Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • höhö, koomisen näköinen kun joku wanha jenkkilintta menee kuin rakkikoira, "hieman" kylkimyyryä kokoajan.

    Comment


      Tuossa aamulla (n.7:00 nurkilla) kolmostiellä Hyvinkään kohdilla B5 farkun jossa keula täynnä valoja, mutta ainoat mitä paloi oli sumarit+ledinauhat puskurissa(tais siinä parkit olla normivaloissa sekä lisäpitkissä). Ihmettelen vaan miten niillä valoilla näkee mitään eteenpäin?

      Comment


        Oliko punainen? Valkoset vanteet? Se o kuitenki ollu Hammu setä :P

        Comment


          joku tumma väri oli, ei ehkä kuitenkaan punainen eikä tainnut olla valkoisia vanteitakaan.

          Comment


            Haahhhaaahhhaah. Vahingonilo paras ilo. Länsiväylällä ruuhkassa GLK Marsu keksi että bussikaistaa pitkin pääsee nopeammin, ja vielä Piispansillan pysäkin kautta. Sedät sinivalkoisessa transporterissa taisivat sitten vaan hidastaa tätä etenemistä sopivasti.......

            Comment


              Alkuperäinen kirjoittaja Benkku Näytä viesti
              Haahhhaaahhhaah. Vahingonilo paras ilo. Länsiväylällä ruuhkassa GLK Marsu keksi että bussikaistaa pitkin pääsee nopeammin, ja vielä Piispansillan pysäkin kautta. Sedät sinivalkoisessa transporterissa taisivat sitten vaan hidastaa tätä etenemistä sopivasti.......
              Jep, saman tilanteen näin kotimatkalla viiden jälkeen, silloin saavana osapuolena oli joku japasirkkeli.

              Comment


              • Ihanaa että tuohonkin puututaan.

                Loistopysäköinti Kuninkaantien ABC:n pihassa. Paikan tietävät tietävät, että heti kuvasta oikealla on itse ABC, ja nuo kaksi autoa ovat keskellä väylää, josta ajetaan pihasta pois.
                Attached Files

                Comment


                • Näin tänään illansuussa peuran, Kytäjärveltä Hyvinkään suuntaan olin ajelemassa. Hämärissä, melkein pimeää oli. Poikki liikeenteen toi kulki, tien ylitte vasemmalta oikeaan. Pieni jarrutus ja väistö perseen puolelle, aika läheltä se meni. Tilastojen mukaan nyt voi ajaa huolettomasti pitemmän aikaa;)
                  Viimeksi muokannut Vinsu; 21.11.2014, 15:42. Perustelu: Muokattu lukijaystävällisemmäksi.

                  Comment


                    Viime yön saldona on yksi helvetin säikähtänyt kettu, joka meinasi ylittää Vauhtitien kahden taksin välistä (näin ensin edellä ajaneen taksin valokeilassa jonkun häivähdyksen, ja sitten omassa valokeilassa junaradalle päin pinkoneen ketun) ja Ravintola Kaisaniemen vieressä näin parittelutaistelun sitikanien välillä :D

                    Comment


                    • Meetingiin menossa Hämeenlinnan väylältä kehän rampissa havaittavissa kesämoodia. Ainaskin noi kamperit menee syyniin;)
                      Attached Files

                      Comment


                        Instant hellaflush.

                        Matkalla Tampereelle tänään tuli nähtyä vaihteeksi toimintaa, joka kaipaisi viemistä saunan taakse. Uudehko farkkuvolvo oli bussipysäkillä parkissa täyttämässä pissapoikaa. Kuskina siististi pukeutunut ~40v mies. Olin juuri kohdalla, kun kaveri sai pissapojan täyteen ja käveli auton apparin puolelle. Tuossa vaiheessa osasin jo aavistaa mitä tapahtuu.

