Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Useamman peräänajon raatoja pitkin Hämeenlinnanväylän vartta pk-seudulla. Miten ihmeessä siellä voi kolista vaikka kelikään ei nyt ollut mitenkään paha.

    Comment


      Eilen ajeltiin Helsingistä kotiin, ja Heinolan jälkeen kun käännyttiin Jyväskylää kohti, niin A2:ia ajeli kahdessa eri neljän auton letkassa, kaikki Saksan kilvissä.

      Comment


      • https://www.dropbox.com/sc/2mnwjfi53...r_fWuWi1BXKoBa

        Tollanen ajeli edellä tänään.

        Comment


          Eilen ajeltiin Helsingistä kotiin, ja Heinolan jälkeen kun käännyttiin Jyväskylää kohti, niin A2:ia ajeli kahdessa eri neljän auton letkassa, kaikki Saksan kilvissä.
          Tahkolla oli viikonloppuna saksalaisen A2 clubin jääratapäivät :)

          Comment


            Joo tuo A2 clubi kyseli loppuvuodesta jääradoista, oli meidän clubin sivuilta videoita ja kuvia katsellut.

            http://audi-a2club.de/forum/showthre...95001&langid=3
            Viimeksi muokannut vayne; 8.3.2015, 10:48.

            Comment


              Eikös tuo englantilainen kaveri Bret ollut kuvailemassa meidän tapahtumaa?

              Comment


              • Olihan se.

                Comment


                  Olihan siellä harjoteltu A2:lla sukeltamista suomalaisella maantiellä. Ilmeisesti vähin vaurioin selvitty. Harmi kun meni silmien ohi tämä tapahtuma. Ois ollu mukana käydä tutustumassa muihin pikkukakkos kuskeihin. Ensi vuonna enemmän hereillä.

                  https://www.youtube.com/watch?v=_KownfLWlAU

                  Comment


                    Täytyy antaa ruusuja: tänään taas varsin sisiti harmaa B6 Avant kääntyi 51:seltä Inkoo-Salo liittymästä pois. Ryhmittyy aina jo aikaisessa vaiheessa ja selkeästi aikeensa osoittaen pientareelle jolloin takanatulijoilla on hyvä näkyvyys ja voivat hiljentämättä jatkaa matkaansa.
                    Kiitos!
                    Toki sitten jo parin kilometrin päässä alkoi normaali tonttuilu muiden toimesta

                    Comment


                    • Tuohon saksalaisten reissuun liittyen, voisi olla ihan mielenkiintoista joskus yhdistää tuollaisia vierailuja oman porukan kanssa hieman entistäkin isommaksi tapahtumaksi? Kansainvälistä harrastajahenkeä :)

                      Comment


                        Launatiana Saksan ampumahiihtomaajoukkueen A4 Allroad Joensuun kylässä.

                        Comment


                        • Viime viikolla Ylläksellä useamman kerran vastaan tuli erään harrastelija laskijan RS6. Soluttautui hyvin Avensiksien joukkoon suksiboksin kanssa.

                          Comment


                            Tilataksin joka tunki kolmion takaa sivukadulta hidastamatta eteen. Korttelin päästä sama taksi, edelleen hidastamatta, paineli risteyksen läpi vaikka molemmilla puolilla risteystä oli jalankulkija suojatiellä. Terveisiä vaan sinne Sepän Lomapalveluja mainostavalle liikenteen ammattilaiselle.

                            Comment


                              Kivistönmäellä Shellin valoissa koulupojan, joka meinasi fillaroida päin punaisia suoraan alle. Ei katsonut ollenkaan vasemmalle, vaan päätti lähteä "vanhoilla vihreillä" suojatielle, kun itse tulin vapaata kaistaa juuri valojen vaihduttua vihreiksi. Ei sinänsä mikään läheltä piti tilanne, kun mahduin reilusti koukkaamaan vasemman kaistan kautta, mutta pistää vähän miettimään. Toivottavasti herätti ajatuksia myös vastapuolella.

                              Comment


                                Asfaltti ukkoja paikkaamassa reikiä 12tiellä

                                Comment


                                  Joopa. Meidän hoodeille vie kokoojakatu joka päällystettiin viime heinä-elokuussa uusiksi. Hyvä olikin lopulta vaikka työmaa olikin sellainen että jyrsittiin auki pääsiäisenä ja sitten ei näkynyt ketään moneen kuukauteen. No nyt kun viimeisetkin lumet ja sohjot ovat sulaneet pois niin tie on aivan yhtä pomppuinen kuin ennenkin ja päällyste parista kohdasta jo rikki. Puoli vuotta on minusta hiukan turhan lyhyt aika mutta eipä niitä osata/haluta/viitsitä paremminkaan teettää.

                                  Comment


                                  • Rahasta kaikki on kiinne.Ei kunnilla/valtiolla ole rahaa hirveesti laittaa tiestöön. Ei se uusi pinta paljoa auta jos tien runko on huono. Todellakaan ei ole osaamisesta tai viitsimisesta kiinne ettei asfalttimiehet tee kunnollista.

                                    Comment


                                      Niinhän juuri kirjoitinkin ettei haluta teettää kunnolla. Tuon homman tekeminen nyt vain on näköjään ollut aivan turhaa. Tai kai se voidaan sanoa tehdyksi vaikka lopputulos on jo 8kk jälkeen käytännössä sama kuin aiemminkin.

