Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Paras kotelonsuoja-aine?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Paras kotelonsuoja-aine?

    Muistelen TM:ssä tehtyä testiä joissa noita aineita testattiin, mutta lopputulos on hämärä. Osa oli kelvottomia, mutta oliko se niin, että joku Bilteman tuote oli ylivoimainen? Kenelläkään tuota artikkelia tallessa? Numero on 06/09.

    Toki omakohtaisia kokemuksia otetaan vastaan. Alkaisi tuossa UrS4 projektissa vaihe, että pohjaa yms. pitäisi alkaa puhdistella ja hyviä aineita etsitään.

    Ruostesuojaamoissa ne ei pohjamaalaa mitenkään pestyä alustaa vaan kotelonsuoja-aine vedetään pestylle peltipinnalle (siellä missä se on paljastunut pesussa) Aine kuulemma tunkeutuu peltiin paremmin?? Onko perää?

    Itse ajattelin vetäistä sinkkipohjan, sen päälle kotelonsuojaa ja kaikenpäälle massa...

    Raadilla ehdotuksia/kokemuksia?

  • #2
    Ko. numerossa näkyi olevan alustamassavertailu. Kotelonsuojavertailu löytyy nrosta 2/2007 ja sen voitti Bilteman liuotinvapaa kotelonsuoja-aine, toisena Dinitrol ML. Tarkkana sitten jos Piilteemaan menet ostoksille: Bilteman pellavaöljypohjainen ruostesuoja jäi viimeiseksi.

    Jos haluat voin laittaa testit s-postiisi.

    Comment


      #3
      No ilman muuta kiinnostaa jos sulta ne löytyy, laita mailiin:

      ikonen.j@gmail.com

      Kiitoksia

      Comment


      • #4
        Tuolla sivutaan paikoitellen aihetta.

        Omaani laitoin happomaalin, hiontavärin, pintamaalin ja sitten tarvittavat ruostesuoja-aineet vielä päälle. Alustaan pintamaalin päälle tuli ML ja sen päälle ruiskutettava alustamassa. Alustamassan hain ruostesuojaamosta. Niillä normaaleilla mustilla alustamassoilla ei mielestäni tee mitään. Linkin jossain kuvassa näkyy kunnollisen alustamassa väri.

        Helmoihin tuli kiveniskumassan alle jo yksi pintamaalikerros ja toinen kerros kiveniskumassan päälle.

        Sinkkimaalilla maalailin aiemmin Audin alustaa, laitoin peltikattomaalia päälle ja niiden päälle ML, sekä alustamassa, mutta ei niiden avulla menty kovin montaa vuotta.

        Jusslan ruosteenestolla on netissä kuvia ruostesuojauksista. En tällä yhteydellä ala itse Googlettamaan linkkiä, mutta Googlella nuo varmaankin löytyvät.

        Comment

        Working...
        X