Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Ite vaihdan kyllä motarillakin lyhyille jos näyttää siltä että vastaantulijan valot häikäsee tai jos ajan "suoraan kohti" vastaantulijaa. Jos taas tie on suora tai ajan ulkomutkassa, pidän pitkät. Tällä on menty koko autoiluaika, enkä aio tottumuksia vaihtaa vaikka se jotakuta haittaisi. Jos tuo haittaa, niin on parempi katsoa peiliin ja miettiä mihin katselee autolla ajaessa.

    Comment


    • Aikoinaan, kun tuli paljon noita pohjoisen keikkoja heiteltyä, ja yötä myöten kotio ajeltua, niin mie tykkäsin hyvinkin ajella ne valaistut pätkät ja kaveri taas ne pimeät.

      Mikäs vaiheltiin kuskia tykästyksen mukaan, nykyään se käy niin, että kuka puhaltaa nollat, niin se ajaa satoi tai paistoi.

      Comment


        Amistuunatun Lotus elisen, vaalean sininen menosta päätellen laikatut jouset tms, alkuperäinen diffuusori vaihdettu johonkin pellihärpäkkeeseen, kauhee lintulauta takakontin päällä sekä joku pakoputkiviritys, vissiin kelpas huudatella pitkin kaupunkia... Joiltakin sitten sais katkoa kädet.

        Comment


        • Ruskea katumaasturi huiteli jns - ylämylly kohdilla tasasta yheksääkymppiä rajotuksista riippumatta. Lähdin perään katteleen et näinköhän ajaa vielä tolppaankin samaa vauhtia.

          Jep, kyllä ajoi ja hyvä kuva taisi tulla. :)

          Comment


          • Kevään ensmäiset Bandidokset tuli vastaan kakspyöräsillä Kuninkojantiellä Turussa.

            Comment


            • Jos tuntuu, että vastaantulijan valot häikäisee useastikkin, niin peskääpä tuulilasin sisäpinta. Paskanen lasi osaa taittaa valoo kivasti, vaikka siitä hyvin läpi näkisikin.

              Comment


              • Jebu, tämä tehdään heti aamulla. Asiaa puhut.

                Comment


                  Ihme hiihtäjiä taas liikenteessä, meinas kyllä käpy palaa muutamaan otteeseen matkalla Valkeakoskelta Turkuun pitkin 9-tietä. Perusseilaajien lisäksi yksi saabisti näytti ajamisen mallia kiitämällä melkein tasaista 80 km/h nopeutta 100 km/h alueella ja vielä hiljentämällä tolppien kohdalla varmuuden vuoksi. Tosin yhdessä kohtaa kun vihdoin näki 100:n lätkän tien sivussa, innoistui ajamaan nopeusrajoituksen mukaan varmaan puoli kilometriä kunnes ilmeisesti tuli pupu pöksyyn ja palattiin vanhaan hyväksi koettuun nopeuteen.

                  Yksi meinasi tulla syliin kun olin ohittamassa jonoa, ei tykännyt tarkistaa peilistä tuleeko kukaan takaa. Töötti + jarrut tuli testattua.

                  Pari valopäätä ohikulkutiellä sai muutaman ärräpään myöskin lentämään. Ajoin vasenta kaistaa about 105 km/h takimmaisesta sankarista ohi ja kun olin etummaisen takakulman kohdalla, tämä päättää lisätä nopeutta. No, odottelin siinä vasemmalla kaistalla että tulee sopiva turvaväli jotta voin palata takaisin oikealle kaistalle, niin eikös tämä takimmainen ole myöskin lisännyt omaa nopeuttaan ja tullut sen verran lähelle ettei kaistan vaihto onnistukaan. Eli ei muuta kuin lisää kaasua, väli sopivaksi ja sitten oikealle kaistalle takaisin. Etummainen on kuitenkin tällä välin saanut tarpeekseen ja tiputtanut nopeutensa alle sataseen. No jarrullehan siinä joutui taas hyppäämään kun takaa tuli ohi porukkaa eikä vasemmalle kaistalle ollut asiaa.

