Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Sattuipa tuossa viikonloppuna hauska tapaus. Ajelin Malmin suunnalta Viikkiin päin ja eräistä valoista kiihdytin oikealta kaistalta vasemmalle (oikea loppuu hiukan valojen jälkeen) ja jatkoin rajoituksen mukaan kulkua. Oikealla kaistalla oli Orion, jotenka päättelin että tuosta nyt helposti voi tuon kuitata, ja niinhän se menikin. Jostain syystä tämä Orion kuski otti itteensä ja kun sai Orioninsa kelattua vauhtiin, niin meni ohi koulun kohdalla. Toki oli viikonloppu, mutta itsellä on silloinkin tapana olla varovaisempi koulun yms kohdalla.

    No eip siinä sitten mitään, naureskelin vain että mahto olla kiire, mutta eipäs ollutkaan. Jäi sitten ajamaan hiukan alle rajoituksen eteen. No seuraavat valot taas ja kuinkas ollakkaan, olimme taas ensimmäiset autot ja Orion oli oikealla kaistalla ja itse siirryin jälleen vasemmalle. Siinä sitten katsahdin vielä Naapuriauton kuskia hiukan hymyillen niin siellä kävi suu vauhdilla ja naaman väri oli punakka. Sen verran osasin huulilta lukea että jossain välissä sieltä tuli "V**** mikä mulkku" =) Tässä vaiheessa ei voinu enää olla provosoimatta lisää ja jälleen valoista napakka kiihdytys Orionin eteen. Tässä vaiheessa oltiin Nesteen kohalla Kehä I yläpuolella. Siitä sitten ajeltiin Viikkiin päin peräikkäin ja Orion piti ihan normaalia väliä takana. Päästiin melkein Viikon Prisman kohille kun ryhmityin oikealle kaistalle (matka oli siis Prismaan ruuan hakuun). No tässä vaiheessa takaa kuului moottorin huudatusta ja Orioni vetäsee "miljoonaa ohi". Eihän siinä mitään, mutta kun oikean puoleinen jono, jossa itsekkin olin, oli pysähtymässä suojatien eteen. Arvaatte varmaan että tämä Orion kuski ei sitä tehnyt.

    Ymmärtäisin toki tuollaisen käyttäytymisen, jos olisin jäänyt tukkeeksi tuon Fordin eteen, mutta kun sitä en tehnyt missään vaiheessa. Tulipahan joka tapauksessa hyvät naurut itselle kyseisestä tilanteesta :)

    Comment


      Kertaalleen vanteen vinkuralle, lätäkössä olleen ruotavaurion vuoksi, saaneena itsekin vähintään himmaan vauhtia, jos näen että tilaa löytyy peräpeilistä katsottuna, silloin kun en tunne tien kuntoa ennestään.

      Tosin ei mitään liinat kiinni-meininkiä, mutta rullaan kytkin pohjassa pahimpien yli, kun aina vähän arveluttaa mitä siellä alla odottaa.
      Itse en ole vannetta saanut solmuun, koputtaa puuta, mutta siitäkin huolimatta himmailen kohtuudella.
      Näin nimenomaan (taas) noita ihmeellisiä hyppimisiä sun muita paniikin omaisia reaktioita.

      Comment


        RistoEe, samanlaisia suorituksia on tullut nähtyä jopa Micran ratissa...

        Comment


        • - wanhempi evo missä tuuningmittarit letkuklemmareilla kiinni.
          - wanhempi setä joka oli tullut autollaan kyliltä ja ruudussaan pyyhki rätillä autoaan, välillä kostutteli parkkipaikan lätäköstä rättiänsä.

