Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Aamulla töihin mennessä katsahdin erään huoltiksen valotaulu hinnastoa.

    E10 95: 1,709
    E5 98: 1,759
    D: 1,549
    BE 4T: 2,25

    Tuo viimeisin laatu herätti hieman oudoksuntaa korkean hintansa ja mallimerkinnän vuoksi. Piti oikein googlata että mikäs soppa on kyseessä. No pienkone bensaahan tuo näyttäis olevan, mutta enpä tiennyt ko tuotetta ihan pistoolista saatavan.

    Comment


    • Kroatiassa näin puolan kilvissä olevan java-green värisen 2.5 TDI C5 A6:sen.
      Ensimmäistä kertaa näin saman värisen auton kuin mulla. :)

      Comment


      • Eilen tuli huomattua, että ABC:llä oli 98 E5 1,709 €/litra, kun vähän matkan päässä toisella ABC:llä 1,795 €/litra. Aika julmat erot kahden saman konsernin asemien välillä.

        Comment


          Alkuperäinen kirjoittaja Jani Näytä viesti
          Kroatiassa näin puolan kilvissä olevan java-green värisen 2.5 TDI C5 A6:sen.
          Ensimmäistä kertaa näin saman värisen auton kuin mulla. :)
          Miepä näin kerran pari vuotta sitten ihan täällä Joensuussa samanvärisen A6:n (saattoi olla Allroad). Taisi olla ohikulkumatkalla kun ei sen jälkeen näkynyt.

          Comment


            Täysperävaunu rekan jossa oli toinen takaovi auki. Sinänsä tuo nyt ei ole mitään ihmeellistä mutta paikka oli, nimittäin lahden motarilla menossa kohti pohjoista tietämättä asiasta...

            Comment


            • 4-tien varressa oli vanhahko (124?) ruumisauto mersu vaihtamassa oikeaa eturengasta. Jos en väärin katsonut niin taisi olla arkkukin kyydissä. Olisin muuten jäänyt auttamaan renkaan kanssa mutta kiire oli töihin.

              Comment


              • Äsken keskustasta tullessa Rantakylän kohdalla joku vanha kaapo veteli jopolla menemään ilman takarengasta eli pelkällä vanteella=) Aika koominen näky ja saattaa sikaaneissa hiukan livettää...

                Comment


                • Ei hätää, jos ramppi menee pitkäksi. Aina voit tehdä näin!
                  Viimeksi muokannut ilyx; 16.8.2012, 11:45. Perustelu: Linkki korjattu

                  Comment


                  • Alkuperäinen kirjoittaja ilyx Näytä viesti
                    Ei hätää, jos ramppi menee pitkäksi. Aina voit tehdä näin!
                    Pahoittelut, sivua ei löytynyt.

                    Comment


                      Alkuperäinen kirjoittaja helmut Näytä viesti
                      Äsken keskustasta tullessa Rantakylän kohdalla joku vanha kaapo veteli jopolla menemään ilman takarengasta eli pelkällä vanteella=) Aika koominen näky ja saattaa sikaaneissa hiukan livettää...
                      Näin eilen saman hahmon rauhankadulla Shellin terassilla istuessani.

                      Comment


                      • Äsken meinasi ässä saada kaviosta kylkeen. Kolme hevostyttöä kävelytti mutkaista maantietä pitkin hevosiaan rinnakkain(?!) ajokaistalla. Koitin siitä sitten varovasti pariakymppiä mennä vastaantulijoiden kaistaa pitkin ohi, niin tuo keskiviivan tuntumassa kävelevä hevonen päätti vetäistä herneen turpaan, kääntyi poikittain ja alkoi potkimaan. Oli takajalan kavio jotakuinkin viiden sentin päässä auton kyljestä/ikkunasta. Jälkeenpäin tuli mietittyä, että minkähänlainen korvausmenettely olisi osumasta seurannut, hevosilla tuskin on mitään liikennevahinkoja korvaavia vakuutuksia...