                  Comment


                    Tänään tossa neljän aikaa Lahdessa Uudenmaankatua etelään ja Honda Cr-z (jne hybridi) perässä prisman kohdalla valoissa seisovan jonon ohi 200m päästä päättyvää vasenta kaistaa pitkin. No eikös tästä jonon ensimmäinen sitten tee kaikkensa ettei kukaan pääse hänen edelleen ja siitä sitten kiihdytetään minkä keretään valojen vaihduttua. Honda kerkeää vaihtaa oikealle kaistalle mutta takaa tuleva harmaa peugeot 406 farkku hiipuilee audin takaoikealla ns. kuolleessa kulmassa. Siinä sitten hiljennän vauhtia vilkku päällä että menis pösö edelle että pääsen siihen oikealle kaistalle. Tämä mulkku sitten passailee omaa vauhtiaan että saa pidettyä itsensä siinä mun kuolleessa kulmassa. Siinä sitten alkaa iteltä kaista loppua + jakaja kaistojen välissä ja pösö estää mun vaihtamisen siihen oikealle kaistalle niin ei voi muutakun tehdä täysjarrutuksen ettei peugeot-mulkku kerkeä hiljentaa vauhtiaan samaan tahtiin, noh eihän se kerennyt mutta yritti kumminkin. Takalasissa tarra "dieselillä tehdään voimaa, bensalla pestään pensselit" ... pösössä, yeah right. Mistä noita idiotteja oikein sikiää? Ilmeisesti ois kaivannu voima-pösöä vaihtoon/korjaukseen audimiehen piikki. Terveisiä vaan pösökuskille jos tätä lukee, paremmin sopis takalasiin tarra "saunan takana on tilaa".

                    Comment


                    • Bongasin ex 80 audini tänään. on sitten hieman elämää nähny viimosen reilu vuoden aikana mitä on ollut uudessa omistuksessa. Takapaksissa edelleen ACF teksti ja kuskin ovessa CG. Oikein mieltä lämmitti nähä vanhus vielä liikenteessä

                      Comment


                        Ei tainnut andre_ Q-kaista tekniikka toimia tällä kertaa kys. kohdassa.. Muutenkin kyseinen kohta on asfalttipinnaltaan erittäin surkeassa kunnossa ettei siinä hirveän lujaa kehtaa ajaa. Itse kartan kyseistä kohtaa viimeiseen asti :)

                        Comment


                          Alkuperäinen kirjoittaja Drunkenmunky Näytä viesti
                          Ei tainnut andre_ Q-kaista tekniikka toimia tällä kertaa kys. kohdassa.. Muutenkin kyseinen kohta on asfalttipinnaltaan erittäin surkeassa kunnossa ettei siinä hirveän lujaa kehtaa ajaa. Itse kartan kyseistä kohtaa viimeiseen asti :)
                          Kun ei viitti vetää mitään hullua ylinopeutta.. ja kun oli se hondakin siinä edessä :) Noilla 215/55R16 kitkoilla kyllä pystyy vetämään sen osuuden vaikka satasta jos tilanne vaatii, autot tykkää että niillä ajetaan ;) Siiskin juuri pysähtymättä mentiin hondan kanssa siitä jonon ohi, ei suinkaan niinkuin talvella ajetaan.

                          Comment


                            Aamusta lähdin Delta-auton valoista Kajaania kohti ja edessä ajoi viininpunainen Samara. Vauhti kiihtyi varsin verkkaisesti kunnes saavutti huikean 50 km/h nopeuden. Tuolla kohdallahan on jo 100 rajoitus. No, ukkeli ajeli tyytyväisenä satasen alueella viittäkymppiä ja vähän alkoi kuorma-auton kajuutassa nyppiä tuo matelu, kun vielä vastaan tuli autoja joten ohikaan ei voinut lähteä. Ajoin ehkä asiattoman lähellä perässä, kun setä vilkaisi peiliin ja yllättäen samara alkoikin kiihtyä, jopa niin kiivaasti etten tiennyt samaran moiseen edes pystyvän. Tasaista vauhtiahan pappa ei kuitenkaan onnistunut pitämään joten kohta saavutin auton uudelleen, jolloin pappa otti taas spurtin jonka jälkeen jälleen saavutin.
                            Joillekin on yllättävän vaikeaa ajaa tasaista vauhtia, niin että nopeuden vaihtelu pysyisi edes 10 kilometrin sisällä.

                            Comment


                              Kevättä ilmassa, viikon sisään bongattu kaksi Ferraria.

                              Comment


                              • Kovasti kesäiseltä kuulosti tänään Riksun Prisman parkista lähtenyt Challenger

                                Comment


                                  Alkuperäinen kirjoittaja TemeJ Näytä viesti
                                  Kovasti kesäiseltä kuulosti tänään Riksun Prisman parkista lähtenyt Challenger
                                  Taisi olla sama, joka murahteli mun asunnon ohitse :)

                                  Comment


                                  • Musta A3 ajoi tossa iltapäivällä Lievestuoreen keskustan läpi melko reipasta vauhtia.. Joku täti-ihminen ratin takana.. Vaikka se tie on näi kevätroudan aikana julmassa kunnossa, niin silti tanakkaa ylinopeutta veti..

