Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Oliko Benkun bongaus kaksikaistaisella tiellä Kirkkonummen kohdilla? Siinä oli nimittäin äskön kun tulin kotiin nii hinausauto ja poliisi ohjaamassa liikennettä

    Comment


    • Joo, nämä viimeaikaiset harmituksen aiheet eivät kaipaisi julkisuutta ollenkaan. Äärimmäistä itsekeskeisyyttä ja pelkurimaisuutta edustavaa toimintaa.

      Comment


        Aamulla töihin tullessa muodollisesti pätevä henkilö valkoisessa minihameessa. Peräänajokolarikausi on siis vihdoin alkanut :) Tosin tällä kertaa ei vielä kolahtanut, mutta varovaisena näemmä pitää olla...

        Comment


          Eihän kesälomalla töihin ajeta.

          Comment


            Koitan muistaa tuon viikon päästä!

            Comment


            • Kumipallo 4000 autoletka tuli tänään vastaan Kokkola - Pietarsaari välillä. Olivat yöpyneet Pietarsaaressa jossa autot oli myös aidan takana "näytillä". Olipas hienoja autoja.

              Comment


              • Keltainen Gallardo Porvoossa.

                https://www.dropbox.com/s/e7fl378668...2018.55.24.jpg

                Comment


                • Nyt pakko laittaa, oli sen verran huvittava näky ja samalla vaarallinen.

                  Abc:lle menin tankille. Viereisellä tankilla Suzuki kyykky, kuskina nainen ja pakko sanoa, että se oli muuten isokokoinen. Hyvä kun mahtui siihen pyörän päälle, siinä se sitten sitä sen ajan kun tankkasin yritti saada käyntiin, avainta siinä rassasi. Juuri kun olin lähdössä niin sekin lähtee ja meinaa vetää ympäri. :D huvitti. Oisko ehkä motskarin valintaa pitänyt miettiä tarkemmin?

                  Comment


                  • Chervolet Corvette vm 58-60 päristeli vastaan Porvoon motarila tänään iltapäivällä. Heti kohta perään toinen uudempaa vuosikertaa (20xx).

                    Kyllä kesä on hienoa aikaa erikoisempien kulkineiden bongailuille.

                    Comment


                    • Todella nätti musta RS7 eilen Hietalahden torin laidalla - kaunista katsottavaa!

                      Comment


                        Ei tänään, mutta eilen. Mikkeli-Kuortti välillä 2 kiireisempää kanssakulkijaa, pakko oli päästä letkasta ohi vaikka mutkainen osuus. Sitten tungetaan väkipakolla omalle kaistalle kun tajutaan että vastaantulevaa liikennettäkin on. Suurimmat sydämentykytykset aiheutti n. 1 km Kuortista Mikkeliin päin eräs vastaantuleva Nissan 350Z-kuski. 7-8 auton jono tulee minua vastaan, josta sen nyt oli aivan pakko päästä ohi siinä nopeusmittauspisteen sisältävän suoran päässä. Huomasin onneks jo kauempaa että ei aio palata omalle kaistalle ja hidastin vauhtia. Jäihän siinä keulojen väliin varmaan metri kun se kanttas omalle kaistalle. Ja niin, ohituskaista olisi alkanut heti seuraavan mutkan jälkeen...

                        Comment


                        • Eilen päivällä W126-korinen Meebeli, taksina tottakai. Tässä alkaa olla jo ajokalustollakin ikää...

                          Comment


                            Tuosta ihmisten tunkemisesta jonossa ohi niin eräs silloin tällöin ambulanssissa istuva henkilö kertoi pari viikkoa sitten että ihmiset ohittavat vaikka vastaan tulossa lanssi vilkut päällä. Kuulema kivaa potilaankin olla linjoilla kiinni kun paristasadasta joutuu vetämään liinat kiinni. Osa kuulema vielä heristää nyrkkiä lanssille.
                            Juuri tuolla Mikkeli kuortti alueella.

                            Comment


                            • Moottoritiellä ajoimme 90km/h, kohta paukuttaa rekka ohi kaivuri lavalla ja ohi päästyään samantien ryykää rampille. Joutui meidän vielä jarruttaa kun tuli niin eteen ja lisäksi laittomia nopeuksia ajoi. Ei ymmärrä.

                              Comment


                              • Rekka/kuorma-auto kulkee 89/kmh, joten ei käsitä, miten se pääsi ohi 90kmh ajavasta henkilöautosta ;)

                                Comment


                                • Työautona meillä rekistöröity kevytkuorma-autoksi vai mikä nyt nimeltään on, joka kulkee sen 90km/h talla pohjassa. Ja kyllä, ohi se paukutteli. Prkl ne rajottimet takas.

                                  Comment


                                  • Ettei ollut ohi ajanut rekka erään pohjoisoululaisen urakoitsijan vanhahkoa kalustoa? Jokunen vuosi sitten ainakin 110 oli moottoritiellä itsellä nopeutta kun kyseisen firman rekka pysyi puskurissa roikkumassa ohituskaistalla. Suosivat kuulemma vanhaa kalustoa, niin ei tarvitse digipiirtureita yms ja rajoittimienkin kanssa on vähän niin ja näin.