                        Peilistä katsoin, kun kaveri ensin jäi epämääräisesti seisomaan apparin oven luo, kunnes minun perässäni tullut auto oli myös ohittanut hänet. Sen ehdin vielä peilistä viimeiseksi nähdä, kun kaveri ottaa pari askelta kohti ojaa ja käsi heilauttaa nätissä kaaressa tyhjän purkin luontoon.

                        Että näin.

                        Comment


                        • Kannattaisi tehdä pesuainetörpöt samasta tavarasta kuin uudet autot, niin hajoaisivat luontoon melko nopeasti.

                          Comment


                          • Jussi tiputti hyvät iltanaurut.:D Mersun tehtaalle yhteyttä..:D

                            Comment


                            • Oma parkkipaikka ~50 metrin päässä, onneksi lukitussa katoksessa.
                              Attached Files

                              Comment


                              • VT 12:lla tuli mopoauto vastaan ilman minkäänlaisia valoja. Pääsiköhän perille? Ehkä se iso hitaan ajoneuvon heijastinkolmio pelasti ehkä ei...

                                Comment


                                  Perjantai iltana Tampereen motaria Hyvinkään kohdalla pimeässä ja armottomassa lumipöllyssä ajeli punainen A3 ilman takavaloja, ja edessäkin taisi vaan tuning ledit loistaa. Ajelin pitkään perässä ja välkyttelin valoja, mutta ei ollut vaikutusta. Aina kun kaveri vaihtoi ohituskaistalle, hävisi auto täysin näkyvistä. Menin sitten ohitse aikani perässä ajeltuani, niin eikös kaveri sitten tullut perään ja väläytellyt valojaan minulle.

                                  Jos tunnistat itsesi tästä tekstistä. Niin opettele käyttämään valoja. Tai korjaa ne jos ei toimi.

                                  Comment


                                  • Mummon rollaattorilla tulossa liikenneympyrään ja autojono takana. Taisi hieman yliarvioida ajopelinsä tehot?

                                    Comment


                                      Hyundai Sonatan parkeilla/drl pilkkopimeässä liikenteessä. Ei varmaan liian monesti tule tuotakin tietämättömyyttä menopelin valoja kohtaan päiviteltyä.

                                      Comment


                                      • Useampi vilkautteli taas pitkiä, vaikka itselläni oli lyhyet. Viimeiset vilauttelijat saivat vastapalloon kaukovaloa. En tiedä mikä Audin valoissa ottaa vastaantulijoita päähän, kun umpiot on hyvässä kunnossa, suuntaukset on ainakin katsastuksessa ok ja molemmin puoli täsmälleen samassa korkeudessa. Tuntuu että perse niiaa turhan herkästi ja sitten alkaa vilkuttelu. Sekään tosin ei voi pelkästään olla syy, kun ei ne taivaita osoita siltikään. +90% polttimot on, mutta ihan ne on lailliset. Tänään oli pitkästä aikaa sumarit, kun oli tosi kova sumu, niin tuntui, että ne provosoivat vielä entistäkin ahkerammin vilkuttelemaan. Takasumari kun on saman napin takana, niin pakko se oli etusumareitakin samalla poltella. Siihen nähden mitä vastaan tulee häikivää kiinanxenonia, niin ihmetyttää suuresti, että jotkut lähtevät noista H4:sta vilkuttelemaan.

                                        Comment


                                        • Tähän asiaan liittyen niin uusissa autoissa ne lyhyetkin valot on ihan järkyttävän kirkaat, pimeällä varsinkin oikeasti häiritsee.

                                          Comment


                                          • Minuakin. Siksi ihmetellytkin, että jos minulle vilkutetaan, niin joko ne saa vilkutella koko ajan, tai sitten nuo valot on oikeasti tosi häikäisevät. Ja kuitenkin umpiot on sisältä ja ulkoa hyvässä kunnossa, eikä ole hiekkapuhallettuja laseja. Pihalla kun katselee, niin ei valoissa näy mitään erikoista. Ei ne mitkään tallilyhdyt ole ja valon sävy on aika valkoinen halogeeneiksi, mutta sehän on ihan normaalia nykyään. Kuorma-autoilijat eivät ole koskaan vilkauttaneet, kun istuvat ylempänä.

