Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Sumuvaloa B5 pre-faceliftiin

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Sumuvaloa B5 pre-faceliftiin

    Tässä ajattelin viritellä nuo sumuvalot tuohon A4 B5 prefaceliftiin, kun siinä ei alkuperäisenä erillisia ole. Ajattelin kysyä vähän neuvoa minkä sortin sumuvalot yleensä on hyvät. Joko laitan nuo faceliftin valot (Depon tarvikkeet) tai sitten nuo valot jotka ovat A6 C5:ssa (ja ilmeisesti jossain S4 B5 -97:ssa samat).

    Ohessa kuvat molemmista. Kiinnitys tietysti vaatii omat askartelut molemmissa, mutta tuota A6:n projektorivaloa mietin, että onko se parempi valona?

    Jotain kiinnitystelinettä (S4 puskuria varten) saanee marmorilta. en tiedä sitten tuon telineen istuvuutta peruspuskurin kanssa (tietysti voisi toisen ostaa ensiksi kokeeksi). Puskurin ritilät joudun silpomaan joka tapauksessa päivävaloja varten, joten sumut menee siinä samalla.
    Attached Files

    #2
    Itse varmaan tekisin OEM-ratkaisun eli laittaisin H4-valojen tilalle H7+H7+H1 -valot. Johdotuksista en osaa sanoa kyllä mitään. Silloin ei tarvitse silpoa puskuria. Etenkin jos laittaa ns. päälle liimattavat DRL:t.

    Comment


    • #3
      Tällä hetkellä etuvaloina on depon S4 replicat missä on D1S + H7. Sumut siis tarvitsee laittaa "oikealle" paikalle puskuriin. Tuohon DRL:ksi on jo hommattu Dectanen LGX11B. Ne mahtuu juuri sopivasti upotettuna noihin ritilöihin. Johdotukset ei ole niin ongelma, vetelin tuossa sisälokasuojan taakse uusia johtoja nipun mm. DRL:ää varten.

      Comment


        #4
        Tarkotat varmaan D2S?

        Comment


        • #5
          http://www.xenonkauppa.fi/Osram-D1S

          Comment


          • #6
            Joo nopeasti kirjotettu niin en tarkemmin ajatellut. Mutta ei se nyt pointti tässä ketjussa niin ollutkaan. :)

            Comment

            Working...
            X