Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Eberin vikakoodit 017 ja 031

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Eberin vikakoodit 017 ja 031

    Laitteesta löytyi nuo kaksi vikakoodia ja nollauksen jälkeen tulivat heti pienen ujelluksen jälkeen takaisin. Viittaavat ilmeisesti kuumenemiseen ja "pyörintä nopeus ei oikea". Osaako joku sanoa, onko noiden perusteella vesipumpusta hiilet loppu tai pusla jumissa yms?

    Laitoin väärällä osastolle.Oho
    Viimeksi muokannut mcpete; 19.3.2008, 14:55.

    #2
    17 Overheat with excessive temperature Check air duct for coolant hose for blockage. Test overheat sensor. Replace control unit.

    31 Open circuit – blower motor. Test blower motor and wire harness.

    Hiilet olisiko lopussa puhaltimesta?

    Comment


      #3
      Jos tuli samaan aikaan, epäilisin herkästi aivovikaa.

      Comment


        #4
        Miks sun Petri pitää heti veikkaa pahinta? =) Sanoisit mielummin et ota tää ja tää johto pois ja paa takas niin se toimii.

        Comment


          #5
          Oon niin ilkee. Nollaa koodit ja koita tulille. Jos tulee molemmat niin pelkään kyllä sitä pahinta. Ylilämpökoodia ei pitäisi tulla ennenkuin on käynyt aikansa ja vesi ei kierrä.
          Itseltä on yhdet 4.0kw aivot menneet siten että antoi puhallinvikaa. Peilistä saa katsoa kyllä syyllistä, koska imuletku oli asennettu niin että pääsi imaisemaan lätäkköönajossa vettä ja seuraavan aamun starttiin oli tietysti sitten jäätynyt jumiin -> ylikuorma ja poks.
          4.3 aivojen pitäisi huomata herkemmin ylikuorma eikä rikkoa itseään.

          Comment


          • #6
            Mulla oli eberillä tuo 31 vikakoodi. Puhallin moottori hurahtaa kun pistää eberin päälle. voisko vika olla puhaltimessa vai sitten aivoissa? ja mitä tuo aivojen korjaus maksaa et onko sama jo hommata uudet aivot.

            Comment

            Working...
            X