Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

b7 s-line avant takaspoileri b6:seen

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • b7 s-line avant takaspoileri b6:seen

    tere, onkos kukaan laittanut b7 s-line takaspoileria b6:een avanttiin. ja siis käykö se suoraan, kun alapuolelta ketsottuna pulttien kiinnitykset eivät ehkä ihan olisi valmiiden pulttikohtien kanssa kohdallaan? kannattaako siis alkaa edes porailee reikiä? kiitoksia.

    #2
    Tuskin sopii suoraan.

    Reikien poraaminen koriin ei kuulosta muutenkaan kovin voittajan ratkaisulta (varsinkin jos ei huolehdi ettei lähde siitä ruostumaan), luulisi että kunnon liimalla/teipillä saisi pysymään.

    Comment


      #3
      Itse ostin pari vuotta sitten vahingossa B7 Avantin spoilerin B6 Avantiin. Itsellä ei käynyt mielessäkään alkaa sitä asentamaan poraamalla reikiä takakonttiin, mutta ongelmaksi tuli jarruvalo.

      Valo on siis erilainen B6 vs B7, B7:n valo on kulmista pyöreämpi ja siten spoilereissa on erilaiset aukot valolle. Spoilerin olisi luultavasti saanut asennettua valoa ja spoileria vähän muokkaamalla, mutta esimerkiksi jarruvalon vaihto ei olisikaan enää onnistunut sen jälkeen. Jätin homman siis suosiolla ja myin spoilerin B7:n omistajalle.

      Comment


      • #4
        joo kiitoksia vaan paljon vastauksista. tilasin uuden spoilerin ja myin foorumin kautta vanhan s-linen pois. en uskaltanut alkaa porailee autoon reikiä, kun ei ollut varma käykö spoileri. hyvää kesää!!!

        Comment

        Working...
        X