                                    Comment


                                    • Joo, ajoin tuossa vuonna -11 Lappiin ja ajokkina oli vanha kunnon T4 Transporter 2.5tdi. Noh siinä sitten yritin monottaa ohi Oulun jälkeen pohjoiseen eräästä rekasta. Mittari näytti 120 km/h ja kun ei vaan meinannut päästä ohi. Jälkeenpäin mietin, että jumaliste, siinä työnnettiin pyhällä hengellä. Nuppi oli muistaakseni vanhahko FH-Volvo ennen viirusilmiä joillain kappaletavara päällirakenteilla.

                                      Comment


                                        Ei se 160km/h ole outo asia isolle autolle ;) Mutta joo, normaalisti rajoitin on siellä 90 tuntumassa, renkaista riippuen sitten mennäänkin vallan hyvää vauhtia. Meillä yks, kaks autoa mitkä menee 95km/h ;) Ei pidä jeesustella jos iso kulkee vähä kovemmin ;) Ja ennen oli kaikki paremmin tuonkin suhteen, kun ei ollut rajoittimia :)

                                        Comment


                                        • Niinpä, tehoa oli 200hevosvoimaa, jarrut riitti juuri pysäyttämään nupin tyhjänä ja kokonaispainoa 60 tonnia. Oi niitä aikoja ;)

                                          Comment


                                            Parkkipaikalla joku patu pyyhkii ikkunankuivauslastalla vesipisaroita RAV4:sen sivuikkunoista. Ei taida ihan hetkessä urakka loppua kun ottaa huomioon että koko ajan sataa lisää vettä taivaalta.

                                            Comment


                                            • Musta B8 rekkarilla MOY-*** kehä 3 n. 15:45.
                                              Kehä 3:lle tulin tuusulantieltä ja jatkoin bussikaistaa, ku nousen heti toisesta liittymästä ulos. Tää veijari tulee nousevan liittymän alussa mun takaa oikeelta hiekan kautta ohi nousukaistalle kahen auton tiukkaan väliin, siitä eestä auto väistää mun eteen ja audin kuljettaja kiihdyttää rampin loppuun ja hiekan kautta viel isosta rekasta ohi. Jos luet (toivottavasti et), niin otatko ystävällisesti pääsi pois perseestä.

                                              Comment


                                              • Tää kävi jo eilen, mut näköjään levähysalueen kautta on hyvä ohittaa.

                                                Comment


                                                • Häh? Siis mitä tapahtui, kerro nyt vähän tarkemmin? Mielenkiinto heräsi...

                                                  Comment


                                                  • Oikeestaan jo eilen, mutta yhdessä G mersussa oli joku tabletti tms. kohtalaisen näkyvästi kojetaulun päällä jossain telineessä ja peitti kyllä varmasti jonkun verran näkyvyyttä. Takana kun tuli, niin hienosti loisti valkoinen tausta peruutuspeiliin asti.
                                                    Kyllähän siellä varmasti korkealla istutaan, mutta jotenkin näytti siltä, ettei ehkä kuitenkaan paras paikka moiselle laitteelle ole.

                                                    Comment


                                                    • Tämmösen: http://www.mercedes-amg.com/gl63.php

                                                      Comment


                                                      • Niin siis toissapäivänä ajelin kotiin isoa tietä ja pari autoa edempänä ollut pitkäkilpinen kääntyi ensin levähdysalueelle reippaanoloisesti ja kiihdytti vauhtiaan ja tuli takaisin levähdysalueelta jonon keskelle ja mielestäni yhden paikan edemmäksi :D

                                                        Comment


                                                        • Luuli varmaan sen olevan ohituskaista.

                                                          Comment


                                                          • Eilen joku metsu ajoi takanani kunnes alkoi vilkuttelemaan pitkiä ja hetken päästä ne killittikin pakkosyötöllä. No ajattelin että nyt on siellä käynyt kömmähdys valojen kanssa ja päätin näyttää sumaria sille, jonnin ajan kuluttua se otti sit pois päältä ne. Kotipihaan kun pääsin nii tarkistin vielä ettei omassa autossa mitään vialla ollut, kun niitä aluksi vilkutteli mutta kaikki oli kunnossa. Jäin ihmettelemään että mikä aivopieru siellä sit oikein on käynyt. :D

                                                            Comment


                                                            • Alkuperäinen kirjoittaja tommy.j Näytä viesti
                                                              Eilen joku metsu ajoi takanani kunnes alkoi vilkuttelemaan pitkiä ja hetken päästä ne killittikin pakkosyötöllä. No ajattelin että nyt on siellä käynyt kömmähdys valojen kanssa ja päätin näyttää sumaria sille, jonnin ajan kuluttua se otti sit pois päältä ne. Kotipihaan kun pääsin nii tarkistin vielä ettei omassa autossa mitään vialla ollut, kun niitä aluksi vilkutteli mutta kaikki oli kunnossa. Jäin ihmettelemään että mikä aivopieru siellä sit oikein on käynyt. :D
                                                              Mun Saab ainakin tekee tota joskus, jos on valot käännetty katkaisijasta ihan päälle. Ei meinaan tuo valonvaihtorele aina toimi niinku pitäis.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X