                        Comment


                        • Periaatteessa itse näin sanoisin että taluttajan vika. Johan nyt tyhmänkin luulisi tajuavan väistää heposten kanssa jos auto tulee ja varsinkaan rinnakkain ei kävellä autojen ohitte. Se kerta ku liiskaantuu parin pollen väliin ku kävellää rinnakkain luulis menevän oppi perille....

                          Comment


                          • Hevosen taluttaja rinnastetaan jalankulkijaan, kärry tai reki perässään ajoneuvoon. Vaikka tällä "ajoneuvolla" ei liikennevakuutusta olisikaan, on hevonen lähes aina vakuutettu ja vakuutukseen sisältyy vastuuvakuutus, joka mahdollisesti korvaa ulkoiselle omaisuudelle aiheutetut vahingot.

                            Comment


                              Pitääpä vähän provota hevosaiheeseen liittyen.

                              Kuullut tapauksesta että ratsastustallin vieressä meni tie ja kilpahevonen oli pillastunut harjoituksissa, jonka seurauksena hypännyt aidan yli ja juossut auton alle. Hevonen jouduttiin lopettamaan ja autoilija joutui maksu mieheksi, vaikka oli ajanut nopeusrajoituksien mukaan.

                              En nyt muista miten tarkalleen ottaen meni eli kuinka paljon autoilija joutui maksamaan. Hevonen oli kuitenkin vakuutettu sievoisesta summasta. Muistaakseni autoilijan olisi pitänyt osata ennakoida, koska tien laidalla oli hevosista varoittava kyltti. Ihme hommaa JOS tarina pitää paikkaansa. Näin maalaisjärjellä ei vakuutusyhtiön tarvitsisi maksaa poro- ja hirvikolareistakaan, jos varoitetaan niistä.

                              No tiedä sitte onko urbaanilegenda vai ei.

                              Comment


                              • Urbaanilegenda taitaapi olla. Vakuutusyhtiö korvaa sen hevosen, ei kuski jos on ajanut rajoitusten mukaan. Tosin sakot on saattanu saada liikenteenvaarantamisesta ku on ajnut sen kolarin.

                                ei vakuutusyhtiön tarvitsisi maksaa poro- ja hirvikolareistakaan, jos varoitetaan niistä.
                                Tosta asiasta voidaan olla montaakin eri meiltä. Eipä mullekkaan mitään korvattu ku sarvipää poistui paikalta, ja yksi silminnäkijä ei riitä. Näin ilmoitti op-pohjola. Ja ei ollut mitään kylttejä lähimaillakaan

                                Comment


                                • Yhden merimetsonkolarin kohdalla vakuutusyhtiö halusi nähdä kuvan/vakuutustarkastajan lausunnon siitä että merimetso on todellakin tullut sinne etusäleikköön eikä joku vaan ole lekalla murjonut keulaa. Kuvaa ei ollut mutta merimetson höyhenet syylarissa todistivat tarpeeksi jolloin korvaukset tuli. Hirvihommissa menee kuulemma samalla tavalla, eli kolarista jää karvoja jotka toimivat todistajina. Olishan se muuten helppoa ajaa auto penkkaan ja sopia kaverin kanssa että hirvi se oli.

                                  Comment


                                    Tarkoittaa vain sitä, että se kannattaa rymmäyttää siihen hirven kylkeen eikä kannata yrittää väistää penkkaan. Järkevääkö?

                                    Comment


                                    • Pitää olla vaan tarkka kuski ja siipasta etukulmalla siivu hännästä. Tai äkkiä rynnätä lähimmälle hirvikämpälle ostamaan hirvenpotkaa jolla mäiskii koko keulan täyteen karvatuppoja.

                                      Comment


                                        Tarkoittaa vain sitä, että se kannattaa rymmäyttää siihen hirven kylkeen eikä kannata yrittää väistää penkkaan. Järkevääkö?
                                        Eipä liene kovin järkevää. Mutta kuten Laminen tuossa sanoi, varmaan aika suuri osa ojaanajoista olisi muuten "hirvenväistöjä".

