Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Ford Scorpion takavalot viereiseltä kaistalta. Eipä käyny mielessäkään että foordi ampaisee valoista mua nopeammin kun kerkesin jo suunnitella hyökkäämistä vapaalle q-kaistalle seuraaviin valoihin. o_0

    Comment


      Itsehän omistin takavuosina 2.9i V6 4x4 Scorpion. Sitä jäi kyllä silloinkin moni ihmettelemään.

      Comment


      • 2010 Range rover Voguen ja 2010(?) BMW M5. Molemmat pitkäkilpisiä.

        Comment


        • Mustan V40 Volvon valkoisilla peltivanteilla ilman pöläreitä Porvoon motarilla suunta kohti Stadia. Piti sitä näinkin vanhaksi elää, että tuokin tuli vastaan. Melkoinen ilmestys.

          Comment


            Alkuperäinen kirjoittaja harrastelija Näytä viesti
            2010 Range rover Voguen ja 2010(?) BMW M5. Molemmat pitkäkilpisiä.
            Täälläpäin noita näkyy päivittäin, kuten myös Lexuksen ja Infinitin ym. maastureita ja muita kummallisuuksia. Mutta myöpä ollaankin täällä itärajan tuntumassa.

            Comment


              Ei ymmärrä sitten millään, minkä tähden jotkut joka vuosi väkipakolla ajavat autoillaan omakotialueilla juuri vuoden vaihtuessa klo 24? Ei muulloin, ei edes varttia ennen tai varttia yli vaan juuri tasalta. Sitten ollaan ihan löysät housuissa kun joka portin edustalla on tykistökeskitykset meneillään, että mites tästä nyt pääsee.

              Että no shit Sherlock, ilotulitteita ammutaan juuri silloin...

              Comment


              • Vallilassa näköjään jatkuu autojen vandalisointi ihan kirkkaassa päivänvalossakin. Ex-A3:n yli käveltiin jokunen vuosi sitten ja muutinkin sen jälkeen sieltä pois.

                Tänään ajoin Mäkelänkatua kohti pohjoista tässä, kun tuossa Streetviewn näkymässä pyörää taluttavan naisen kohdalla oli parkissa beige Porschen 944. Jalkakäytävällä käveli hupparipäinen parivaljakko, joista toinen tyhjensi jonkin juomatölkin jämät oikein tarkoituksella Possun katolle ja nakkasi vielä lopuksi tölkin sekä röökiaskin siihen viereen. Kyseessä siis ihan aikuinen mies koon ja ryhdin perusteella, ei mikään "timantinkova" teinihörhö.

                Mistä näitä vatipäitä oikein tulee?

                Sen verran oli liikennettä, etten mitään äkkijarrutuksia tai muitakaan manooverejä voinut heittää. Kun pääsin takaisin paikalle, olivat hörhöt jo tiessään.

                Comment


                  Mistä näitä vatipäitä oikein tulee?
                  Meistä.

                  Comment


                    Audiclubilaisista?

                    Comment


                    • Alkuperäinen kirjoittaja jsahlman Näytä viesti
                      Audiclubilaisista?
                      Toivottavasti ei - luulin kuuluvani "järkeistöön" =D

                      Comment


                      • Alkuperäinen kirjoittaja andre_ Näytä viesti
                        Ford Scorpion takavalot viereiseltä kaistalta. Eipä käyny mielessäkään että foordi ampaisee valoista mua nopeammin kun kerkesin jo suunnitella hyökkäämistä vapaalle q-kaistalle seuraaviin valoihin. o_0
                        Tuttava harrastaa noita Fordin vehkeitä ja kyllä se nelikkona on ja viritettynä siitä saa helposti yli 300 heppaa..

                        Comment


                        • Honda Transalp ykköskehällä lepuskin hujakoilla jokunen tunti sitten.

                          Comment


                          • Kameratolppa välähti kotimatkalla Porista. Ekat ylinopeussakot tulossa. Ylitystä joku ~15km/h, ihan ajatuksissa ajoin cruise päällä kun rajoitus vaihtui. Emännältä just kysyin et eiks täs oo 80 rajoituksena kun tolppa välähti.

                            Comment


                            • Itsellä n. viikko sitten välähti kehä1:stä ajaessa tien ylimenevältä sillalta, ilmeisesti jalkakäytävältä o_O
                              Aika mielenkiintoiseen paikkaan on kamera isketty ellei joku räpsinyt sitten vittuillakseen vaan salaman kanssa kuvia liikenteestä siellä.

                              Comment


                              • Olikos noiden tolppakameroiden kanssa joka aikaraja jonka jälkeen case closed? Eli jos kahteen viikkoon ei kuulu mitn niin sen jälkeen ei sitten mitään jatkossakaan tule. Vai muistanko ihan väärin?

