Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Mieslahden suoralla täällä Paltamossa joku reikäpää saabillansa päätti ohittaa useamman auton kerralla. Jouduttiin sedän kanssa käymään pientareen puolella kun kolme autoa meni rinnakkain, vastapalloon kun oltiin ajamassa. Ja ei, tie ei ole kuitenkaan mitenkään erityisen leveä, vaikka kaikki siinä juuri ja juuri mahduttiinkin menemään.

    Comment


      Klo 22 lähdin ajamaan vanhempien luota Hartolan suuntaan ja Koitista hiekkatietä Lusiin asti.
      Juuri se Lepsalan tie on ainoa kokonaan uuden 5-tien kiertävä valinta. Itse ajoin huvin vuoksi tosin vielä miniteitä pitkin ikäänkuin Mansikkamäeltä poikittain puolivälistä tuonne. Tuo on vaan vähän liian "perinteistä" sorapätkää, joten minun sisäkorva ei kestä kyydissä istua. Piti nytkin vaihtaa kuskin paikalle, ettei tullut juhannuksen makkarat uudelleen pureksittavaksi :)

      Comment


        Alkuperäinen kirjoittaja Jartsake
        Erehdyin irkkilinkin kautta hyvinkin vahingossa tähän ketjuun ja alta sekunnin tajusin taas syyn miksi foorumia ei juurikaan tule luettua.
        Elä ota vakavasti, tuo Monica on palstan oma viihdyttäjä. Milloin mitäkin kivaa löytyy tien päältä, ennen tuntemattomia autoja (esim R8 B4 tms) sun muuta kivaa :)

        Comment


        • Näin muutaman ihan mielenkiintoisan audin ja pari muutakin siistiä autoa mutta olkoot. PS Mikko ikinä en oo kyllä R8 nähny joten nyt kirjoittelet ohi suusi...

          Comment


            Alkuperäinen kirjoittaja jasso Näytä viesti
            Juuri se Lepsalan tie on ainoa kokonaan uuden 5-tien kiertävä valinta. Itse ajoin huvin vuoksi tosin vielä miniteitä pitkin ikäänkuin Mansikkamäeltä poikittain puolivälistä tuonne. Tuo on vaan vähän liian "perinteistä" sorapätkää, joten minun sisäkorva ei kestä kyydissä istua. Piti nytkin vaihtaa kuskin paikalle, ettei tullut juhannuksen makkarat uudelleen pureksittavaksi :)
            Mansikkamäessä, Hartolan rajalla on tuo vanhempien torppa, ei ole pitkästi matkaa tuonne Lepsalantielle. Erittäin viihdyttävä pätkä ajaa, todellakin tuollainen perinteinen "suomi-asfaltti" pätkä, tänä vuonna vain karmeassa kunnossa :/

            Löytäneen risteyksestä eteenpäin tie onkin suorastaan hilpeä, jopa rajoitusten mukaan :)

            Comment


            • Lahden motarilta kääntymässä Kehä I:lle länteen tämmöisen. Kyllä kesä on mukavaa aikaa, kun näkee näitä vähän harvinaisempiakin kulkineita liikenteessä ja ei tarvitse vain kuvista ihailla.

              Comment


                Jkl rantaväylällä Vaajakosken liittymän jälkeen 2-koppainen golf ilman kuskinpuol. etupyörää jarrulevy asvaltissa ja porukkaa ihmettelemässä vieressä. 100m tuon jälkeen avensis tien poskessa ehjän näköisenä ja sen hinaamaa asuntovaunua nostettiin lavetille.
                Muutenkin näkyi hinausautojen lavalla kolaroituja ja simahtaneita pelejä. Malttia siellä liikenteessä, varsinkin kun vattupäiden joka vuotinen ryyppäys ja sikiämis tapahtuma kalajoella on käsillä! Toivottavasti poliisit valvoo siellä!

                Comment


                  Kaksi merkillistä pyöräilijää tuli tänään vastaan.

