Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Eilen aamuna ei naiskuski skodalla uskaltanut tulla teiskon rampista ysitielle tampereen suuntaan vaan pysähtyi rampin loppuun, joku herrasmies päätti sitten pysähtyä ysitielle ja päästää skodan eteensä. Hieman ihmettelin letkan neljäntenä ja viimeisenä autona kun eka pysähtyy satasen alueella, onneksi ei siinä mutkassa ja alamäessä tullut raskasta kalustoa perässä

    Comment


    • Ei auta järki, kun sattuu toveri polizei kohdille. Nimimerkki 100 km/h alueella sakot 118 km/h ohitustilanteessa...
      Jees, sama juttu. 96 km/h kahdeksankympin alueella. Vähän sentään piristi mieltä, kun seuraava kaveri sai pikavoiton sumareiden turhasta käytöstä.

      Comment


        Nissan Micran, jossa oli tyyppimerkintänä 100A 16V. Itsekseni naureskelin perässä ajaessa ja muistelin työmatkoja nimimerkki kaan:n sata amppeerilla;=)).

        Comment


        • Hämeenlinnasta - Riihimäelle päin tuli ajeltua jostain Janakkalan nurkila eteenpäin mukavasti peräkkäin kahden muun samanlaisen A6 Avantin kanssa letkassa, kaikki vielä sopivasti mustia samanvärisiä. Komeeta oli :)

          Comment


            Vähän sentään piristi mieltä, kun seuraava kaveri sai pikavoiton sumareiden turhasta käytöstä.
            Hienoa!

            Itse näin tuossa Ikean rakennustyömaan luona sillan alle juuttuneen lavetin kaivureineen. Uusi silta siis "korkattu".

            Comment


              Eilen oli paikallisilla moottoripyöräharrastajilla joku kevättempaus. Paikalla oli parikymmentä henkeä ja iso lakana, jossa luki "Huomaa motoristi liikenteessä". Heti, kun käänsin katseen lakanasta takaisin ajosuuntaan, vastaantulijoiden kaistalla tuli vastaan joku juniori PV:llä keula pystyssä autojen välissä. Huomasin :)

              Comment


              • Sinä sillä uudella MR2 toyotalla(punainen ja jotkut valkoiset teippi/maalaus vauhtiraidat kyljissä) eilen lahdessa, tarkennetaan liipolassa. Meinasit tolla pelleilylläsi napata mun audista etukulman mukaasi. Rekkarisi oli muuten RAI-.... Kiitä onneasi että olen just ollu kolarissa, en muuten ois jarruttanut ja väistänyt sua...
                Viimeksi muokannut jasso; 25.4.2010, 12:36. Perustelu: Ylipaineventtiiliä vähän avattu...

                Comment


                  Jos vaikka pikkuhiljaa jätettäisiin täältä pois nuo muiden suorat haukkumiset. Ei kovin tyylikästä tai tarpeenmukaista. Lähettäkää mieluummin vaikka paikallislehtenne tekstiviestipalstalle.

                  Keskitytään me täällä puimaan liikenteen menoa yleisemmällä tasolla.
                  Viimeksi muokannut jasso; 25.4.2010, 12:33.

                  Comment


                  • Eilen näin Tampereelle mennessä Nokian kohtaa kun vastaan tulevasta marsun raadosta karkasi kuskin puolen takavanne/rengas metsähallituksen puolelle. Noh, marsun perässä tullut Tojota Varis sai jarrutettua mutta tämän perässä tullut golf variant paukautti ~60km/h tojotan perään. Törmäyksestä golf vastaantulijan kaistan yli pyörätielle. Ei henkilövahinkoja. Tojotasta koko perä/taka-akseli, golffista keula. Kerkesin juuri ja juuri alta pois ettei tullut golffi syliin. Peilistä näin tilanteen hyvin. Hieman aikaa tykytti sydän itelläkin.

                    Comment


                      Joku Volle sankari on mennyt tyylillä vanhalla turuntiellä Leppävaaran ja Kilon välillä lauantain vastaisena yönä. Näyttää siltä että olisi mennyt oikein huolella katon kautta ympäri ja päätynyt pientareelle tai jotain yhtä hienoa.

                      Comment


                        Alkuperäinen kirjoittaja Metsässä Näytä viesti
                        Joku Volle sankari on mennyt tyylillä vanhalla turuntiellä Leppävaaran ja Kilon välillä lauantain vastaisena yönä. Näyttää siltä että olisi mennyt oikein huolella katon kautta ympäri ja päätynyt pientareelle tai jotain yhtä hienoa.
                        http://www.vartti.fi/artikkeli/b7e25...0-1b0d267f6e48

                        Comment


                          Alkuperäinen kirjoittaja Laurimtm Näytä viesti
                          Eilen näin Tampereelle mennessä Nokian kohtaa kun vastaan tulevasta marsun raadosta karkasi kuskin puolen takavanne/rengas metsähallituksen puolelle. Noh, marsun perässä tullut Tojota Varis sai jarrutettua mutta tämän perässä tullut golf variant paukautti ~60km/h tojotan perään. Törmäyksestä golf vastaantulijan kaistan yli pyörätielle. Ei henkilövahinkoja. Tojotasta koko perä/taka-akseli, golffista keula. Kerkesin juuri ja juuri alta pois ettei tullut golffi syliin. Peilistä näin tilanteen hyvin. Hieman aikaa tykytti sydän itelläkin.
                          Näin ne vehkeet siinä levällään. Ihmeteltiinkin että miten tuommoisessa kohtaa on pystynyt ajamaan kolarin.

