Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Reiluja turvavälejä. Harvoin nähtyjä Lahti-kaupungissa.

    Comment


    • A1 Audi -kuskin heiluttamassa keskisormea. En vissiin vaihtanut kaistaa moottoritiellä riittävän nopeasti. Ihan tiedoksi vain, autokoulun oppien mukaan ajaessa kaistaa ei vaihdeta ennen kuin koko ohitettavan ajoneuvon keula näkyy taustapeilistä. Niin ja vauhtia oli kummiskin GPS:n mukaan 108/100.

      Comment


      • Sellon parkkihallissa eilen varmaankin about -93 vm corolla sokkoili kaikki lasit aivan jäässä ja katolla lunta se mitä on satanut. Epätoivoisesti yritti pyyhkijöillä hinkuttaa ja melkein ajoi yhden lapsiperheen päälle..!

        Comment


          Tuota mie en tajua, että miks ei voi putsata sitä autoo lumesta/jäistä enneku lähtee ajelemaan. Ei kauan vie aikaa mutta joillekkin ihmisille näköjään mahdoton tehtävä..

          Comment


          • Tuota mie en tajua, että miks ei voi putsata sitä autoo lumesta/jäistä enneku lähtee ajelemaan. Ei kauan vie aikaa mutta joillekkin ihmisille näköjään mahdoton tehtävä..
            Just, siinä kun putsailee tovin ja auto pyörii, niin ei se ainakaan pahaa tee ohjaustehostimelle ym. näin pakkasilla. Saati liikenneturvallisuudelle.

            Comment


            • Mitähän nuo tuumaisivat liikennevaloissa kun kävisi putsaamassa viereisellä kaistalla tai perässä ajavan lasit? Meidän kaikkien liikenneturvallisuuttahan se parantaisi, mutta eiköhän joku siitäkin kiskoisi herneet nenään.

              Comment


                Muutaman vuosi sitten nuorehko naiskuski kertoi radiossa lähteneensä mukakiireessä lumisella ja putsaamattomalla autolla kaupunkiliikenteeseen. Oli huomannut liikennevalojen punaisissa, että takana olevasta maijasta nousi konstaapeli harjan kanssa ja alkoi puhdistamaan hänen autoaan. Vihreät vaihtuivat eikä hän uskaltanut lähteä liikenteeseen eikä jonossakaan kukaan tööttäillyt.

                Kun konstu oli tehnyt autosta putsin, oli mitään sanomatta noussut takas maijaan. Soittaja sanoi, että häntä hävetti niiiiiin paljon.

                Itse tuohon sanoisin, että erittäin hyvää pelisilmää konstuilta, oli taatusti tehokkaampi opetus kun nuhtelu tms.

                Comment


                • "Kauheeta" liikenneruuhkaa tuossa tämän uuden ikea/ikanon kauppakeskuksen vaikutusalueella.
                  Rampit tukossa, alennetut nopeudet moottoritiellä.

                  Kyllä on ihmisillä ostovimma kova, että pitää sinne ruuhkaan itsensä ängetä.

                  Itse olen käynyt Ikealla kerran ja sain tarpeekseni, Ikanossakin myös kerran, tosin työnpuolesta kaverin kanssa taputtelemassa johonkin vaateliikkeeseen parisataa neliötä tulosteteippiä ja pari muuta "pienempää" teippausjuttua.
                  (tai menihän siinä kakspäivää, siis kahdesti)

                  Comment


                  • Joku ajeli mopoautolla mun takana pitkät päällä. Jos emäntä ei olis ollu kyydissä, olisin vetässy liinat kiinni. Olispa yks muovikippo vähemmän liikenteessä.

                    Comment


                    • Vanhempikoppanen mb e pyöri poikittain pari kiepahdusta, osuen ainakin keulastaan keskikaiteeseen. Onneksi ei osunut kanssaliikkuviin mitä peileistä kuikoilin. Tämä tunti sitten lahdenväylällä Keravan liittymän kohdalla pohjoseen, ize ajoin stadin suuntaan. Vaikutti muuten senverran että ajelin 70 kmh luokkaa muiden seassa kiltisti laruun asti.