                  Ensimmäisellä oli varustautunut kaikilla mahdollisilla Lance Amstrong -henkisillä kilpalurexeilla. Ajoin kuorma-autolla suoraa autotietä asutusalueella, jossa vieressä erillinen pyörätiet. Tuo fillaristi tuli ensin normaalisti polkien vastaan ja yllättäen alkoi näyttää kädellä vasemmalle, että nyt käännytään. Sitten se alkoi tasaisesti polkemaan lähemmäs keskiviivaa. Jarruttelin vauhtia tasaisesti pois sitä mukaa, kun kamikaze lähestyi ja epäusko kasvoi. Lopulta se käytännössä ajoi kävelyvauhtia keulan eteen ja kääntyi edestäni kaistan poikki. Tämä siis tapahtui täysin suoralla tiellä ihan yllättäen. Minun perässäni ei tullut ketään ja fillaristikin vain jatkoi sitten eteenpäin minun puolellani ajotietä. En ymmärtänyt, en millään mistä oli kyse. Fillaristin ilme oli keulan edessä, että väistä nyt.

                  Toinen oli pariskunta, joka ajoi suoraa pyörätietä peräkkäin. Vasemmalla kulki autotie ja suoralla oli suojatie tuon poikki. Vähän ennen suojatietä mies alkoi vinkkaamaan kädellä oikealle ja sitten molemmat kurvasivat vasemmalle suojatielle. Käsi oli koko käännöksen ajan sinne oikealle. En taas ymmärtänyt ajatuksenjouksua.

                  Comment


                  • Jonkun vielä minua hieman iäkkäämmän herrasmiehen ajamassa uudehkolla Skodalla Neulamäentietä ylöspäin semmosta 30-40 kmh vauhtia ja joka risteyksen kohdalla jarruvalot syttyi.

                    Mulla semmonen kireän työviikon jälkeen hieman kiireisempi olotila päällä ja aattelin, että nyt kapa rauhassa ajellaan yläkaupalle asti rauhassa, niin päästään siitä eroon.

                    Köröteltiin sitten se loppuosuus 30 km/h ja kurvasin kaupan parkkiin.

                    Kävin kaupasta ne perjantain saunabisset ja makkarat hakemassa ja rupattelin siinä kotvan parin tutun ja yhden asiakkaan kanssa ja kaarsin parkkipaikalta tiellepäin, niin eikö mitä tämä sama auto ehti taas tulemaan juuri suoraan eteeni.

                    Silloin tuumin, kapa, nyt ainakin tosi iisisti ja niin mentiin se vajaa kilometri, ennenkuin sain vihdoin käännettyä omaan parkkiin;)

                    Kestipäs hermo;))

                    Comment


                    • Tännää ei mittään ihimeellistä,eilen illalla ku turusta lähti ykaa kohti ajeleen niin meleko monta solifferia tuli vastaan kolomos tiellä... paljon on syntiä taas tehty:)

                      Comment


                      • Mä en oikeen tiä mitä ihmettä tänään näin. Kaupunkiin päin tullessa illalla (noin vartti sitten) Kärpäsenmäen alla tuli vastaan joku karting-autoa muistuttava vehje joka kääntyi just ennen Kärpäsenmäkeä vasemmalle. Kotarin X-Bow se ei ollu, koska oli vain yksipaikkainen. Ei ollenkaan perinteistä koria ja maavaraa pikkusen enemmän kun normi kartingautolla. Takavalokin näytti olevan sekä jarruvalo, tosin vain yksi kappale. Kuskilla näytti olevan kypärä päässä. Hitto ku en kerinny enempää huomaamaan siitä, olikohan ees rekisterikilpiä mokomassa... :o

                        Comment


                        • Can-am spyder?


                          http://www.google.com/search?q=can+a...w=1097&bih=542

                          Comment


                          • Eipä tainnu osua kohilleen, verme oli selkeesti matalampi kun tuo ja lisäksi kulki ihan neljällä pyörällä.

                            Comment


                              Länkkärillä taisi tänään tulla vastaan Metropolian ERA. Pari Caterham seiskaa tjms tuli samana päivänä bongattua myös.

                              Comment


                                En varsinaisesti liikenteessä, vaan Espoossa naapurifirman parkkiksella valkoisen Fiat 131 Abarthin. Aito? EOS.

