Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Alkuperäinen kirjoittaja hopsis Näytä viesti
    Sakkoja antaa vain poliisi tai kunnallinen pysäköinninvalvoja. Ideaparkin parkkipaikka taasen on yksityisomisteinen tontti jota kumpikaan edellämainituista ei valvo.
    Joo tuolla ei sakkoja anneta, mutta mitenkän jos pysäköidään sellaiselle paikalle jota valvoo kunnallinen pysäköinnin valvoja joka antaa virhemaksun sijasta sakon. Mistä se antaa sakon jos kerran kahtee ruutuun parkkeeraaminen (tai kuten kuvassa näkyvässä tapauksessa neljään ruutuun) ei ole kiellettyä, sitähän se viivojen päälle parkkeeraminen kun on?

    Comment


      sakkoja saa antaa vain poliisi, se kunnallinen pysäköinninvalvoja antaa vain pysäköintivirhemaksuja

      Comment


      • Näin tänään A4 B6:sen parkkeerattuna kätevästi puolikkaan kärrin alle, vetotappi sujahtaneena tuulilasista läpi, kätevästi madaltuneena. Sitä se talvi teettää.

        Comment


        • Huoleton tummiinpukeutunut pyöräilijä, ilman valoja saati heijastimia, meinasi ottaa osaa Darwin-awardsiin, olettaen että suojatien yli kannattaa tulla kahden talon välistä, ja tottakai täysiä, nuin pimeän aikaan. On se perkuleen hyvä homma että tuli nuot bertan jarrut remonteerattua & talvirenkaat alle saatettua justiinsa, eikä pahemmin jäässä tuo risteysalue vielä - olisi voinut, tämän suunnattoman pelästyksen ja veetutuksen sijaan, olla todella orpo olo yhdellä jos toisellakin, jos ei olisi vilahtanut silmäkulmassa jotain liikettä ja refleksinä olisi ollut muuta kuin lukkojarrutus polkimella seisten.

          Comment


            Itäväylällä, itään päin puolella, vasemman puoleisimmalla kaistalla tuli vastaan erittäin reippaasti kävellyt nuori mies, vihainen ilme kasvoillaan, keskustaa kohden... onneksi kanssa-autoilijakin oli hereillä ja väisti minun väistöliikettä oikeammalle.

            Comment


              Hyvinkään ABC:n kohilla Audi pelolla. Jäljistä päätellen motarilta nykässy. Toivottavasti ei täällä vaikuta, oli sen verran ikävää jälkeä.

              Ja sitten yks Audi-kuski taas prkl :D näillä keleillä voi palata takasin oikealle kaistalle vähän järkeä käyttäen, eikä suoraan nokan eteen. Tais olla kyseinen kulkine A5.

              Comment


              • Ajattelin tänää, että mikä kansallinen kuorma-autojen kohelluspäivä tänään on, kun ajanut kummastakin ohi.
                Tässä ollut ikävämpi tapaus. :(
                http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194...tui+ojaan.html

                Tämä yhdistelmä oli pitkin pituuttaan tien poikki niin, että pääsi ojan kautta ohi. Oli siis nuppi missä kontti+ 2 muuta kärryä perässä.
                http://www.aamulehti.fi/Pirkanmaa/11...atso+kuva.html

                Edit: ai mutta näkyyhän koko komeus alimmasta kuvasta.

                Comment


                  Eilen aamulla hienon pysäköinnin. S-marketin lastaustaskun oven kohdalla oli vanhempi primera parkissa hieman seitsemän jälkeen. Eli juuri kun kauppa on auennut. Eli tuossa mihin Primeran edessä parkkiruudut loppuu. http://goo.gl/maps/sWb4p Itsehän pääsin pakulla pujottelemaan auton edestä tuonne taskuun mutta leipäkuski kuorma-autolla joutui raahaamaan tieltä asti sisään tavarat. Ukkelillahan on invalappu autossaan joten omasta mielestään voi pysäköidä miten lystää. Ja sitä hän on useasti samoilla kulmilla tehnytkin. Samalla kohdalla tien toisella puolella on invaruutu. Samoin noin 10 metrin päässä kaupan ovesta. Hauskintahan tässä on se että koko korttelin matkalla ei ollut yhtään autoa parkissa oikeissa parkkiruuduissa eli ilmeisesti ihan kiusallaan on pitänyt tohon pysäköidä vaikka noin 50 metriä lähempänäkin olisi ollut vapaata.
                  Tänään sitten tuossa siltakadulla kilpailevan kuljetusfirman pakukuski oli jättänyt keskelle jalkakäytävää Raxin kohdalle auton. Mutta oli sattunut mittavirhe. Pääsin kuitenkin pujahtamaan Sprinterin ja seinän välistä kun raahasin Raxin ständiä puoli korttelia ja käänsin itseltä molemmat ja sprintteristä toisen peilin.