          Comment


            Alkuperäinen kirjoittaja gedu Näytä viesti
            RistoEe, samanlaisia suorituksia on tullut nähtyä jopa Micran ratissa...
            Ois hauska tietää mistä moinen käytös johtuu :)

            Comment


              Joku ajeli neljän jälkeen Hämeentietä Turusta pohjoiseen avo TT:llä, katto auki luonnollisesti. :D Aurinko paistoi toki ja lämpöä oli ulkona varmaan ruhtinaalliset viitisen astetta, tiet märät sulamisvesistä. Propsit kesäkauden avaamisesta, itse 38 asteen kuumeessa värjöttelin umpiautossa lämppäri täysillä.

              Comment


              • Mikähän ihmisiä riivaa kun pitää mennä noita edustusautoja tuunaamaan. Hyi helvetti. Saunan taakse pitäisi mokomat viedä. Tuollainen on jo niin paha etikettirike, että menee jo pyhäinhäväistyksen puolelle. Prkl.. Johan tuo 221-korinen S on tehtaalla valmiiks piirretty pirun hienoksi ja edustavaksi. Miten täydellistä autoa voi enää maallikko paremmaksi tehdä? Voipi olla, että ne on autoa suunnitellessa miettiny noita korinlinjoja pikkasen enempi, kuin tavallinen pulliainen.
                Nyt kun Daimler-Benz lopettaa vuonna 2013 Maybachin valmistuksen ja nostaa S600:sen uudeksi konsernin lippulaivaksi kilpailemaan Rolls-Roycen ja Bentleyn kanssa, niin vielä vähemmän sopii tuollainen mauton 'köyhien' tuunailu ko. automerkille ja mallille. Ei oikein sovi ko. kulkineen arvolle tuommoinen. Saas muuten nähdä, minkälainen S mersu sitä tulee 2013 alussa täyttämään Maybachin saappaat..
                Toinen hyvä esimerkki on esim. Paris Hiltonin Bentley(?). Vaaleanpunainen. Ei jestas sentään.. Ei taida monen edustusautovalmistajan värikastasta moista väriä löytyä. Meinaa oksennus lentää joka kerta kun sen näkee.


                Jottei menisi ihan OT:ksi. Näinpä liikenteessä uudehkon Zeebra kuvioisen G-Mersun. Rekkarikin oli osuvasti ZBR-1. Otin kännykällä kuvankin oikeen, täytyy liittää tänne myöhemmin jos muistan.

                Comment


                  Asiallista käytöstä Avensis -kuskilta. Oltiin vierekkäin valoissa Saimaankadulla. Valot vaihtui ja kiihdytin ihan perusreippaasti siihen reiluun 40 km/h, eli sopivaan nopeuteen jotta pääsee rullaamaan ns. vihreällä aallolla ilman turhia pysähdyksiä. Avensis oli hitaampi reagoimaan ja jäi jonnekin taakse.

                  Seuraavissa valoissa oma kaistani on vapaa ja Avensiksen kaista ei. Eiköhän Avensis-kuski tämän huomattuaan paina takaoikealta ohi, vauhtia lähemmäs tuplat verrattuna omaani, kurvaten eteeni ihan keulaa hipoen ja heittämällä ihan kirjaimellisesti loskat naamalle. Valo ei kuitenkaan ehdi vaihtua, ja Avensis vetää sitten kunnon lukkojarrutukset siihen valoihin, pakottaen meikäläisenkin pysähtymään, kun muutoin olisin päässyt sujuvasti pysähtymättä etenemään. Annoin kaukovalovilkun hyväksyntäni merkiksi.

                  Mistä näitä sikiää?

                  Comment


                    Siitä viereisestä reiästä?

