Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Eilen illalla näin kun joku oli upottanu saab 95:n pohjaa myöten tien vieressä sijaitsevan pururadan reunalle. Pitihän sitä yrittää hinata audilla pois, mutta ei saatu muuta aikaan kuin käryä kytkimestä. Hinauspalvelu piti sit soittaa paikalle.

    Comment


      Muutama päivä sitten kolmostiellä vironkilpinen C5 RS6 tulitti ohi aivan perkeleellisellä vauhdilla Iittalan Shellin kohdalla. Turvarikas tuoksui vielä Toijalassakin <3.

      Comment


        Tänään oli 1-tiellä poliisit tutkaamassa asfaltointityömaalla. Tai ainakin useampi HA oli pysäytetty tienposkeen. Ei mielestäni pöllömpi suoritus.

        Comment


          Kerrankin oikeassa paikassa poliisit, oikeesti ihmiset eivät yhtään ajattele noiden tietyömaiden kohdalla. Ei ne 30 rajoitukset turhaan ole työkoneiden vieressä, varsinkin kun ihmiset pörrää ympärillä työntouhussa.

          Comment


          • Oulussa on tainnu kamera tulla joutsensillan valoihin tai on tulossa. Huomasin vaan ennen risteystä kameravalvontakyltin sivusilmällä. Meinaakohan ne alkaa vahtimaan risteyksiä muuallakin?

            Comment


              Volvo 1800S ja vieläpä vimpan päälle kunnossa. Mukavaa vaihtelua muutoin "harmaaseen" autovirtaan :)

              Comment


                Punaisiin päin kävelevän, ei se mitään mutta oli mun kulkureitillä. Ilme oli hyvän näköinen kun tulin "vauhdilla" kohti ja se tajusi olevansa suojatiellä laittomasti, tuli naiseen vauhtia. Ties vaikka oppi edes hieman kunnioittamaan niitä valoja.

                Comment


                  Jos olisit osunut, olisit päässyt tilastoihin kategoriaan "suojatiellä päälleajo". Ja iltalehtiin päiviteltäväksi, kuinka autoilijat eivät kunnioita suojatietä ja eikö kukaan ajattele lapsia!!

                  Koulut kun on taas alkaneet, niin aikamoisia kamikaze-yrityksiä näkee jatkuvalla syötöllä. Teini-ikäiset tai sen kynnyksellä olevat sotkevat kyllä fillareilla aivan puskista suojateille ilman edes yritystä katsoa tielle. Katse on liimattu lähinnä kännykkään. Ne tulevat tielle ajatuksella, että mistä vain ja miten vain voi hypätä eteen, auto pysähtyy. Sama pätee kävelijöihinkin, mutta fillareilla väistäminen kuuluisi heille.

                  Veikkaisin, että suurin osa näistä iltalehtiin päätyneistä auton tönäisyistä on mennyt vähän eri tavalla, mitä se teini on kertonut...
                  Viimeksi muokannut jasso; 23.8.2012, 18:38.

                  Comment


                    Vaikka se ei jalankulkijalle näkynyt, niin sihtasin tyylillä niin että menen sen takaata ohi sekä vauhtia oli sen verran inhimillisesti että jos kyseinen henkilö olisi kaatunut tms siihen suojatielle, niin olisin onnistunut jarruttamaan ennen tönäisyä. Mutta se ilme, piristi hyvin päivää :)

                    Comment


                    • Mutta se ilme, piristi hyvin päivää
                      Lahden keskustassa joku päivä sitten vastaavanlainen tilanne kun teini-ikäinen vähemmistökansalainen katsoi oikeudekseen mennä kadun yli täysin välittämättä ohi kulkevasta liikennevirrasta ja jalankulkijoille palavasta punaisesta valosta. Kyllä se sitten vilasi että joku ei taidakaan jarruttaa niin johan tuli ukkoon liikettä. Lopputuloksena heppu laittoi peliin perinteisen sormimerkin kun hänen oikeuksiaan kävellä punaisia päin oli verisesti loukattu.

