Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • No, ooikeastaan eilen kun olin Kemistä keikalta tulossa. Muutamia autoja ojassa ja jonkun rutussa. Kaista poikki ja sinisiä vilkkuja riittävästi. Rekan rengas kuulema irronnu.
    Oisko ollu vähän ennen Yli-Iitä pohjoisesta päin kotia ajellessa.

    Comment


    • Hupsista.
      Attached Files

      Comment


        Vaihteeksi taas sitä mieltä, että suurin osa pk-seudulla autolla liikkuvista ei todellakaan sovi ratin taakse. Vähän tuli räntää tänään, että maa oli hetken valkoisena niin nopeudet tippui 3-tiellä 50 km/h ja kehä I 60 km/h. Kummassakin siis 80 km/h rajotukset. Kai se paniikki iski kun ei ollutkaan kuiva tie enää, prkl!

        Comment


        • Risto, ei siellä etelä-suomessa ainoastaan tehdä noin. Olen huomannut ihan saman täällä meillä päin. Kesälläkin ajaavat 70km/h yhen pätkän tossa motarilla.

          Comment


          • Käväsin korpelan lihatuotteen tehtaan myymälässä. Tein lähtöä pihaan kurvasi 3 kpl sinisiä viron rek wv jettoja, kuskin aurinkolipasta roikkui radiopuhelimet...

            Comment


            • Jatkuvasti näkee, että porukka polttaa takasumuvaloa, kun on hämärää/pimeää ja hieman tihuttaa vettä tai lunta. Häikäsee aika ikävästi sitä takatulijaa semmonen. Eikä tajuta laittaa pois, vaikka kuinka kuormurilla vilkuttaa pitkiä takana.
              Mikähän ihmisiä vaivaa, kun ei tajua, ettei sitä takasumaria tartte, jos näkyvyys on monta kilometriä ja edellä ajavan normaalitkin takavalot näkyy monen kilometrin päähän. Toinen ääripää taas nää, kun ajaa pelkillä päivävaloilla ja takana ei ole tuikuntuikkua... PRKLE! =D

              Comment


              • En usko että jaksaa kotimaan liikenteessä mikään vähään aikaan hätkäyttää kun pari viikkoa katseli Thaimaan liikennekaaosta...

                Comment


                • Eilen oli liikenteessä lukuisia suojatieninjoja, ainoa joka käytti heijastita kävelikin päin punaisia.

                  Uudehko 3 sarjan sedan penari hieroi takavanteen vauhdissa terävää kanttaria vasten kaarteessa. Sen jälkeen piti luisutella.

                  Foorti, joka jarrutteli tasaisellakin lähes koko ajan. Sitten kun alkoi alamäki niin jarruvalo paloi jatkuvasti. Moottorijarru taitaa olla aika tuntematon käsite hänelle. Pisti miettimään, että onko tämä niitä mitkä valittaa kun palat kestää vain öljynvaihtovälin. Toki ei myönnetä tai olla huomattu että jarrulla seistään jatkuvasti.

                  Motarilla oli ihmeen vähän perseilijöitä, joko lomat on alkanu? Tosin kiinnitin huomion uuteen corollaan mikä ajeli pimeälläkin päivävaloilla perä pimeänä. Olisivat kirjanneet lakiin aikanaan että päiväajovalot saa olla vain jos autossa on valoautomatiikka hämärätunnistuksella.
                  Viimeksi muokannut LauriJT; 15.12.2015, 06:53.

                  Comment


                  • Kyllä ne Lauri oli siellä, olit varmaan vaan väärään aikaan paikalla :)

                    Comment


                    • Joo kuuden aikaan olin vasta motarilla, tosiaan neljän aikoihin ajan mieluummin vanhaa vitostietä suunnilleen yksinään. Sattuneesta syystä :D . kolmisopen ramppi ei ole niitä houkuttelevimpia siihen aikaan. Eikä sen toisenkaan cittarin.

                      Comment


                        Eilen viitostietä kotiin päin ajellessa (firman pakulla) tavoitin uudehkon volkkarin, joka ajoi sen verran sopivaa vauhtia että jäin taakse - ihan turvavälillä, en hiostanut. Ohituskaistan tullessa tämä PUDOTTI vauhtia hiukan, ja kaistan loputtua taas nosti takaisin sen muutaman km/h. Sen verran fiksua ja harvinaista, että jäi mieleen.