                    Comment


                      Joensuun toivo maailmalle (http://www.audiclub.fi/audifinns/sho...d.php?t=104575) oli osapuolena hopeisella Skoda Octaviallaan kolarissa tänään päivällä ja illemmalla näin, kun Volvo V40 oli poikittain nelikaistasella tiellä lumipenkkaa vasten ja siitä alkoi peruuttelemaan ja jatkamaan matkaansa. Näköjään Volvon kuski yrittäny tehdä pyörähdystä pikkasen epäonnistuen :D

                      Comment


                        Ihmetys oli suuri kun ajelin eilen töistä kotiinpäin, koko matkan länsiväylältä Inkooseen sai pahimpaan ruuhka-aikaan ajella ihan rajoitusten mukaan. Syy oli niinkin surullinen kuin se ettei Kehä 3:lta tullut liikennettä lainkaan ( tie suljettu kolarin vuoksi) Yllätti vain kovasti miten suuri merkitys tuolla oli, 15-20 minuuttia nopeammin Kivenlahti-Kirkkonummi väli kuin mitä pahimmillaan.

                        Comment


                          Joku ajeli neljän jälkeen Hämeentietä Turusta pohjoiseen avo TT:llä, katto auki luonnollisesti. :D Aurinko paistoi toki ja lämpöä oli ulkona varmaan ruhtinaalliset viitisen astetta, tiet märät sulamisvesistä. Propsit kesäkauden avaamisesta, itse 38 asteen kuumeessa värjöttelin umpiautossa lämppäri täysillä.
                          Ei tuossa mitää erikoista ole :) 4 astetta auringon paisteessa riittää fleece päällä avoiluun. Allekirjoittanut ei kyllä vielä sulamisvesien aikaan kyllä viitti sotkea rättiä, toki jos ei oo hardtoppia, niin samaan konkurssiin se rätin huolto menee :)

                          Comment


                            Olikohan Kluuvin kauppakeskuksessa jonkin sortin esittely? Katselin ohi ajaessani Aleksilla, kun hinausauto laski jalkakäytävälle valkoista R8 V10:tä.

                            Comment


                              Kauppakeskus kluuvissa on audin "myymälä".

                              Comment


                              • Meinasin tässä kommentoida aikasemmin et kevään eka pärrä nähty liikenteessä hollolassa, ihan kyykky oli. Ajattelin jo et kaikenmaailman hulluja ku nyt jo ajelee, mutta niimpä tuo mun pärrä ostajakin lähti hetkisitten hollolasta kohti helsinkiä...AJAMALLA!?!

                                Comment


                                • Ihmeellisiä valohimmeleitä alkaa nähdä liikenteessä kun kaikenlaisia tarralla liimattavia ledivaloja saa varmaan kohta jo Ärrältäkin. Olisiko taksimersujen innoittamaa mutta monella keulassa ajovalojen lisäksi kaikenlaisia jälkiasennusledejä samanaikaisesti päällä, toiset taas ajavat niillä pelkillä saunatuikuilla pimeässä ja sateessa. Eilen tuli vastaan joku vanhempi Volvo jossa useampia kirkkaita ledivaloja keulassa, ainakin neljä valopistettä ajovalojen lisäksi. Vantaalla vähän harvinaisempi valotapaus, BMW jossa 80-luvun keltaiset huomiovalot paloivat alhaalla yhdessä ajovalojen kanssa.

                                  Kiitokset niille kymmenelle prosentille kuljettajista jotka eivät aja motarilla pakun keulaa hipoen siihen parin metrin päähän eteen räntää roiskuttamaan, meitä alkaa olla jo aika harvassa.

                                  Comment


                                  • On tosiaan mennyt ihan omituiseksi nuo valosysteemit. Enää ei erota, onko autossa päällä sumuvalot vain päivänvalot ja monella palavat ajovalot yhdessä päivänvalojen kanssa ja joillakin vielä sumarit lisäksi
                                    -samalla ei kuitenkaan välttämättä takavaloissa ole minkäänlaista tuikkua.

                                    Comment


                                      Harmaan skodillac-taksin, jossa rekisterinumero TAX-1.

                                      Comment


                                        Alkuperäinen kirjoittaja Tolkkju Näytä viesti
                                        Harmaan skodillac-taksin, jossa rekisterinumero TAX-1.
                                        Huonosti menee, ennen toi rekkari oli mersussa..