                                        Topikkiin: Chevrolet Fleetlane 1947 tankkasi edellä. Aika viileä, vaikken mikään jenkkifani olekaan.

                                        Comment


                                          Hirvivakuutushan itse asiassa kattaa hirven väistämisestä aiheutuneet vahingot. Eli jos tilanteella on vaikka ulkopuolinen todistaja, esim. vastaantulevassa autossa niin korvaus tulee. Todisteluvastuu taphtuneesta tietenkin vakuutetulla, eihän vakuutusyhtiö pysty todistamaan että tiellä ei ole ollut hirveä. Muuten tässä maassa myytäsiin vakuutusyhtiöille hirviä väistettyjä kolarivehkeitä tuhatmäärin vuosittain ja vakuutusmaksut olisi enstistäkin kovempia.

                                          Comment


                                            Pitää olla pesismaila mihin on käärästy hirven-, poron- tai peurantalja ympärille riippuen siitä missäpäin Suomea ajelee.

                                            Comment


                                            • Kaveri aikoinaan tempaisi käsijarrulla auton poikittain ja kylki edellä hirveen, kun vaihtoehtoina oli muuten vetäistä vaan auto metsään tai ottaa hirvi syliin tuulilasin läpi. Oli muuten siinäkin vähän selittämistä poliisille/vakuutusmiehille, karvoja ja verijälkiä taisi onneksi löytyä riittävästi.

                                              Comment


                                                Karvojen pitää olla tuoreita, erottavat nääsen vanhasta taljasta kotoisin olevat karvat

                                                Comment


                                                  Alkuperäinen kirjoittaja hopsis Näytä viesti
                                                  Hirvivakuutushan itse asiassa kattaa hirven väistämisestä aiheutuneet vahingot.
                                                  Ainakin Tapiolan ehdoissa on, että hirvivakuutuksesta korvataan vain, jos on törmännyt hirveen. Väistämällä ojaan tarvitaankin kolarointivakuutus, jota ei kaikissa kaskoissa ole. Voi toki olla yhtiöriippuvaista.

                                                  Comment


                                                  • Kuivaniemestä vähän eteläänpäin tuli vastaan 8kpl oiskohan ollut 997 mallisia Porsseja. 1 katoton malli, muut kovalla katolla. Kaikki ruottin kilvillä. Niiice..

                                                    Comment


                                                    • Ainakin Tapiolan ehdoissa on, että hirvivakuutuksesta korvataan vain, jos on törmännyt hirveen. Väistämällä ojaan tarvitaankin kolarointivakuutus, jota ei kaikissa kaskoissa ole. Voi toki olla yhtiöriippuvaista.
                                                      Elippä siis hirveä päin vaan, kai kaikilla on kuitenkin se hautausvakuutus?
                                                      On tämä...

                                                      Comment


                                                      • Hirvistä puheenollen.. Tämä ainakin riitti viime jouluna vakuutusyhtiölle.
                                                        Attached Files

                                                        Comment


                                                        • Eikös noissa tapauksissa yleensä metästäjät lähe loukkaantuneen eläimen perään, joten luulisi jälkien tms todisteiden löytyvän lähimaastosta?

                                                          Comment


                                                          • Eikös noissa tapauksissa yleensä metästäjät lähe loukkaantuneen eläimen perään
                                                            Kyllä, näinhän se toimii, ainakin teoriassa ja miksei käytännössäkin.

                                                            Siis virkavalta paikalle ja tilannekuvaus, metsästysseurat hoitaa loput.
                                                            Ei pitäisi vakuutusyhtiöillä olla selittelemisen tarvetta.

                                                            Comment


                                                            • Alkuperäinen kirjoittaja kapaz Näytä viesti
                                                              Elippä siis hirveä päin vaan, kai kaikilla on kuitenkin se hautausvakuutus?
                                                              On tämä...
                                                              Jep. Nii se poliisi-setäkin tuumas et ens kerralla täräytä päin, äläkä väistä...

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X