                      Comment


                      • Alkuperäinen kirjoittaja Janne__ Näytä viesti
                        Joku ajeli mopoautolla mun takana pitkät päällä. Jos emäntä ei olis ollu kyydissä, olisin vetässy liinat kiinni. Olispa yks muovikippo vähemmän liikenteessä.
                        Oikein joko ne idiootit ei tajua laittaa valoja tai sit niillä on pitkät päällä PERK***

                        Comment


                        • Jalankulkija valo-ohjatussa risteyksessä. Punainen palaa hänen reitilillä. Katse vasempaan, ei autoja joten pari askelta tielle. Oikealta tulee autoja, silti pari askelta lisää. Sitten seis, hetken jumitus paikallaan ja takaisin jalkakäytävälle odottamaan vihreää. Kyllä kannatti, säästi vaikka kuinka aikaa.

                          Comment


                          • E30 bemarin, joka pyörähti hienosti 180-astetta takaisin menosuuntaan Joensuun keskustassa tänä aamuna. Minusta tuolla ei edes ollut erityisen liukasta...

                            Comment


                              Alkuperäinen kirjoittaja turbokiisseli Näytä viesti
                              E30 bemarin, joka pyörähti hienosti 180-astetta takaisin menosuuntaan Joensuun keskustassa tänä aamuna. Minusta tuolla ei edes ollut erityisen liukasta...
                              Samanlainen tapaus sattui muutama päivä sitten, kun B Omega lähti perään Tikkurilan Shelliltä. Polkaisin siinä risteyksestä hieman reippaammin ja samassa huomasin kun takana tulevan omegan valokeila pyyhkäisi ympäröivien rakennusten seiniä. Peilistä katsoin, niin omega oli perä menosuuntaan ja koitti pyöräyttää autoaan taas oikeaan suuntaan jalkakäytävän kautta. Naurahdin. Kyllä se vain taitaa olla tuommoinen auto liukkaalla tiellä sama asia, kuin heittää lekaa varsi edellä.

                              Comment


                              • Eilen Fiat Stilon, jonka kuski ei millään tajunnut pitää taukoa ajosuorituksestaan ennen kuin veti autonsa uudestaan poikittain ja tällä kertaa rekan eteen.

                                Oli hieman jännää ajaa tuollaisen takana, kun kaksi kaistaa ei millään meinannut riittää ja piti pitkiä vilkuttaa vastaantulijoiden varoittamiseksi.

                                Comment


                                  Mummon joka oli kolhaista pikku kipollaan kolmea autoa (yksi niistä omani) n. kahden minuutin sisään. Ajoin parkkipaikalla kyseisen auton viereen joka oli juuri lähdössä. Jätin sopivan turvavälinkin. Mutta mummo meinasi kolhaista keulallaan oman autoni kylkeä koska perinteinen kaasu täysille, kytkimellä nopeutta säädellen kombo ei oikein toiminutkaan vaan auto ampaisi taaksepäin melkoisella vauhdilla. Väliä jäi ehkä noin kymmenen senttiä.

                                  Seuraavaksi muori oli peruuttaa takaa tulevan taksin keulaan. Taksi ajoi viereeni hiuksen hienosti mummon auton väistäen. Jäimme sitten katsomaan molemmat kun muori kääntyi ajotielle, kumpaankaan suuntaan katsomatta ja vasemmalta oli tulossa auto. Siihen vain auton eteen takaa tulevan tööttäyksien saattelemana. Onneksi ei ollut liukasta sillä peräänhän sieltä olisi tultu.

                                  Comment


                                  • Pimeällä mutkaisella tiellä välillä Virrat, Tampere ajeli joku jyväjemmari traktorillaan siten, että taakse päin näytti työvalot täydellä teholla ja kolmiokin oli aivan lumen peitossa. Taakse ei siis näkynyt mitään munaista ja työvalot häikäisivät.

                                    Luulin, että joku auto tulee vastaan nyppylän jälkeen mutkassa. Todellisuuden huomattuani tuli pikkusen kiire jarruttaa, kun tiekin oli vielä kohtuullisen liukas.