                      Comment


                      • Alkuperäinen kirjoittaja LauriJT Näytä viesti
                        Oulussa on tainnu kamera tulla joutsensillan valoihin tai on tulossa. Huomasin vaan ennen risteystä kameravalvontakyltin sivusilmällä. Meinaakohan ne alkaa vahtimaan risteyksiä muuallakin?
                        Kyllä täällä olisi suotavaa olla monessa muussakin paikassa nuita valokameroita.
                        Kuusamontielle kun noustaan motarilta niin voisi olla yksi hyvä paikka.Siinä varsinkin raskaskalusto ajaa aivan surutta punaisilla ja tilanteilta ei voi välttyä:)

                        Comment


                        • Kastellin häkissä oli samanlainen kamerakyltti. Liekö ne vaan merkkinä yleisesti valvontakamera-alueen alkamisesta "keskusta"-alueella vai olisiko oikeasti tulossa risteysvalvontaa? Ei ainakaan kaapeleita ole kaivettu mihinkään suuntaan tuossa risteyksessä.

                          Comment


                          • Yllätyinpä suuresti kotikulmilla kun takana ajeli matala viimesen päälle hinkattu ja laitettu Sprint Blue Audi S4 B7 jonkun matkaa, peilistä ei näkyny kuskia. Valoissa kun tuli rinnalle niin oliki 2 sysimustaa persoonaa etupenkeillä. Näin itä-helsingistä kotosin olevana tuo on lohduttava näky. Tommosia kuitenkaan tuskin sossun rahoilla ostetaan. Oli muuten ensimmäiset tummahipiät mitkä tuolla seudulla näin.

                            Comment


                            • En tänään mutta torstaina iltapäivällä hyrylässä shellin ympyrässä musta B6 avant s-line oli autokoulun opetusautona. Autokoulun nimeä en nyt enään muista mutta iltapäiväruuhkaan teki mukavaa jonoa.

                              Comment


                                Eilen illalla kotiin tullessa hirvi, aamulla töihin mennessä hirvi, tänään töistä tullessa pösö puskissa. Tytöillä lähtenyt se pösö lapasesta onneks tytöt ehjinä toisin kuin pösö.

                                Comment


                                • Alkuperäinen kirjoittaja maspe Näytä viesti
                                  Kastellin häkissä oli samanlainen kamerakyltti. Liekö ne vaan merkkinä yleisesti valvontakamera-alueen alkamisesta "keskusta"-alueella vai olisiko oikeasti tulossa risteysvalvontaa? Ei ainakaan kaapeleita ole kaivettu mihinkään suuntaan tuossa risteyksessä.
                                  Tuo on toki mahdollista.Itse en ole viel hoksinu kattua noita kylttejä , mutta pitänee huomenna ajella noilla päin niin voisi tehdä asiasta omaa tulkintaa:)

                                  Comment


                                  • Joo ei siellä vielä kameroita näy, mutta taitavat olla tulossa. Oikeestaan ihan hyvä.

                                    Comment


                                    • Ei tänään mutta toissapäivänä Lahden keskustassa valkoinen Q7 V12 tdi ja samana päivänä toisaalla kaupungissa uudehko S8. Jarrut on molemmissa aika miehekkäät, samoin äänet tuossa kasissa. Voi kun joskus kuulis tuon nokikoneenkin äänet kunnolla syötettynä.

                                      Comment


                                      • Kajaanin ABC:lla näkyi viimeisen päälle citroen fani. Tuli vanhalla ruskealla citikka-asuntovaunulla(?) pihaan ja takaraivoon oli tatuoitu citroen logo :)

                                        Comment


                                        • Tuli vanhalla ruskealla citikka-asuntovaunulla(?) pihaan ja takaraivoon oli tatuoitu citroen logo :)
                                          Aika pahasti on pää kolahtanut jossain vaiheessa?