                                    Comment


                                      Kilvettömän monttupyörän joka tuli motarilta ja pari vanhaa nissan/tojota rassia jotka polttivat kumia naapurissa sijaitsevassa parkkihallissa ja sen rampeissa ja parkkipaikalla, niin tai ainakin toista kumia siis kiihdyttäessä ja kahta kun jarruteltiin hiekalla.. Ilmeisesti se ulina on hienompaa sisätiloissa.

                                      Pärrän vielä ymmärrän jotenkin kun sillä tuskin jalkoihin jää mutta toi autoilu oli ihan täysin kahelia, toki joka ikkunasta taisi joku roikkua ulkona ja umb umb oli musiikkilaji.

                                      Comment


                                        Aika monta audia joissa pyyhkijät keskellä lasia, sekä vanhempaa A3:sta että vain muutaman vuoden vanhoja A6:ia.

                                        Comment


                                          Miksi moottoritiellä ylipäätänsä pitää ajaa pitkät päällä?
                                          No sen yhden kerran kun olen hirveen törmännyt, se tapahtui motarilla. Ja jos olisi ollut pitkät päällä (oli lyhyet kun tuli joku vastaan jossain kaukaa sivulla) olisin luultavasti nähnyt sen aiemmin. Onneksi arvot (nopeus, hirven koko sun muuta) olivat sen verran kohdillaan, että oli vain hilkulla että se tulee kokonaan sisään.

                                          Miksi motarilla muuten ylipäänsä on oltava kaistojen yli näköyhteys?
                                          Komppaan kysymystä ja vastaan, että ehdottomasti vallit vaan korkeammiksi.

                                          Comment


                                            Tuntuu vähä olevan niin että keskivallin yli pitääs nähdä sen takia että sinivuokot voisivat tutkata autoja vastaantulevien kaistalta...

                                            Comment


                                            • Vanhassa transportterissa hieman erilainen äänentoistojärjestelmä.

                                              Click image for larger version

Name:	IMG_0879.jpg
Views:	1
Size:	65,2 Kt
ID:	1602731

                                              Comment


                                                Valoluomet on jo vanha juttu, mutta tänään repesin kun näin kalliossa parkissa uuskoppasessa audi TT:ssä valoRIPSET :D. Ripsien juureen valojen päälle oli vielä liimattu riviin jotain tekojalokiviä.
                                                Hitto ku ei saanu kuvaa.

                                                Tollaset, mut TT:ssä:
                                                http://babycreativeblog.files.wordpr.../picture-1.png

                                                Comment


                                                  Tuolta linkin takaa noita saa. Odottanut jo kauan, että milloin näen suomessa jollain tollaiset :D

                                                  Ripset

                                                  Comment


                                                    Yhtä naurettavat kuin viikset.
                                                    www.carstache.com

                                                    Comment


                                                      Pitäähän naisillekin olla jotain tuuninkia kun miehillä on rengasgoatse.

                                                      Comment


                                                        Senkin sovinisti, on väärin olettaa etteikö goatse kiinnostaisi naisia. Pois tuollaiset ennakkoluulot.

                                                        tuhat hymiötä

                                                        Comment


                                                        • Vanhempi Golf risteyksessä etupyörä alle taittuneena. Ilmeisesti alapallo tai sen kiinnitys pettänyt. Piti kääntyä takaisin tarjoamaan apua, kun oli sen verran ikävän näköinen homma ja kun oli hallitunkki kontissa. Mutta pärjäsivät omin avuin.

                                                          Comment


                                                            Nelostiellä iltapäivästä suurin piirtein Leivonmäen kohdilla 2kpl Porsche Panameraa ajeli peräkkäin Jyväskylään päin. Musta ja vaaleanruskea. Isäntä ja emäntä? :):)

                                                            Comment


                                                              Melkein joka päivä tällä viikolla matkalla Järvenpäästä Kumpulaan vähintään yksi auto tien vieressä rengas puhki. Eikö kukaan vaivaudu katsomaan rengaspaineita kesärenkaistaan allelaiton yhteydessä, vai mikä juttu tämä oikein?

                                                              Tänään oli taas yksi Kumpulan mäellä. 80 Avant eturengas löysänä ja tunkit oli toiveikkaasti otettu esiin, mutta kuski istui sisällä :)

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X