                                            Comment


                                            • Eilen itäväylällä tuli vastaan Maxda 6 keulallaan logo jossa valo.

                                              https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...a745b329df.jpg

                                              Comment


                                                Veivaa Jussi pari pykälää niitä valoja alaspäin. Todennäköisesti ne näyttää vähän liian ylös. Ei kai tuota muuten voi todeta, kuin laita joku ajamaan sinun autoa ja aja toisella vastaan/edessä.

                                                Osassa autoja valot ovat kyllä todella häikäisevän ylös suunnattu. Pimeällä motarilla osan valot hohkaa peileistä silmään jo 500m päästä kuin pitkät olisi päällä. Noita tapaa kuitenkin vain satunnaisesti, joten eiköhän niiden valojen suuntauksessa jotain vikaa ole.

                                                Comment


                                                • Täytyy illalla ihmetellä ennen kuin tyhjentää kontin. Niiaa niin herkästi takajousitus jonkun sentin kevyemmästäkin kuormasta ja se ilmeisesti riittää. Mielestäni polttimoiden vaihtaminen +50% -> +90% on lisännyt vilkuttelijoiden määrää. On ne ilmeisesti sitten ainakin vastaantulijoille kirkkaammat. :D

                                                  Comment


                                                  • Eikö oo vielä säätöö osunu tuohon? Voin muistaa väärinkin, mutta mulla tais -85:sessa avantissa säätö olla.

                                                    Comment


                                                      Niin, sitä vartenhan C4:ssä on säätörulla halogeeneille, että voi naksauttaa valoja pari naksua alemmaksi, jos kontissa on tavaraa. Muuten valot näyttää liian ylös.

                                                      Comment


                                                      • C3:ssa on konepellin alla vivut, joissa on kaksi asentoa. Toinen on kuormattuna -asento, mutta se tipauttaa kuvion ihan eteen näyttämään ja lisäksi minun autossani ei toisen umpion vipu toimi. Erikoinen ratkaisu, kun esimerkiksi Ladassakin oli tuohon aikaan jo sisällä korkeussäätö.

                                                        EDIT: Kävin testaamassa. Kyllähän ne on kirkkaat ja aika ylhäälläkin istuvalle vastaantulijalle näyttävät kirkkailta. Kuitenkin kuvio on melko teräväreunainen. Voi olla, että tuollaiset taulu-TV:n kokoiset umpiot yhdistettynä melko valkoiseen valoon ovat häiritsevä yhdistelmä. Taidan korjata sen toisen umpion vivun konepellin alta ja kokeilen sitten käytännössä, että näkeekö valoilla vielä ajaa ja vaikuttaako tuo vilauttelijoiden määrään.
                                                        Viimeksi muokannut audiq; 27.11.2014, 19:37.

                                                        Comment


                                                        • Niin taisikin olla. No suhteellisen herkästi hajoava systeemi se on, joten ehkä hyvä jottei ole. :)

                                                          Comment


                                                            Tiistaiaamulla työmatkalla huomasin seisovani UA-rekisteröidyn rekan vierellä. Tämä siis helsingin kauppahallin kohdalla eteläsatamassa. Oli ilmeisesti tullut viron puolelta lautalla.

                                                            Sörnäisten rantatiellä oli sitten miekkahihojen autoja vähintään riittävästi. Yksi merkkaamaton pornstartteri nurmikolla, yksi poliisi punainen fikkari ja heijastinliivit päällä valmiina ja sivukadulla aika monta poliisiautoa valmiudessa. Mitälie suunnittelivat?

                                                            Comment


                                                              Liittynevätkö naapurin kurkon visiittiin?

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X