                  Comment


                    Stadissa osataan parkkeerata :) Molemmin puolin kiinni.

                    Tää on muutenkin erikoisten parkkeerausten kadunpätkä.
                    Attached Files

                    Comment


                      Juu, ei tuonne Mikon kuvan paikkaan kyllä tee mieli parkkeerata. On sen verran villiä menoa :)

                      Ja aamusella Kehä I pari eri kolarin selvittelyä. Olivat onneks pientareelle ajaneet kaikki, niin ei ollut liikenteen tukkeena. Maanantaina tuli myös nähtyä 4 vespan porukka. Ilmeisesti vanhempia herrasmiehiä ja ajelivat hienosti muodostelmassa kolmostiellä :)

                      Comment


                        Jopas tänään tapahtuu.

                        Motarilla tulin alas Keravan ramppia ja sieltä tulikin vastaan auto. Onneksi siellä alempana risteysalueella oli poliisi, joka ampaisi perään ja motitti kuskin.

                        Siinä kun kohdattiin niin katselin kuskia ja se oli vanhus. Ainakin katseesta päätellen oli herra ihan sumussa...

                        Comment


                        • Mikähän siinä on, että aina kun perä/sivupeilissä näkyy päin vittuja suunnatut ja taivaisiin osoittavat jälkiasennus-xenonit, niiden jatkeena ohi menee väistämättä joku E36 tms. kikkare lippalakkikuskeineen... En edes muista, että koska olisin viimeksi nähnyt jonkin muun automerkin edustajaa vastaavilla virityksillä.

                          Comment


                            Tänä aamuna viimeksi kirosin samaa, A-mallin Vectra. Polkupyörällä olin liikkeellä ja tuon 29" fillarin satulassa on vielä puoli metriä korkeammalla kuin henkilöauton ratissa. Kyllä niin häikäisi aivan suoraan pään korkeudelle että voi vain ihmetellä mitä sieltä karjalalippiksen alta niillä valoilla katsellaan.

                            Comment


                            • Toinen oikeastaan aivan yhtä paha ovat nämä jälkiasenteisilla päivävaloilla ajavat, yleensä keski-ikäiset autoilijat. Auto on lähes poikkeuksetta jokin vanha romu Corolla ja valot mallia Halpahalli, eli näkyvät ehkä 10cm päästä katsottaessa. Valoja jos erehdyt näille vilkauttamaan niin vastaukseksi tulee yleensä "PERKELE, nämä on päivävalot" keskisormen, muiden käsimerkkijen ja valojen räpsyttelyn säestämänä.

                              Ei siinä mitään mutta kun nuo eivät oikeasti näy MIHINKÄÄN, edes parkkien vertaa. Siinä on hyvä vaikka sumussa arpoa tuleeko sieltä autoa vastaan vai ei jos on rekkaa ohittamassa.

                              Comment


                              • Töistä tullessa näky jossain nissanin citykikkareessa siniset rekisterikilven valot, ja olipahan hoopon näköiset. Kai noihinkin joku säädös on?

                                Comment


                                • On kyllä, tutkin noita itse ennen leimalle menoa. Muistaakseni määrätään sanatarkasti, että valon on oltava valkoista. Mikään valolaite ei kaiketi saisi muutenkaan antaa sinistä valoa hälytysajoneuvoihin sekaantumisen riskin vuoksi.

                                  Comment


                                  • Kyllä niin häikäisi aivan suoraan pään korkeudelle että voi vain ihmetellä mitä sieltä karjalalippiksen alta niillä valoilla katsellaan.
                                    Kyllä mielestäni virkavalta saisi noihin ihan aikuisten oikeesti puuttua, tai sitten ne ei välitä. Ihan kuin meikä ei muista vaihtaa lyhyille.

                                    Comment


                                    • Mopoauto paineli reteesti ohi mutkaisella 50km/h rajoitetulla pikkutiellä keskellä yötä. Jos olisi ollut lippis päässä ja baijerilainen takaveto alla, niin olisi voinut alkaa ottaa jo itsetunnon päälle, varsinkin kun kaveri huutonauraa apukuskin paikalla :) Alkaa näköjään nuokin kulkemaan jo hitusen päälle sen 45km/h kaksipyöräisten tapaan.
                                      Viimeksi muokannut hattis; 16.11.2014, 12:01.

