Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Kun tukivarret ovat kuluneet?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Kun tukivarret ovat kuluneet?

    Nyt kun en ole täysin varma siitä, minkälaisia oireita sekä etu- että takapyörien tukivarsien (ala+ylä) kuluneisuus aiheuttaa, niin voisiko joku valaista?

    Lähinnä kiinnostaa tietää, minkälaisia oireita esiintyy ajaessa jne. Kuuluuko ylimääräisiä kolinoita, voiko ohjaus puoltaa jne jne...

    Oma A4:nen menee ensiviikolla alatukivarsien tarkastukseen ja tarvittaessa vaihdetaan ko. varret tehtaan piikkiin. Mietin vain, että koska oma autoni puoltaa aivan aavistuksen oikealle, niin voiko tämä johtua alatukivarsista? Ei myöskään palauta läheskään niin hanakasti, kuin vasemmalle käännettäessä. Voi tietty johtua aurauskulmistakin(?), ne tarkistetaan seuraavaksi...

    Kertokaa ihmeessä kaikki mitä tiedätte aiheesta, muitakin varmasti kiinnostaa! :)

    #2
    Kyllä sen narinan ja kolinan erottaa selvästi jos väljää on riittävästi.

    Comment


    • #3
      Parhaiten eron huomaa, kun ajaa ehjää autoa suht samalla rengastuksella ja sitten heti perään samanlainen auto, jossa on yhtäänkin väljää. Ajotuntuma on ihan erilainen, kun hieman viitsii kurveihin koettaa. Näin siis kokemukseni mukaan.

      Comment


        #4
        kyllä sen huomaa heti jos on tukivarsia väljänä, ajettavuus muuttuu heti todella huonoksi., vetelee ja syö renkaita varsinkin kesällä.
        ite olen just tässä vaihtanut kaikki etupään tukivarret ja muutenkin kironnut tuota etupään tukivarsisto hommaa. tuonkin ois voinut tehä vähän järkevämmin ettei tarvi koko ajan vaihdella noita ja kun eivät mitään halpoja oo kun pitää aina koko tukivarsi vaihtaa.

        Comment

        Working...
        X