                          Comment


                          • Ihan kaistapäisen bemukuskin. Roikkus 0,5-2m päässä fiestan takapuskurista viitisen kilsaa, koko ajan joko keskiviivan päällä tai pientareella ajaen, ja sit ku päätti lähteä musta ja edellä ajaneesta ohi ni toki se piti tehdä ylämäessä, keltasten viivojen päältä ohitukseen lähtien. Ainoastaan se et mäen päällä vastaantulleen auton kuski oli hereillä ja ehti väistää pientareelle esti melko pahan kolarin(mahto olla kiva ylläri et mäen takaa tulee molempia kaistoja auto vastaan).

                            Lippispää e30 ratissa? Ei, vaan 40-50v nainen melko uudenkarheella jatkeella. Näin hyvin taustapeilistä sen viiden kilsan ajan.

                            Comment


                              Lippispää e30 ratissa? Ei, vaan 40-50v nainen melko uudenkarheella jatkeella.
                              Juu on kyllä huomattu, ettei öykkärointi ja kohellus liikenteessä ole enää vain koirasten etuoikeus...

                              Comment


                                Pösön RCZ tuli nähtyä tuossa viimeviikolla. Hiukan ihmettelin että mikäs se sellanen pösö on kun en ollut edes tietoinen että olisi tulossa.

                                Comment


                                • S5 on selkeästi tusinatavaraa, näin 2 semmoista puolen tunnin sisään Turun keskustassa. Toinen oli musta ja toinen punainen, yhtä hienoja molemmat.

                                  Comment


                                  • Eilen hollolassa uusi A5 punainen coupe? aivan julmetun hienoilla kromi vanteilla :0. Pakkohan mun oli testaa liikkuuko lötkö mihinkään ja epäonnistuneen kiihdytyksen jälkeen valoista jäin pölypilven sisälle katsomaan ku A5:sen takavalot hävis näkyvistä. Oli se muuten niiiin hieno ja se ääni..uuuh.. ;)

                                    Comment


                                    • Kotopihan lähettyviltä kulkevalta rauhalliselta tieltä ei normaalin auton äänet ainakaan sisälle asti kuulu. Eilen sieltä kantautui veekasin pörinää, joten vilkaisin toki äänen suuntaan. Pimeydessä metsikön läpi piirtyvä profiili ei ollutkaan oletetun hillbillyhärvelin, vaan modernin SUV:n. Uh-huh.

                                      Comment


                                        Tuli kiinnitettyä huomiota erääseen Poloon (olisikohan ollut jotain 90-luvun alun mallia). Madallusta reilusti. Camberia oli molemmilla puolilla, sekä edessä että takana varmaan / \ noiden kenomerkkien verran. Vanteet sekä renkaat tulivat kaiken lisäksi monta senttiä kaarien ulkopuolelle. Oli jossain mielessä aika huvittavan näköinen.

                                        Comment


                                        • Se diisseli opel omega merkillä Mörkö on ihan kunnossa.
                                          Syötöt kohdallaan.

                                          Comment


                                          • Tuli kiinnitettyä huomiota erääseen Poloon (olisikohan ollut jotain 90-luvun alun mallia). Madallusta reilusti. Camberia oli molemmilla puolilla, sekä edessä että takana varmaan / \ noiden kenomerkkien verran. Vanteet sekä renkaat tulivat kaiken lisäksi monta senttiä kaarien ulkopuolelle. Oli jossain mielessä aika huvittavan näköinen.
                                            Aikoinaan työmatkoilla Saksassa näki noita tuunattuja Poloja joissa kunnon nakit ja matala alusta. Ei paljon naurattanut kun yritti pysyä mutkissa vuokrabemulla perässä, pirteästi kulkivat ja hyvä kurvailla kun taitaa painokin jäädä alle 700kg.

                                            Comment


                                              Lelu hummerin, eli H3:sen. Nähnyt pari kaukaa aikasemminkin mutta nyt oli ekaa kertaa melkein vieressä, se on omalla tavalla hauskan näköinen pikkulelu suhdannettuna esikuvaansa.

                                              Comment


                                              • Tämän. Tylyn näköinen ilmestys.

                                                Comment


                                                • Eivätkös oikealle kohti jalkakäytävää osoittavat pakoputkenpäät ole olleet pannassa pitkän aikaa, vai onko asiaan tullut muutos?

                                                  Comment


                                                  • Sojottaahan se Tepon rapeen putkikin jalkakäytävälle. ;)

                                                    Comment


                                                      Googlettamisella löytyy, että 2003 lähtien lakimuutos, jonka mukaan pakoputkiston suuntaukselle ei enää erityisiä vaatimuksia.

                                                      Comment


                                                        Taas tuli todettua, ettei ihmiset katso peiliin lähtiessään ohittamaan. Jälleen kerran eteen tunki autoilija, joka oletti, ettei takaa kukaan voi lähteä tulemaan ohi, kun hetki sitten vastaan tuli auto (hetki = 5 sekuntia, jossa ajassa ennakoiva ohittaja ässällä on jo ehtinyt pitkälle siltä jonosta). No onneksi noita osaa varoa.

                                                        Comment


                                                          Mielenkiintoinen vehje tuollainen Daytona lava-auto. Kumoaa luonnonlait kun kulkee 250kmh/245hv

                                                          Comment


                                                          • Alkuperäinen kirjoittaja oliver Näytä viesti
                                                            Mielenkiintoinen vehje tuollainen Daytona lava-auto. Kumoaa luonnonlait kun kulkee 250kmh/245hv
                                                            Ilmoitustekstissä on mainittu myös 345hv.

                                                            Comment


                                                              Näin kakkiksen jossa oli takasivulasit korvattu umpipellillä. Liekö pakettiautoprojekti...

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X