Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Laakkosen "tuning" paketti B7:kaan

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Laakkosen "tuning" paketti B7:kaan

    Moi.
    Eipä tullut hankittua S-line ulkopakettia kun A nelkkuni pari vuotta sitten ostin. Nyt päätös sylettää.
    Netistä löytyi kuitenkin Laakkosen jälkiasennettava spoileri yms. paketti jolle asennuksineen kertyy hintaa 3029€...
    http://www.laakkonen.fi/index.php?page=P041105938037CE9

    Kaveri kertoi että "Slamit" myy vastaavia tuotteita halvempaan hintaan. Kysymys kuuluu että onko edellämainittujen toimittajien tuotteet ulkonäöllisesti ja laadultaan samanarvoisia?

    Ainakin tuon Laakkosen spoilereihin ja helmoihin kaipaisin enemmän "ulottuvuutta", vastaakohan siis Laakkosen paketti alkuperäistä S-Line pakettia vai näyttääkö sen helmat vaan leveämmiltä tuossa kuvassa?
    Viimeksi muokannut MRA¤; 5.3.2008, 16:16.

    #2
    Laakkonen tarjoaa Votexin osia. Itselläni on tuosta setistä takaspoileri ja takadiffuusori. Keula ja kyljet omassani on S4-osia.

    Votexin helmat ovat "oikeat" helmat jota tulevat ovien alapuolelle, S Linessa on vähän alkuperäistä paksummat listat ovien alareunoissa, S4:ssa puolestaan vielä pulleammat.

    Alkuperäisosia myy merkkiliikkeiden lisäksi (kunhan osanumerot selvität) myös tällä palstalla Kalsken Teppo ja esimerkiksi pk-seudulla Slamit.

    Comment


      #3
      Ei ole sama kuin S-line. Laadukkaita "alkuperäisvarusteita" kyllä. Etuspoleri on selvästi pelkkä helma vakiopuskuriin, kun S-line'issa on koko puskuri erilainen. Selkeinpänä erona sumarin ympärillä olevan peitelevyn ulkopää kaartuu eri suuntaan.
      mallikuvia

      Comment


        #4
        Tuo Votexin etuhelma on kahdesta eri kappaleesta ja tulee vain vakiopuskurin alakulmien päälle. Molemmille puolille siis liimataan "huuli". Samalla hinnalla saa tietysti jo S-puskurin ilman oheistarpeita. Ei tuo Laakkosen setti kokonaisuudessaan pahan hintainen välttämättä ole jos vertaa osien hintoja Saksan hintoihin. Votexin osista kun ei kummoisia alennuksia mistään saa. Paketista kun jättää vielä "kromipeilit" (kenen valmistajan lie?) pois niin tulee parempi kokonaisuus.

        Comment


          #5
          Alkuperäinen kirjoittaja MRA¤ Näytä viesti
          Kaveri kertoi että "Slamit" myy vastaavia tuotteita halvempaan hintaan. Kysymys kuuluu että onko edellämainittujen toimittajien tuotteet ulkonäöllisesti ja laadultaan samanarvoisia?
          Itse ainakin ostin pikkukakkoseen nämä pienemmällä rahasummalla marmorilta kuin Slamitilta. Tosin ovat VW-osia joten ehkä se tiski ei ole marmoria ja hinta siksi halvempi.. :)

          Comment

          Working...
          X