                                      Comment


                                        50 alueella painautui taximese niin perään kiinni ettei enää valojakaan näkyny. Kattelin tätä sitten hetken ja päästin bussipysäkillä ammattiautoilian ohi. Tööttiä ja keskariahan sieltä tuli ?!? Asiakas vielä kyydissä…
                                        Olenkohan muuten ainoa joka on hoksannut kolmenkulman abc:n pihasta poistujille osoitetun STOP merkin?

                                        Comment


                                        • Eilen stadissa tuli nähtyä RS Q3. Letkeän näköinen pikkumaasturi.

                                          Comment


                                            Kiipesin aamupäivällä Lahtikaupungissa Kärpäsen mäkeä jakeluautolla, kun vastaan tuli perä edellä muutaman vuoden ikäinen Mazda 3. Sillä oli vauhtia 40-50, itselläni kokolailla rajoituksen mukainen 60. Koska en ole erityisen halukas nostamaan jokseenkin kantavuuskuormassa olevan jakarin kaasupoljinta juuri tuossa kohtaa mäkeä, siirryin vasemmalle kaistalle ohittaakseni.
                                            Mazdan omituinen käyntiääni pakotti raottamaan ikkunaa ja kyllä, ~967-vuotias käppyrä hankasi mäkeä ykkösvaihteella rajoitinta vasten räpäpäpäpäpäpä. Tuli kyllä katseltua peileihin hetken aikaa, mutta sinne se jäi, ei tainnut enää olla tietoinen isommista vaihteista.

                                            Hetkeä myöhemmin Hauhon kohdalla tuli vastaan heppakoppia kiskova Opel Omega DIESEL. Auto veti niin pitkää ja paksua mustaa savuverhoa perässään, että todella toivoin kärryn olevan hevosista tyhjä. Muuten voisi olla eläinsuojelun tehtävä puuttua asiaan.

                                            Comment


                                              Jos se omega oli jonkin sortin liikuteltava palvaamo? Nämä hikkori ja omenapuu savustetut lihat on niin nähty. Uutena makuna ABC-diesel.

                                              Comment


                                                Nii, sellainen pystyyn marinoitu hevonen! ;)

                                                Comment


                                                • Moottoritiellä ohitustilanteessa bongattu melkoinen kartturi: uudehko 116 tai 118 bemu, jonka kuskilla oli a-pilarissa iso navi kartta auki + sen lisäksi kojelaudan päällä olevassa näytössä toinen navi. Ei pidä luottaa vain yhteen, sehän voi vaikka huijata.

                                                  Lisäksi ohitti joku älypää keskellä kirkasta iltaa sumarit päällä, ei siinä tietenkään mitään ihmeellistä mutta varmuuden vuoksi oli katsottu tarpeelliseksi kytkeä myös takasumari päälle.

                                                  Comment


                                                  • Kunnon hirnumiset poikien palvaamosta. :D

                                                    Ykköstiellä joku veti kaupunkimaasturillaan teli-kevytperävaunua ja turvavälistä päätellen näytti työntävän edessä kulkevaa autoa ja vauhtia oli noin 110km/h. Kiva sponsoroida uutta peltiä tuollaisille urpoilijoille. Ihme jos viisi metriä oli edessä ajavaan väliä.

                                                    Comment


                                                      Kehä II:lla ohitin tänä aamuna Messerchmitt KR 200:n :) !

                                                      Comment


                                                        Paikallisliikenteen bussi taisi vähän hiostaa eilen ooppelikuskia, joka veti letkaa n. 30 km/h viidenkympin alueella. Corsa(?) vetäisi keskellä ylämäkeä vilkun oikealle ja väisti pyörätien puolelle, ja bussin ohittaessa laittoi heti vilkun vasempaan tullakseen takaisin keskelle letkaa. Kuten tulikin. Bussi tosin pysähtyi seuraavalle pysäkille, ja niinpä tämä junnaaja oli taas jarruna... No, olihan kelikin toki aika liukas.

                                                        Comment


                                                          Oliko Killeri punainen mersu?
                                                          Attached Files

                                                          Comment


                                                            Taisi hyvinkin olla.

                                                            Comment


                                                              Samainen Messerschmitt bongattu viime lauantaina myös Kehä I:llä.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X