                        Comment


                          Sitähän menee ihminen ihan hämilleen tuollaisesta :D

                          Comment


                          • Liikennevaloista lähdin ja seuraavassa valoissa oli jokaisella kaistalla punasta, niin ajelin kakkosella sen matkan. Ryhmittäydyin vasemmalle kääntyvien kaistalle, niin perässä tullu bränikkä vito kaasutti ohi ja just pääs siitä välistä mun edelle samalle kaistalle, koska sillä sen "ohituskaistalla" tuli muiden jonottajien perät vastaan. Valojen vaihtuessa vihreeks käännyttiin hervannan valtaväylälle ja siitä 300m jälkeen vito käänty jäähallin pihaan. Niin sitä oman sekunnin osien säästön takia hidastetaan muita.

                            Comment


                            • Joku urpo veti rampista sulkuviivan yli lahdentielle ja heti toisen auton perään kiinni blokaten mun liittymisen. Soittelin vähän torvea mutta en jaksanut kimpaantua enempää. Paikkana legendaarisen vaikea lentolan ramppi. On se vaan vaikeeta...

                              Comment


                              • Pimeän fillaristin töistälähtiessä, oli siis pimeää. No ei siinä mitään, mutta ohittaessani huomasin tarakalla turvaistuimen ja pikkumuksun. Voi elämän kevät sentään,ettei noita heijastimia arvosteta.

                                Comment


                                  Näin kaupunnissa työkseni ajavana tuntuu olevan enempi poikkeus hyvin heijastimilla varustettu aikuinen... Lisäksi on hyvin helppoa huomata maahanmuuttotaustainen lapsi liikenteessä, ei ole heijastimia yhtäkään.

                                  Comment


                                    VT 25 tuli pieni ylläri kun joku teini käveli ( kapealla) pientareella farkuissa ja ruskeassa takissa, väärällä puolella ja vastaan tuli bussi. Ei kyllä jäänyt paljoa reagointiaikaa/tilaa . Jotenkin tuollaisella kelillä/paikalla voisi jopa suositella heijastinliiviä, jota meillä kylillä käytetään kiitettävän paljon iltaisin

                                    Comment


                                      Meinasi entuudestaan lyhyt Golfin perä lyhentyä entisestään tänä aamuna. Jostain sivutieltä kääntyi Focus perään, kuului autoon sisälle asti hyvin miten takanatulija huudattaa päin rajoitinta ja nastat raapii jäistä asfalttia. Siinä sitten jouduin seuraavaan risteykseen hidastamaan ja Focus takana vaan lähestyy, tällä kertaa nastat jarruja vastaan rapisten.

                                      Oli olevinaan sen verran liukasta ja Golfissa onneksi sen verran paskat renkaat ettei omakaan auto ihan niille sijoilleen pysähtynyt, muuten olisi tullut Fordi takaluukkuun.

                                      Ei siinä, virhearvioita voi sattua kenelle vaan mutta siitä risteyksestä lähtiessä aivan sama manööveri toistui vielä seuraavassa risteyksessä aivan identtisenä. Joku perkeleen bensalenkkari siellä isin tai äitin autolla oli kokeilemassa miten kivaa on kun kaasusta saa toisen eturenkaan lyömään tyhjää. Ei tuolla mallilla kovin pitkään kestää kun kolahtaa.

                                      Comment


                                      • Omasta mielestä on vielä jotenkin äärettömän naurettavan kuulosta, kun vajaavetosella koitetaan liukkaalla "lähteä täysillä", mutta moottorin huudatuksen lisäksi ei tapahdu muuta kuin julmettu nastojen rallatus asfaltilla.

                                        Ittelle sattui eilen illalla tulemaan joku viimesen päälle tasakaasupässi taakse, kun olin pienemmän likan kanssa ajamassa kotiin. Pätkällä on rajoitukset 60-50-60-80 ja 60. Itse ajoin mittarin mukaan n. 5-10km/h yli, joten mitenkään tientukkona en ollut. Noissa 60 vauhdeissa tämä sankari oli jo melko lähellä, mutta 50 alueella jo ihan kontissa kiinni. Pieni jarruvalon vilautuskaan ei vaikuttanut kuinkaan, sitten taas 80 alueella jäi aika kauas taakse, ja arvasinkin että tuolla viimeisellä 60 alueella taas kontissa kiinni.
                                        Varmuuden vuoksi käännyin sitten omalle tielle aivan helvetin hiljaa, pienen "takaisinmaksun" ajatuksella, prkle!

