Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

1.9TDI ASV potku poissa!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • 1.9TDI ASV potku poissa!

    Vaihdoin kaverille jakopäänremmin ja kaikki tarvikkeet stefoja myöten koneen etupäähän.

    Illalla kun soitin hänelle ja kyselin miltä laite vaikuttaa? hän sanoi että terävin "räjähtävä" potku on poissa, ja kun kuuman koneen sammuttaa se sammuu pienellä viivellä eikä niinkuin ""seinään" kuten aiemmin...auto kulkee ja käynnistyy muuten normaalisti. Olisiko pumpun ajoitus päässyt pikkasen muuttumaan?

    Kiinnitin muuten huomiota että välijäähdyttimeltä imusarjaan tulevassa letkussa on aika runsaasti öljyä ja töhnää..jota yritin huonolla menestyksellä putsata.

    #2
    Jako ei ole tainnut mennä ihan kohdilleen. Viittaisi valitettavasti vahvasti siltä, että on yhden hampaan pielessä. Forumilta löytyy moneltakin kokemuksia juuri kyseenlaisesta jaon pienestä väärinasennuksesta.

    Lähtisin liikkeelle jaon oikeellisuuden tarkistuksella.

    Comment


    • #3
      Hmm...laitoin kyllä nokka ja kampuran rattaat merkkeihin jotka maalasin ennenkuin hihnaa irrotin-eli tuo pumpun ratas saattaisi heittää sen yhden hampaan??Onkohan tuo kuinka vaarallista? Meinaan vaan että en kerkee ennen ensiviikkoa hommaa tarkastaa..ja jos kaveri käy kuitenkin autollaan töissä yms. ettei vaan särkyisi..tuon yhden hampaan voinee säätää pumpun pyörää kääntämällä???

      Comment


      • #4
        Saako pumpun ajoitusta edes noin paljon mäkeen?

        Comment


        • #5
          niin eipä kai ...poranterä oli koko ajan 6mm reiässä.

          Comment


          • #6
            No niin! NYt taas voimavaunu hyökkää...diesel pajalla lyötiin tietokoneen piuha kiinni ja vika koodiksi tuli "ahtimen paine ero liian suuri" = yksi 4mm letku oli irti..sjakoremmin ajoitus oli kyllä kohdallaan ja pumppu myös..-aika hyvin näin luolamiehen työkaluilla tehdyksi:-), no kyllä siinä ahdinkin vetää viimesiään=työntää öljyä imurööriin..

            Comment


              #7
              Voihan se öljy olla huohottimestakin peräisin? Nuo alipaineletkut ja vuodot kyllä kadottaa tehot tosi ilosesti, eikä tartte isosta vuodosta olla kyse.

              Comment

              Working...
              X