                                          Omasta Jumperista revin heti sitikan merkit pois keulilta ennen kuin naapurit huomaa, nythän tuo on seissyt jo kolmatta viikkoa korjaamolla kun laukesi jakoremmin kiristin ja meni tietysti sitten vähän muutakin samalla.

                                          Comment


                                          • Pränikän SL500 mursun Ruuhikosken klubin parkissa. Herätti pientä kateutta ja omistushalua tiiboxille kävellessä.. Ehkä siinä (teko)syy huonoon kierrokseen. :D

                                            Comment


                                            • Eilen vihreän henkilöauton (taisi olla Opel?) vetämän peräkärryn kyljen noin metrin päästä kun pyörä juuri ehti pysähtyä. Tuikkasi siis sivutieltä eteen. Onneksi ei kolahtanut vielä näin ajokauden päätteeksi!

                                              Comment


                                              • Vaimo tykkää ajella ympäri vuoden pyörällä työmatkaa ja olen muutaman kerran ajanut mukana, vaarat on kyllä ihan eri luokkaa kuin autolla. Mopoilijat vetää pyöräteillä niin tajutonta nopeutta jostain puskan takaa ettei heillä mitään mahdollisuuksia pysähtyä näkyvällä osalla, varsinkin kaksi päällä jollain kiinaskootterilla. Viime viikolla tuli yksi älyn jättiläinen alikulkutunnelissa takaa ranne mutkalla ja ajolinjat niin leveät että lastenvaunuja työntävä nainen meinasi saada kohtauksen. Ei pudonneet kierrokset crossimopossa vaikka oli ihmisiä edessä, onneksi meteli oli korvia repivä ja osasi varautua ohjukseen. Autojakin singahtelee nurkkien takaa eteen kun oikovat pihateiden kautta ja talvella on sivulasit jäässä. Vaimolla onneksi fillarissa kunnon valot aina päällä ja näkyvä vaatetus mutta kyllä tuntuu olevan vaaranpaikkoja täällä taajamissa.

                                                Comment


                                                • Alkuperäinen kirjoittaja Crash_ Näytä viesti
                                                  Urbaanilegenda taitaapi olla. Vakuutusyhtiö korvaa sen hevosen, ei kuski jos on ajanut rajoitusten mukaan. Tosin sakot on saattanu saada liikenteenvaarantamisesta ku on ajnut sen kolarin.


                                                  Tosta asiasta voidaan olla montaakin eri meiltä. Eipä mullekkaan mitään korvattu ku sarvipää poistui paikalta, ja yksi silminnäkijä ei riitä. Näin ilmoitti op-pohjola. Ja ei ollut mitään kylttejä lähimaillakaan
                                                  Op-pohjola jos on kyseessä niin en ihmettele yhtään.
                                                  Itse ajoin parivuotta takaperin kesällä hirvikolarin ja pohjola oli sitä mieltä , että auto korvataan , mutta summa oli aivan naurettava.
                                                  Asia kävi lautakunnalla käsittelyssä ja tulos ei pahemmin muuttunut , mutta hivenen parannusta korvaukseen tuli ja auto jäi itselle vaikkakaan sitä ei enää tielle saanut.
                                                  Koittivat bonukset kusettaa pois , mutta niitä eivät saaneet vietyä:)

                                                  Auto jäi myös toisen paikkakunnan lukittuun talliin jossa yhden yön aikana oli varastettu ratti ja humpat.
                                                  Näihin tuumattiin seuraavasti..Auto korvataan sen hetkisellä varustuksella mikä on ollut törmäyshetkellä.
                                                  No laitoin listaa varastetusta tavarasta ja ratista.
                                                  Eivät korvanneet mitään ja vielä ihmettelivät missä auton ratti on:D
                                                  No paikallaan se oli kun lanssilla lähdin ko. paikalta ja se oli kummasti muiden tavaroiden kanssa hävinnyt yön aikana sieltä lukitusta hallista:D

                                                  Paska firma.En suosittele kennellekkään.

