Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Eipäs muuten olekkaan. :) Se että pysäkiltä lähtevää bussia kuuluu väistää on myös sillä seuraavalla kaistalla olevan velvollisuus.

    Comment


      Minäkin luulin, että yhden kaistan yli suoraan toiselle ei saisi leikata, mutta sitten tuossa laissa lukee:
      ... samaa tai viereistä ajokaistaa pysäkkiä lähestyvän ajoneuvon kuljettajan on vähennettävä nopeutta ja tarvittaessa pysäytettävä ...
      Pysäkki itsessään ei vissiin ole oma kaistansa :)

      Comment


      • Busseilla tuntuu olevan erikois oikeuksia, myös kaistanvaihdoissa. Meinannut rytistä pari kertaa,kun päättävät väistää pysäkillä olevia toisia busseja "vapaalle" kaistalle, jossa henkilöautot ajavat. Eikä siinä tunnu paljon painavan, onko kaistalla autoja vaiko ei.. Varsinkin kuvassa näkyvä kohta, oikealla kaistalla pysäkkejä keskustorin kohdalla, valojen jälkeen nämä jotkut sankarit tulee vaikka yli, kunhan pääsevät keskikaistalle. Ja ei, eivät ole kääntymässä silti vasemmalle bussipysäkeille, vaan jatkavat vaan pysäkillä olevien bussien ohi, heti taas väkisin ängetään sinne toisten bussien väliin jonnekkin. Ammattilaisia sano.. Fiksujakin kuskeja varmasti joukossa, mutta tuntuu olevan hieman vähemmistöä.

        Comment


          Lisää kaadettuja kameratolppia. Ainakin kaksi kappaletta rikottuna Vammala-Nokia välillä. Taitaa tällä seudulla herätä joku kansalaisaktivistiliike josta minulle ei ole kerrottu mitään.

          Samalla reissulla tuli Nokian Edenin kohdalla vastaan joku 2000-luvun taitteen Mazda/Nissan/mikälie ja kuskilla ajohanskoina kirkkaankeltaiset kumiset siivoushanskat.

          Comment


          • Eilen meinas mamma fiatin kanssa lähteä amiraalin luona ajamaan motaria pitkin Haminaa kohti, väärään suuntaan. Kerkesi sen viitisen metriä ajaa ramppia pitkin kunnes tajusi että ei näin. Meinasin jo poliisille soittaa mutta ei onneksi tullut tarvetta, eikä kukaan sattunut tulemaan ramppia ylös.

            Comment


            • kaadetun taajama"portin"

              Comment


              • Eilen illalla lahdessa uusi koppainen nissan skyline rek. GTR-1. Aikas kookas on...

                Comment


                • Kiitti Mikalle, eipä olis tuommonen tullu mieleenkään.
                  No aina oppii uutta;)

                  Comment


                    Melko huvittavaa ajokäytöstä eräältä A6 avantilta näin tänään Rovaniemi-Kemi välillä. Ajoi minusta aivan jumalatonta vauhtia ohi, vähän ajan päästä alkoi Audin perä näkymään kun ei päässyt ohi jonosta kun tuli sen verta paljon autoja vastaan. No, sitten kun pääsi, taas jumalatonta vauhtia taivaanrantaan. Eikä mennyt kuin hetki kun taas oltiin perässä hieman ennen Kemiä.

                    Itse ajoin koko matkan vakkari päällä (paitsi ohittaessa) ja silti kaveri joka ajoi sillä audilla, ei säästänyt hetkeäkään vaikka ajoi koko ajan varmasti reilua ylinopeutta. On tuo vakkari aika hyödyllinen kampe.

                    Comment


                    • Musta mersu roikku pieksämäki-mikkeli välin perässä sitten enne mikkeliä "varalaskupaikan" suoralla ampas ohi ja jäi siihe etee sit körryyttelemää :D

                      Comment


                      • Se että pysäkiltä lähtevää bussia kuuluu väistää on myös sillä seuraavalla kaistalla olevan velvollisuus.
                        Oli tuo uutta mullekin. Joskus tuntuu bussikuskeilta kuitenkin unohtuvan 60 km/h sääntö, jolloin bussi on väistävä osapuoli, mikäli sellainen laki on vielä voimassa? Kehäteillä bussit tulee surutta 70-80 km/h rajoituksilla pysäkiltä eteen. Onhan niiden tietysti sekaan päästävä ja yleensä tilaa saavat, mutta melko härskejä tilanteita olen joskus nähnyt.