                                        Comment


                                        • Hollolassa sattuu ja tapahtuu. Olin perinteisellä päivä kävelyllä vaunujen kanssa menin pullapoikien nesteelle ja siinä kahvia hörpin ja pelailin pokeria ku alko kuulii piipaata ja eiku pihalle kattoo nii tämmönen odotti...

                                          http://www.ess.fi/?article=364309

                                          Ei muutaku kuva ja etlarille lähetin. 20e taas tienattu...

                                          Comment


                                          • Pokerirahaa...

                                            Comment


                                              Tuplasäästö. 20 eemeliä säästyi myös kuvan ottamisen aikana...

                                              Comment


                                              • Alkuperäinen kirjoittaja Tolkkju Näytä viesti
                                                Tuplasäästö. 20 eemeliä säästyi myös kuvan ottamisen aikana...
                                                Toisaalta olisi voinu tulla enemmän rahaa jos ois pysyny pelaamassa. 50e Tuli koneesta :P Joten 70e- 1,80e(kahvi) eli kannattava vaunu lenkki....

                                                Comment


                                                • Kehä ykkösellä ollut tosi paljon isoja reikiä asfaltissa varsinkin tuossa Maununnevan paikkeilla länteen mennessä, näyttivät niitä vihdoin paikkaavan ajellessani illalla Espoosta kotiinpäin.

                                                  Comment


                                                  • Kehä ykkösellä ollut tosi paljon isoja reikiä asfaltissa varsinkin tuossa Maununnevan paikkeilla länteen mennessä, näyttivät niitä vihdoin paikkaavan ajellessani illalla Espoosta kotiinpäin.
                                                    Hurjassa kunnosa tiet tosiaan. Ite just ja just aamulla väistin Kehä III:lle tullessa Tuupakan liittymässä (länteen) eri pahan reiän. Ja 200m päässä olikin joku Honda, eturengas paskana. Oli ajanu siihen reikään.

                                                    Tiet on ihan järkyssä kunnossa. Pahemmassa kunnossa ku Italiassa pienet kylätiet. Ja ne ne vasta on surkeessa jamassa.

                                                    Kuka nämä rikkoutuneet renkaat korvaa? Voiko tiehallinnolta tms vaatia korvauksia?

                                                    Comment


                                                      Tiehallinto varmaan vastaa kehäteistä. Itse sain juuri Sastamalan kaupungilta tällä viikolla korvaukset kahdesta rikkoontuneesta renkaasta, eihän siinä mennytkään kuin reilu 10 viikkoa.

                                                      Comment


                                                      • Jyväskylässäkin nuo vaajakoskenmoottoritie osuudet on ihan kuralla. Kuulemma piti viime kesänä jo korjata ja nyt korjataan sen "piti" päätöksen satoa reikäisenä ja uraisena moottoritienä.. saa nähdä jääkö korjaamatta tänä kesänäkin, kun joku keksii "korjataan sitten kun uusi tie ja tasoliittymät tulee muutaman vuoden päästä, laitetaan ne 60km/h lätkät moottoritielle siihen asti".

                                                        Comment


                                                        • - äsken mönkkärillä ajelin vasenta kaistaa, katsoin että suojatien varressa setä venttaamassa oikeella puolella tietä, oikeella kaistalla takanani oli tkl dösä tulossa hissun kissun, pysähdyin suojatielle ja dösä paineli pokalla ohi.
                                                          50m päässä risteyksessä toki paloi punaiset, vissiin oli kiire päästä sinne venaan.

                                                          - lääkkeet, lääkkeet:
                                                          https://lh5.googleusercontent.com/-4...316_134225.jpg

                                                          Comment


                                                            Tällaisen.
                                                            Attached Files

                                                            Comment


                                                            • Olisiko siitä tulossa huoneistokeskuksen auto :).

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X