                                        Comment


                                        • jyväskylässä musta/tumma Rs6 c7 facelift! törky siisti! hyvät höpinät tuntu irtovan lutakossa klo 16.30 aikoihin.. :D päivä pulkassa näyn ansiosta.

                                          Comment


                                          • Pysähdyin suojatien eteen kun oli jalankulkija pyrkimässä eteen. Ihmettelin ku ei kuitenkaan lähtenyt tulemaan tielle, onneksi.
                                            Vasenta kaistaa suhahti auto ohi vähintäänkin suurinta sallittua nopeutta, 50km/h, ellei lujempaakin.
                                            Oli jalankulkija onneksi hereillä [emoji106]

                                            Ja tapahtuu tässä kylässä muutenkin: http://www.ilkka.fi/uutiset/poliisiu...kaat-1.1964357

                                            Comment


                                              Sehän vain noudatti pohjalaasia liikennesääntöjä :)

                                              5. Ku jalankulkia tulee eressä suajatiälle, nii lisää vauhtia. Ei se sitte tuu.
                                              6. Mutta jos se kumminki tuloo, nii polokaase kaasu pohojaan. Ettei jää kitumahan.

                                              Comment


                                              • Fiat stilo yritti alamäkeen peruuttaa pois parkkiruudusta 5 starttauksen jälkeen pääsi ruudusta. [emoji2]

                                                Comment


                                                  Tuusulanväylällä oli paku hyytynyt kaistalle Kehä 1 liittymän kohdalle- tuli aika nopeasti perä edellä vastaan kun edellä olevat peittivät näkyvyyden

                                                  Comment


                                                    Benkku, oli vielä postin paku kun oli hyytynyt siihen 2. kaistalle vasemmalta päin... itse ajoin pohjoiseen päin, kun oli hinuri just siinä edessä ja Poneesi sit takana turvaetäisyyden päässä vilkut päällä.

                                                    Comment


                                                      Audi Center Airportin liikenneympyrä tukossa eilen ruuhka-aikana ja sujuvasti siitä pääsee myös poikittainkin. Taksi antoi lopulta tilaa ja peruutti hieman.
                                                      Attached Files

                                                      Comment


                                                        Aattona meinasi volvo vetästä kylkeen erkanemiskaistalta kääntyessään vasenpaan. Minä siis menossa suoraan. Miksi hemmetissä henkilöautolla pitää koukkia tuollatavalla? Kyseessä vielä ihan suhkot iso risteys. Puoli autoa meikäläisen kaistalla. Just ja just sain pysähtymään, kun oli plussaa. Pakkasella olisi saanut kysellä emäntänsä vointia. Senverran oli kostea tie. Mitään selitystä ei tältä huppyritukalta saanut, oli olevinaan pahoillaan kun ei huomannut.

                                                        Comment


                                                        • Mikä hinku joillakin on alkaa yrittämään ohi kaksikaistaisessa liikenneympyrässä. En minä siellä kyllä kenenkään rinnalle menisi

                                                          Comment


                                                          • Rekalla ajaessa tuo tapahtuu oulun motarin etelä päässä melkein joka kerta. Huvittavan siitä tekee se että muut liittymät motaria lukuunottamatta on yksikaistaisia. Vuosien saatossa on muistaakseni kolme autoa ajanu liikenteenjakajan yli kun ei ole ohi ehtinytkään, ja sitten suoraan seuraavalle bussipysäkille, se jakajan kivetys kun on aika korkea. Kunnia kierroksia sitten onkin ottanut melko moni.

                                                            Comment


                                                            • Messukylänkadulla on osattu, siinä st1 kohdalla on siis kaks kaistaa molempiin suuntiin ja suojatien saareke keskellä.

                                                              Oli näemmä ajettu saarekkeen molemmat tolpat poikki ja sillai että perustukset kääntynyt mukana, eli ihan reilusti vauhtia.

                                                              Toivottavasti saaressa ei ollut jalankulkijoita...

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X