Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A4 lukkiutuu itsekseen

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A4 lukkiutuu itsekseen

    Meidän A4:n lukkiutuu silloin tällöin ihan itsekseen. Ilmiö tapahtuu satunnaisesti esim. huoltiksella, kun ottaa bensaa ja sulkee vaikka kuskin oven ja avaimet on sisällä tai kädessä. Audi siis päättää lukkiutua jostain syystä itsekseen. Ovet eivät aukea ulkoa, eikä sisältä ei kahvoista eikä sisältä keskuslukituksella. Ainoa tapa saada ovat auki on avata ne ulkoa avaimella tai keskuslukituksen kaukosäätimellä.
    Onko jollain samoja kokemuksia ja miten asian saisi pois päiväjärjestyksestä?
    Audi on A4 Avant 1,8T vuosimallia 2005.

    #2
    Vastaava tapaus kaverin isäukolla oli kun volvo 850:sestä oli takaluukun juuresta jotain keskuslukon johtoja huonossa hapessa niin ovet paukahti kans lukkoon kun auto oli käynnissä ja avaimet tottakai sisällä.

    Tässä tapauksessa vikakoodeilla kannattais varmaan alottaa josko sieltä jotain näkis. Vaihtoehtoja tietenki muutamia saattaa olla, yllä mainittuja murtuneita johtoliitoksia, keskuslukon pumppu juonittelee..

    Comment


      #3
      Omassa kulkineessa oli myös takaluukussa se vika. Kaverin octaviassa oli kuskin ovitunnistin joka kostealla ilmalla herjas. http://www.audiclub.fi/audifinns/showthread.php?t=60426

      Comment


      • #4
        kannattaa kokeilla et onko se joku tietty ovi minkä sulkee kun auto lukitsee ovet jos ei , niin takaluukun ja kuskin oven johdotukset eka syyniin. Koneella kannattaa kans kattoo koodit, näkee myös realiaikasta dataa noista oven kytkimistä.

        Comment


        • #5
          Ei ainakaan vikakoodissa ole näkynyt mitään häikkää, itsellä tosin ei ole ko. laitetta ja ikävää on vielä se, että ilmiö on hyvin satunnainen. Aikaisemmin kuskin oven "kiinniläimäytys" aiheutti joskus ongelman, mutta nyt myös "pelkääjän" ovi teki saman tempun. Onko muuten "kinnerin" heiluttelulla jotain merkitystä eli onko varashälyttimessä jotain kiihtyvyysantureita?

          Comment


            #6
            Caddyssä sulkee ovet jonkun ajan kuluttua kaukosäädöllä lukkoja aukastaessa, jos jotain ovea ei ole määräajassa avattuna.

            Passatissa teki myös sitä samaa, koska kuskin oven lukko tulkitsi olevan aina lukossa.

            Comment

            Working...
            X