                                Comment


                                  Kyllä ne pirulaiset voi lähettää kirjeen kuukausienkin päästä.

                                  Comment


                                  • Vähän 15.00 jälkeen Kehä III:lla oli joltain tipahtanu 4 isoa lootaa keskelle tietä vähän enne Jumboa ajettaessa itään päin. Itse olin varmaan n. 10-15 sekuntia tapahtuneen jälkeen, kun lootien takana oli vasta 2 autoa, ja hämminki vasta alkamassa. Palatessa n. 1h päästä ei sentään näkyny autoraatoja, eli olivat vissiin saaneet hoidettua boxit sukkelasti pois ajoradalta.

                                    Comment


                                    • Jollain syöksysämpylä (900) kuskilla selvästi kiire kotiin mäkkäristä. Meinasi trion risteyksen pamauttaa pitkäksi pienellä lukko/paniikki jarrutuksella. Ei siinä muuta mutta haipakkaa se on tullu ku ite just lähettii mäkkärin pihasta ja se oli viel luukulla odottelee safkojaan ja sai meidät kiinni siin risteyksessä. Mukulakivikatu+jää on aika liukas yhdistelmä varsinki ala mäkeen...

                                      Comment


                                        Corolla-kuski arveli että ehtii kääntymään vasemmalle kantatielle ennen kummastakin suunnasta tulevia autoja. Menikin niin että ehti ylittämään tien ja ajamaan ojaan ennen kummastakin suunnasta tulevia autoja. Seisoi sitten hämmentyneen näköisenä keinumassa pohjan varassa siinä tien varressa.

                                        Comment


                                          Alkuperäinen kirjoittaja palomies Näytä viesti
                                          Päivällä pysäköitynä Porin liisankadun alkupäässä tyylikäs musta S8 D2 korisena. Takakilven alla audiclub.fi kyltti.
                                          Emäntä narahti.

                                          Comment


                                          • Eilen illalla näin kotiin tullessa pari erikoista manööveriä pitkäkilpisiltä.

                                            Ensimmäinen pitkäkilpinen ajeli edelläni rantakatua oikean puoleista kaistaa. Seuraavissa valoissa (ABC:n risteys) paloi vihreä valo suoraan meneville. Yht'äkkiä tämä sankari jarruttaa ja kääntyy vasemmalle. Eipä siinä mitään, mutta siinä vasemmalla olisi oma kaista, josta sinne vasemmalle käännytään ja siinä oma valo, joka paloi punaisella.

                                            Heti perään sieltä ABC:n pihasta tuli seuraavasta liittymästä toinen pitkäkilpinen eteen. Melkein heti lähtee mäki nousemaan ylös, niin sankari laittoi vilkun vasemmalle ja vaihtoi kaistaa vastaantulijoiden kaistalle. Siinä se aikansa ajeli ja palasi takaisin omalle kaistalle seuraavassa risteyksessä mäen päällä. Mäen päällä taas vilkku vasemmalle ja vauhti seis. Arvelin että tekee U-käännöksen jakajan jälkeen (Jakajaa ei ole googlen kuvassa), mutta ei. Taas matka jatkuu hieman. Seuraavassa risteyksessä kaveri valitsi oikean puoleisen kaistan ja kääntyi toisen kaista yli vasemmalle. Itse jatkoin suoraan.

                                            Comment


                                              Minä taas näin noita saman valtion hahmoja eilen kun tulin Nurmeksesta Juukaan päin päivällä. Saavutin edellä meneviä autoja ja huomasin että kas, venäläisiähän siinä etenee letka. No eihän siinä mitään mutta tuolla välillä on satasen rajoitus ja nämä laski kuuttakymppiä. Tie oli luminen ja pientä tihkua satoi mutta ei sentään niin liukasta ollut etteikö olisi voinut huoletta vaikka 80 km/h ajaa. Ohi olisi tietysti voinut mennä mutta toverit piti noin 10 metrin rakoa toisiinsa ja itse olin kuorma-autolla liikenteessä eikä niin pitkiä välejä ollut että olisi kaikista päässyt kerralla ohi ja väliin ei sopinut. Siinä sitten junnattiin reilu 30 kilometriä 40 km/h alle rajoitusten.

                                              Comment


                                              • Tällä viikolla tullut kaksi pitkäkilpistä idän ystävää motarilla vastakarvaan, peruutusvalot loistaen. Eka Lahdesjärven kohdalla Tampereella ja toinen Ideaparkin rampin paikkeilla. Ajaneet ilmeisesti liittymistä ohitse ja pakilla vaan kylmästi oikealle rampille.