                                                  Comment


                                                    Varkaustapauksissa pitää olla rikosilmoitus tehtynä, muuten vakuutusyhtiöt ei ota juuri mitään kantaa. Kyllähän niitä poppikoneita muuten "varastettaisiin" aika paljon. Ja taas vakuutusmaksut nousisi kaikille muillekin.

                                                    Comment


                                                    • Tänä aamuna moottoritiellä oli sinivuokoilla joku pienimuotoinen ratsia. Yksi moottoripyöräpoliisi oli pysähtyneenä kiihdytysrampille aika hankalaan kohtaan. Sopivasti mutkakohdassa ja melko huonosti havaittavissa. Siitä sitten motarille ja vähän matkan päässä oli kolme LP-autoa tien poskessa. Pari autoilijaa olivat jo pysäyttäneetkin. Ja mikä parasta, liikenne valui kohdan ohi 90 km/h nopeudella (rajoitus 100). Normaalisti tuossa ajetaan 110 km/h. :D

                                                      Comment


                                                      • Alkuperäinen kirjoittaja hopsis Näytä viesti
                                                        Varkaustapauksissa pitää olla rikosilmoitus tehtynä, muuten vakuutusyhtiöt ei ota juuri mitään kantaa. Kyllähän niitä poppikoneita muuten "varastettaisiin" aika paljon. Ja taas vakuutusmaksut nousisi kaikille muillekin.
                                                        Juurikin näin on myös asiassa toimittu heti kun auton itse näin.
                                                        Hinausauton kuljettajakin soitteli seuraavana päivän , että voisitko tuoda ratin niin saa autoa helpommin siirreltyä..Tuohon tuumailin vain , että ratti oli paikallaan kun lähdin ja auto jäi sinne:D

                                                        Comment


                                                        • Alkuperäinen kirjoittaja hopsis Näytä viesti
                                                          Varkaustapauksissa pitää olla rikosilmoitus tehtynä, muuten vakuutusyhtiöt ei ota juuri mitään kantaa. Kyllähän niitä poppikoneita muuten "varastettaisiin" aika paljon. Ja taas vakuutusmaksut nousisi kaikille muillekin.
                                                          Ei mitenkään mitään yksittäistä ihmisryhmää vastaan, mutta tämä hame ja pukuhousu kansa kyllä vievät kaiken mikä irtoaa. Jokunen vuosi sitten näin ison porukan ulosajetun auton ympärillä tavaraa irroittelemassa maantien varrella. Naiset tien vieressä katselivat, kun miehet hommissa. Toki voihan se olla ollut heidän omakin auto, mutta vähän epäilen... auto oli jo poliisin merkkaama.

                                                          Comment


                                                          • Ei tänään mut eilen. Punasen Polosen(mallia HB) joka tuli vastaan takaluukku pystyssä, kuskeina "hieman iäkkäämpi" pariskunta. Toivottavasti eivät olleet matkalla mihkään autotalliin tai matalaan autokatokseen, voi olla et siinä tapauksessa on pikku rytinä käyny :D Kertoo jotain havainnointikyvystä jos on viistoperällä liikkeellä kontti täysin auki, eikä edes semmosta "pikkuseikkaa" huomaa ajon aikana...

                                                            Noista edellämainituista oikeus/syyllisyys/syyllisten etsimis -jutskista tekis mieli "hippasen" avautua, mut en viitti ku menis romaanin kirjottamiseks.

                                                            "Pääasia et syyllinen joka asiaan löytyy ja valtio voittaa, tapahtumaa nimeltä onnettomuus ei voi/saa olla olemassa" (sarkasmi).

                                                            Comment


                                                            • Pappa hinasi kaupungilta vanhalla punaisella corsalla muoria tismalleen samannäköisessä corsassa. Neljän ruuhkassa.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X