                        Comment


                        • Enontekiöltä kun lähdettiin alas valumaan niin pariin otteeseen ohitte paineli helvetinmoista kyytiä kolme samanlaista Q7 peräkanaa... Mikä lie testiporukka liikenteessä?! Liekkö ajavat navalta navalle. :D

                          Comment


                            Mercedes-Benz SL. Veti keulan lyttyyn noin 20 min sitten Nihtisillan ABC:llä.

                            Musta SL lähti marketin ovien edestä renkaat sutien. Noin 15 metriä myöhemmin kolahti: Mersu SL & Toyota Avensis keulat lytyssä siinä parkkipaikan risteyksessä. Avensis tuli hitaasti vasemmalta, kun SL vetäisi vauhdilla siihen Avensiksen etupuskurin oikeaan laitaan. Rumaa jälkeä, ja aivan turhaan.... :(
                            Viimeksi muokannut jta; 5.4.2010, 20:19. Perustelu: samaankin viestiin sopii

                            Comment


                            • Varoitus. Terävä koko tien levyinen ikävä painauma 6-tiellä Reijolan kohdalla. Ilmeisesti viemäriputken kohta painunut - tai ympäristö noussut - talven aikana. Pahempi etelän suuntaan, koska sillä kantilla on terävämpi reuna. En suosita revittelyjä...
                              Nyt sitten jännätään, menivätkö etuiskarit uusiksi - ihan norminopeudella.

                              Comment


                                Huomasin itekin tuon Hannun mainitseman painauman. Etelästä päin ajelin eilen ja en kyllä edes mitään varoittavaa merkkiä tuosta huomannut, toiseen suuntaan ajaessa tais olla 60-rajoitus ja kuopan merkki. Kyllähän tuo kivasti nytkäyttää, lähellä oli ettei pää osunut siinä rytäkässä kattoon :)

                                Toiset montut Joensuusta löytyy rantakadulta kun tullaan keskustaan päin siihtalan ABC:ltä. Voisin kuvitella että hieman matalammalla olevat puskurit ei valttämättä tykkäis, sen verran syvät kuopat on.

                                Comment


                                • Eilisiltana näytti kovasti siltä, että joku pässi yritti saada valkoisen urheiluautonsa tolpan ympärille.. ymmärtäähän sen, että välillä lapsettaa mut nuo vois jättää suljetulle alueelle. Vähän positiivisempana bongauksena mainittakoon uudenkarhea punainen Ford Shelby GT500 rättikatolla. :)

                                  Comment


                                  • Pitäisikö näistä kuopista olla joku oma ketju, jos niitä ennemmänkin alkaa tulla? Joka tapauksessa eilen ajellessa Pieksämäeltä Jyväskylään, oli melkoinen kuoppa risteyksessä Järvisuomentiellä. Pieksämäen suunnasta tullessa ei haittaa niin, mutta Kangasniementieltä tullessa voi olla vähän pimennossa. kuoppa tässä.

                                    Comment


                                    • Varoitus. Terävä koko tien levyinen ikävä painauma 6-tiellä Reijolan kohdalla
                                      Etelään päin menetäessä siinä on tosiaan 60-rajoitus, joka sekin tuntuu olevan liikaa. On siinä varmaan ehtinyt muutama muovinkappale sinkoilla -kuka alkaa hiljennellä kuuteenkymppiin, kun nelikaistainen tie on juuri auennut edessä ja päässyt eroon kaupungista saakka körötelleestä jonosta.
                                      Toisesta suunnasta tullessa ei heitto ole niin syvä, mutta ei muistaakseni ole nopeuttakaan rajoitettu erikseen.

                                      Comment


                                        Keppiäkö tuolle pitäisi antaa? Koivuniemen Herra apuun?