                                      Comment


                                      • Ajattele että sunkin verorahat on hyötykäytössä kun niille kunnan äijille on töitä täksikin kesäksi.

                                        Comment


                                          Pari vaunullista metroa kalvikintiellä, no olihan siellä lopuksi ja alussa keltasta vilkkua vilkkumassa mutta piti vähän hierasta silmiään kun keittiön ikkunasta katto ulos. :)

                                          Comment


                                          • Ei niinkään yhden päivän liikennehavainto, vaan on tullu huomattua jo pidemmän aikaa. Kun valtatiellä ajaa, niin osalla autoilijoista tuntuu olevan vaikeaa pitää tasaista nopeutta yllä. Ei sen pitäisi niin vaikea olla ajaa tiettyä nopeutta säätelemällä kaasua. Se alkaa välillä syömään pahemmin hermoja kun seilataan 70-90 km/h, varsinkin kun ohituspaikatkin on vähissä. Kun sitä kerranki päästelee autolla missä löytyy niinkin hienoa luksusta kuin vakionopeudensäädin, olisi kiva päästä käyttämäänkin sitä joskus.

                                            Comment


                                            • Samaa kirosin eilen kun tulin Kontiolahdelta Hämeenlinnaan. Ensin ohitetaan, vaikka mulla oli 85km/h vakkarissa koko 80km/h alueen. Sitten hetken päästä tullaan perä edellä vastaan ja vatkataan sitä 70-90km/h vauhtia. Hermo siinä menee vaikka luonnehtisin itseäni pitkäpinnaiseksi.

                                              Comment


                                                Tuota samaa ilmiötä olen myös itse kironnut. Josko sitten joskus hamassa tulevaisuudessa löytyisi seuraavasta autosta jo adaptiivinen vakkari, niin ei tuo pumppailu haittais :)

                                                Comment


                                                • Samaa kummastelin motarilla, kun viime viikolla ajelin Helsingistä kotiin. Vakkarissa karvan alle 120, ohitin farkku-A6:sen ja se jää kauas taakse. ~20km myöhemmin sama vehje paahtaa meikästä (vakkarissa edelleen sama vajaa 120) todella reippaasti ohi ja katoaa horisonttiin. Taas ~20km myöhemmin tulee ohituskaistalla perä edellä vastaan ja jää kauas taakse kihnuttamaan. Jos en olis Toijalan rampista noussut, niin olisi varmaan vielä ennen Tamperetta ohittanut. :D

                                                  Tänään Tampereelta motaria eteläänpäin tullessa taas kummaksutti joku uudehko bemari. Ohitan taas ihan normaalisti kyseisen bemarin (oli muuten kesärajotukset treeltä Ideaparkille asti) ja ~10km myöhemmin huomaan peilistä, kun sama sankari lähestyy pakoputki punaisena. Ei kuitenkaan mene enää musta ohi, vaan jää tappituntumalle hinaamaan Toijalan ABC:lle asti (matkaa kymmenisen kilometriä). Dafuq? :D

                                                  Comment


                                                  • Ja vielä kun suurimmat "vauhtiseilaamiset" tapahtuu vt11, jossa nopeusrajoitus ei muutu moneen kymmeneen kilometriin.

                                                    Comment


                                                      Tohon vielä lisäksi pari peltipoliisia niin hermot menee. OLi vauhtia 82 gps:ää jonossa ja kun tultiin tolpan kohdalle niin vauhti hyytyi 65 km/h ja sitten taas hitaaasti sinne rajoituksen mukaiseen 80 km/h

                                                      Comment


                                                      • Tuota seilaamista tuli kehä1:llä tuskailtua vuosikaudet. Peruskeissinä joku pappa joka ajaa kirjaimellisesti tasakaasulla ylä-ja alamäet nopeuden heitellessä 70-90km/h. Vaikka tuolla nyt pääseekin ohi, niin joka kerta ärsyttää, kun lähtee mäen päällä ohittamaan 70km/h ajavaa autoa, joka sitten puskee taas alamäessä takaisin rinnalle. Täysperät tuota tietysti tekevät myös, mutta niiltä sen sentään ymmärtää ominaisuuksiensa puolesta. Seurauksena ns. väkisinohitukset, ja tutkakammo.

                                                        Comment


                                                        • Moottoritiellä 120 km/h -nopeusrajoitus.

                                                          Comment


                                                            Joo se tulee monelle yllätyksenä kun kihnutan ikean nyppyä ylös tällä alitehoisella mopolla, että sen nousun jälkeen alkaakin alamäki ja yleensä saa siinä vaiheessa nakata nurkan tuleen ja ohittaa. Pidän kyllä vauhdin mäessä tapissa, en siis laskettele yli 87 sitä mäkeä alas.

                                                            Mulla on aina ollut pikku ohje haitta-ajoneuvojen kuskeille, jos ohitat, niin älä sattana jää eteen arpomaan, vaan mene.

                                                            Comment


                                                              Kävi eräs kuuro rouva tässä työmaalla asiakkaana ostamassa langattomaan hiireen uudet patterit. Lähti pihasta vuosituhannen vaihteen aikaisella Primeralla, voisin väittää jakoketjun olevan aika lailla näillä näppäimillä vaihtokunnossa, niin kova rapina sieltä kuului. Omistajaa ei näyttänyt häiritsevän.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X