                                Comment


                                  Tänään Salossa Mustang Shelby. Noita ei liene täälläpäin kovin montaa?

                                  Comment


                                    Näin parikin karavaanaria, jotka kiskoivat jäähallin kokoisia vankkureita ilman lisäpeilejä. Ovatko ne lakanneet olemasta pakollisia jossakin vaiheessa? Ei ole mikään ihme, että jonot kasvavat noiden sankarien perässä, jos taaksepäin ei näe yhtään mitään.

                                    Comment


                                      Erittäin typerän kaistanvaihdon suoraan edessä. Klubin kilvenalusetkin oli - Saabclubin. :-)

                                      Comment


                                      • Eilen Helsingin keskustassa Q7, edessä punanen difuusori ja punaset vanteet.

                                        Comment


                                        • Heitin pienen lenkin kakkiksella tänään, ja kaupungista ulostautuessani lahdentien/vt 7?(siis kotkaanpäin) risteyksessä iltapäivästä puolikolmen aikaan kunnon ratsia useine autoineen/moottoripyörineen; ja kun tulin kohti kotipesää tossa pääuutislähetyksen aikoihin ko. paikassa, niin samassa paikassa edelleen kunnon kalustomäärällä/miehityksellä, ja samaansuuntaan eli kaupunkiintulijoita. Näinköhän olivat sen koko väliajan n. 6h samassa paikassa jaksaneet :)

                                          Comment


                                            Tässä rampissa (kliks) oli aamulla karannut joltain Honda Civic kaiteeseen. Ei siinä muuten mitään, Civic oli nätisti kasassa ja vasemmalla kaistalla, mutta kun tuo mutka on huomattavan pimeä ja siellä piilossa odotti sekä poliisiauto että ambulanssi, vilkut päällä tosin. Piti vähän jännittää että tuleeko takaa tullut auto konttii. Poliisi olisi voinut mennä varoittamaan tulevaa liikennettä esteestä.

                                            Comment


                                            • Aamuisella työmatkalla tuli nähtyä palava auto moottoritien varressa Paimion Nesteen kohdilla. Motarin info-taulussa oli varoitus tuosta vaikka paikalla ei ollut yhtäkään hälytysajoneuvoa.
                                              edit. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012...89038_uu.shtml
                                              Viimeksi muokannut niksu; 2.7.2012, 09:27.

                                              Comment


                                                Eilen risteykseen hyytyneen vanhan Chevyn, takaikkunassa osuva tarra "Misplaced Texan"

                                                Comment


                                                • Alkuperäinen kirjoittaja niksu Näytä viesti
                                                  Aamuisella työmatkalla tuli nähtyä palava auto moottoritien varressa Paimion Nesteen kohdilla. Motarin info-taulussa oli varoitus tuosta vaikka paikalla ei ollut yhtäkään hälytysajoneuvoa.
                                                  edit. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012...89038_uu.shtml
                                                  GMC Typhoon :-(

                                                  Comment


                                                    Willys Jeep. Poistui äsken Kauniaisten Teboililta.

                                                    Comment


                                                    • mopon tampereen motarilla.

                                                      Comment


                                                      • Itsekkin näin yksi päivä mopon hämeenlinnan motarilla.. Ajelin sen perässä siitä kivistön liittymästä keimolan nesteelle.. Tosin tänä yksilö kulki audin mittariin 90km/h :D

                                                        Comment


                                                        • Alkuperäinen kirjoittaja Pertti K Näytä viesti
                                                          GMC Typhoon :-(
                                                          Olisiko tämä? Lisätietojen perusteella on tuhoutunut jo aiemmin.

                                                          Comment


                                                          • Jonkun punasen ferrarin näin eilen lahden keskustassa. Aika uudelta näytti ja rek tais olla FE-xx tai FO-xx

                                                            Comment


                                                            • Alkuperäinen kirjoittaja Crash_ Näytä viesti
                                                              Jonkun punasen ferrarin näin eilen lahden keskustassa. Aika uudelta näytti ja rek tais olla FE-xx tai FO-xx
                                                              Eihän, siis ihan oikee ferrari? Mä näin kanssa yhen uudennäkösen mustan Porsken, rekkari alko K:lla.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X