                                    Comment


                                    • Eilen aamupäivällä feispuukkasin:

                                      " Lol, tuli autokin just takahiekottimeen :D hidastin suojatien hidastinmöykkyyn, takaa alko kuuluun jarrutus ääntä, kamerasta katsoin niin passatti tuli renkaat linkussa kohti ja tussahti perään. Katsoin taakse, äijä viitto että mee vaa. Pysähtymättä jatkoin matkaa paikalta. "

                                      Comment


                                        Liekö ollut päihteessä eikä siksi halunnut että jäät paikalle, jos vaikka kuuliaisena kansalaisena kutsut poliisit paikalle?

                                        Comment


                                        • Eipä tuossa omalta osaltani ollut selvittävää, eikä paskatistakaan keula pudonnut.

                                          Comment


                                            Jakopenalla näyttää olleen kiire vkl:n viettoon perjantaina.

                                            Comment


                                            • Oikeaoppiset sata metriä kertoo myös kiinnostuksen maksimoinnista.

                                              Comment


                                              • Tänään aamulla Kehä 1:llä edellä ajavasta S80:stä irtosi takakumi. Melkoinen meteli, kun matka jatkui hetken vanteella. Kumista jäi kapea kaistale vanteelle, lopurengas jäi rullaamaan eteeni ja päätyi penkalle.

                                                Comment


                                                • Näillä keleillä sata metriäkin alkaa olla lyhyt etäisyys kolmiolle. Joku (autokoulun opettaja tms) sanoi joskus ohjeeksi, että "Ota kolmio ja kävele. Sitten kun tuntuu, että nyt on riittävän kaukana, niin kävele sata metriä lisää."

                                                  Taas näkyi näitä autoja, joissa on kurkistusreiät laseissa. Toivottavasti lumet eivät tipu sitten kolarissakaan, jotta virkavalta voi ottaa ajoneuvon tieliikennekelpoisuuden huomioon pohtiessaan syyllistä.

                                                  Comment


                                                  • Alkuperäinen kirjoittaja PJKK Näytä viesti
                                                    Tänään aamulla Kehä 1:llä edellä ajavasta S80:stä irtosi takakumi. Melkoinen meteli, kun matka jatkui hetken vanteella. Kumista jäi kapea kaistale vanteelle, lopurengas jäi rullaamaan eteeni ja päätyi penkalle.
                                                    Tapahtuiko tämä länteen päin mennessä vähän ennen Pirkkolan liittymää?
                                                    Siinä oli nimittäin rengas penkassa melkein vasemmalla ajokaistalla.

                                                    Comment


                                                    • Jyväskylän pohjoispuolell Golffin josta kuulu niin pistävä vihellys että piti jättää reilumpi turvaväli. Joka kiihdytyksellä kuulosti siltä kuin joku puhaltaisi paineilmalla vappupilliin.

                                                      Comment


                                                      • Lumipyryssä Kehä I:llä hyvin ruskettunut kuski hinasi toista autoa n. kahden metrin narulla kahdeksaakymppiä. Myös toisessa autossa oli käyty solariumissa. Hinattavassa autossa ei sitten minkään valtakunnan valoja, mutta onneksi hinuri selosti kisaa puhelimeen. Pari näyttävää ohitusta tekivät.

                                                        Valitettavasti en jaksanut lähteä ajamaan perässä ja katsomaan, mitä ensimmäisissä valoissa tapahtuu.

                                                        Comment


                                                        • Kaksiosainen rekka vetänyt pitkäksi Jyväskylässä siinä pitkässä mutkassa mistä mennään Vaajakosken moottoritielle, jos tullaan pohjoisen suunnasta. Taisi mennä (taas) liikennemerkit. Taisi olla viime talvena viimeksi samassa kohtaa samalla tavalla vedetty.

                                                          Varmaan järkevin olisi siirtää ne liikennemerkkitaulut toisaalle, kun kahdesti jo vedetty matalaksi.

                                                          Comment


                                                            Vaikuttaakohan punaisen B5sen omistaja palstalla? Meni keula eilen aika sisään Kelloniemen suunnalla.

                                                            Comment


                                                            • 6-tiellä Utin tietämillä Volvo ojassa ja Lahdesta Nastolaan päin rampilla punainen A3 8P hätävilkut päällä tyhjänä.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X