                                                Kummallakin kerralla pimeää, vesi/räntäsade ja kohtuullisen paljon liikennettä. Molemmilla tapauksilla takapenkillä lapsia(saisko niitäkin sitten lisää alennusmyynnistä?)

                                                Comment


                                                  Ihan rehellinen läheltä piti-tilanne. Kuorma-auto veti reilusti päin punaisia, eikä mitenkään niin että olisi vähän vanhoilla keltasilla vaan ko. risteyksessä sellainen ohjaus, että ollut punaisena luokkaa 5s.

                                                  Itse lähdin normaalisti kiihdyttämään valojen vaihduttua ja ehdin juuri ja juuri jarruttamaan. Jäi jokunen sentti väliä ettei osuneet keulat yhteen (ja vastaavasti takana veti melkein perään kun löin yhtäkkiä jarrut lukkoon). Ei siinä mitään, mutta jos mulla olisi ollut vähänkin alkuvauhtia TAI olisin lähtenyt ns. täysillä TAI en olisi yksinkertaisesti ehtinyt reagoida, olisi tullut varsin rumaa jälkeä.

                                                  Vähän myöhemmin toisessa risteyksessä meni punaisia päin (jälleen minulla jo vihreä) vierekkäin E60 bemari ja uusi (C7) aakutonen, vauhtia luokkaa 70@40. Helsingissä monesti punaisten vaihduttua menee vielä pari-kolme autoa, hyvässä lykyssä vielä niin että koko risteys menee jumiin. Mikä perkele siinä on niin vaikeaa...

                                                  Comment


                                                    Missä tämä tapahtui?

                                                    Comment


                                                      Alkuperäinen kirjoittaja haraldh Näytä viesti
                                                      Missä tämä tapahtui?
                                                      Espoossa, Merituulentieltä (vai liekö tuossa kohtaa Kuitinmäentie) Kehä II:lle kääntyessä.

                                                      Comment


                                                        Merkkituunatun tuktukin jossa keulassa ja perässä A4 + Audin rinkulat.

                                                        Comment


                                                          Vähän myöhemmin toisessa risteyksessä meni punaisia päin (jälleen minulla jo vihreä) vierekkäin E60 bemari ja uusi (C7) aakutonen, vauhtia luokkaa 70@40. Helsingissä monesti punaisten vaihduttua menee vielä pari-kolme autoa, hyvässä lykyssä vielä niin että koko risteys menee jumiin. Mikä perkele siinä on niin vaikeaa...
                                                          Tuo on kyl ihme homma täällä. Yleensä ne viimeset vielä oikeen painaa kaasua keretäkseen ennen risteävää liikennettä. Minä maalainen kun yleensä rupeen himmaamaan kun nään keltaisen/punaisen valon syttyvän, niin yleensä sivusta menee vielä pari kolme autoa ohi ja silloin tällöin takanakin hermostutaan ja koukataan ohi päin punasia. Mitä vittua ne sillä voitaa että pääsevät yhden punaiset ohittamaan? Ihme touhua. Kumpa ois miliisillä määrärahoja noiden valo sankareiden kyttäämiseen. Välillä noi punasia päin ajamiset on niin räikeitä, että ihme että jalankulkijoita ei tän enempää jää alle.

                                                          Comment


                                                          • Välillä noi punasia päin ajamiset on niin räikeitä, että ihme että jalankulkijoita ei tän enempää jää alle.
                                                            Tätä itsekin olen ihmetellyt nyt 3v ulkomailla olon jälkeen. Suomessa punasia päin ajaminen on jotain ihan käsittämätöntä. Ei ikinä tapahtuisi muuten ihan härömaassa, eli Italiassa. Syy: Siellä kun on sakkokamerat liikennevalotolpissa. Ja ne toimii erittäin hyvin. Punaista kunnioitetaan! Tällä viikolla pelkästään oon nähny 3 törkeetä punasia päin ajoja. Jos oisin keskiviikkona laittanu vähän rivakammin Audin liikkeelle, niin olisin saanu ranskalaisen keulasta tai omasta ovesta sisään. Sen verran vanhoilla vihreillä tuli vasemmalta. Omat vihreet oli palanu jo 2-3 sekuntia kun tää sankari tuli risteykseen vasemmalta. **ttu.

                                                            Comment


                                                              Vielä tarkempaa on sveitsissä, kun ei tartte olla edes valoja kun autot pysähtyy suojatielle. Kävelijän ei tartte ku ajatella, että tosta vois ehkä mennä yli, niin autot jo pysähtyy. Íhmettelin, että miten ihmiset on saatu aivopestyä niin hyvin. Onko kyse vain ihmisten asenteesta, vai onko suojatielle pysähtymättömyydestä niin kovat sanktiot.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X