mikä kehittyy

              Comment


                #8
                Pitkät on hyvät, siitä oon samaa mieltä. Lyhkästen valokuvioita ku kattoo seinää vasten niin siinä ei näy minkäänlaista nousevaa kuviota oikeelle puolen, eli ts. "hirvipiikki" puuttuu täysin. Depolaisis on omasta mielestä hyvinki järkevä kuvio.

                Comment

                Working...
                X