                                        Jep jep. Toissayönä jollain naapurilla on lapsettanut. Tyyppi on päättänyt tehdä donitseja taloyhtiön parkkihallissa. Pelottaa... Omakin auto on tuolla tallissa... Minulla on kyllä vahva epäilys siitä, kuka tuon on tehnyt. Tallissa on vain yksi takavetoinen auto, jossa tarpeeksi tehoa. Se on tuo taustalla näkyvä Nissan Skyline GT-t.
                                        Attached Files

                                        Comment


                                        • Eipäskö pitää ymmärtää ja silitellä päätä, katopa kun ei saa mennä sanomaan, että oot väärin tehny.

                                          Voivat saada siitä sanomisesta vakavia traumoja, jotka hankaloittavat myöhemmässä iässä sopeutumista yhteiskuntaan.

                                          Mitä ilmeisemmin yksinkertaisesti ei edellisinä yönä saanut sitä "ihteään".

                                          Comment


                                          • Iso lappu vaan seinään, että toivottavasti nissan-kuski harjottelee ensi kerralla jossakin muualla kuin parkkihallissa. Sopivasti kun lapun sijottaa, niin kaikki muutkin naapurit huomaavat kenestä on kyse.

                                            Comment


                                              Tosta lappuhommasta tulee mieleen kerrostalokyttääjät.
                                              Parempi ehkä ottaa asiallisesti puheeksi asia, voipi olla että se on kuitenkin naapurin pappa jolla on lähteny Lada käsistä :)

                                              Comment


                                              • Vihdintiellä (nro 120) oli Serenan risteyksessä aikamoinen lätäkkö. Siinä oli palokuntaa pumppaamassa vettä pois, että pääsis autot kulkemaan. Edellä ajaneen auton perusteella sanoisin, että vettä oli noin 20-25cm noin 20m matkalla. Pohjapesunhan siinä aanelkku sai =)

                                                Comment


                                                  Turun telakan tiellä oli kans aivan järkyttävän kokonen järvi koko tien leveydeltä. Tänään näin kun se olikin hävinnyt kokonaan, jotain hyvää sentään aamussa kun muuten kaikki tuntuikin menevän päin persettä. Tuohon oli oikeen kolmiomerkki pystytetty, jossa luki että Tulva.

                                                  Comment


                                                  • Työmatkalla Jyväskylän keskustassa vanhan aseman kohdilla vanhempi Toyota nelikko maasturi tienlaidassa taka-akseli solmussa ja toinen takarengas ulkona. Oli vähän hassun näköstä.

                                                    Comment


                                                    • Paljon autoilijoita jotka eivät seuraa nopeusrajoituksia, kesänopeuksiin siirtyminen tuli taas osalle yllätyksenä.

                                                      Comment


                                                      • Tänään näkyi samaa kuin mitä joka päivä. Valottomia autoja ja autoja jotka eivät noudattaneet väistämisvelvollisuutta. Noi on ne kaksi autoryhmää, jotka bussikuskin silmään osuu.

                                                        Comment


                                                          autoja jotka eivät noudattaneet väistämisvelvollisuutta
                                                          Jep, ja lisättynä siihen muuttuneisiin kesänopeusrajoitukset, niin tällä viikolla on saanut polkea pari kertaa kunnolla jarrua.

                                                          Eilen oli Maskussa kunnon ratsia iltapäivällä, katselivat pitkän 60 rajoituksen ja risteyksen valojen noudattamista.

                                                          Comment


                                                          • Tämä nyt oli jo aikaa sitten kun kävelyllä vaimokkeen kanssa käytiin, mutta näin silti jotain mikä olisi oikeasti mahtunut kaupan muovikassiin, eikä muuten ole ollut mikään lasten polkupyörä vaan ihan aikuisten. On linkomiestä mahtanut vituttaa kun tuota kiskonut lingosta pois.

                                                            Comment


                                                            • 350z Nissanin jolla oli myös kevättä rinnassa. Hyvässä hengessä syrjäisellä mutkatiellä "köröteltiin". Suorilla keräsi aavistuksen paremmin, mutta yllätyin suorituskykyeron vähyyttä. Mutkissa tulee perä edellä vastaan.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X