Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Alkuperäinen kirjoittaja Jusaberg Näytä viesti
    Rattivammasta saa veroissa helpotusta.
    Saako niin paljon, että kannattaa kärsiä?

    Comment


      20% arvosta saa helpotusta.
      Se kuinka paljon kärsii on itsestä ja automallista kiinni.

      Comment


        Tikkurilan polliisilaitoksen ulkoparkissa D3 facelift A8, muutamalla lapulla tuulilasissa varustettuna. Liekö siinä pidempäänkin ollut, mutta eilen tuli hoksittua, kun tuli urheiltua..

        Comment


          Samana aamuna kaksi varsin komeaa suoritetta liikenteessä, lieneekö sattumaa vai ei mutta molemmissa tapauksissa kalustona Nissan Note. Nykyään sitä osaa jo itse mennä limp-modeen kun näkee Noten jossain marketin parkkipaikalla veivaamassa. Näyttäis olevan alaikäraja moisen keksinnön ostamiselle aika korkealla.

          Comment


            Jos arvostelukyky on sallinut Noten ostamisen niin ei kai liikenteessäkään kaikki voi mennä by the book?

            Comment


            • Kehä 3:lla aamulla pimeessä vesisateessa oiskohan ollu wolkkarin tilaihme touragen ilman takavaloja. Pikkasen säpsäytti kun tuli perse eellä vastaan. Koitin välkytellä takana pitkiä ja vierellä koitin vielä näyttää että valot päälle saatana. Sain keskisormea..

              Comment


                Jos ei ymmärrä mitä joku yrittää kommunikoida, niin se on aina oikea tapa nostaa keskisormea takaisin... Geneettinen perimä vuotanee rajojen yli siis enemmänkin idästä :)

                Comment


                • Aamulla Kehä I idästä länteen väli Malmi-Mäkkylä 10-15km/h. Mieltäylentävää. Varsinkin, kun siellä Mäkkylässä oli idän suuntaan menevillä kaistoilla kahden auton kolari, jota oli poliisit selvittelemässä vilkkuvaloin, joita sitten taas jälleen kerran piti oikein jarruvaloin tervehtää jokaisen länteen päin menevän toimesta.

                  Comment


                    Nissan GT-R:n ja Porsche 911 Turbon.

                    Comment


                    • Eilen malmilla jäätävän pienen, moottoripyörän sivuvaunua muistuttavan kananmunamopon. Aika cool, kuskillakin joku lentäjäkypärä päässä. Aiheutti hilpeyttä. :D
                      Viimeksi muokannut Juha|; 24.11.2013, 16:08. Perustelu: 1. luokka uudestaan ja opettelua oikeiden kirjaimien löytämisessä näppäimistöltä.

                      Comment


                      • Joensuussa paljon sutivia vajaavetoja kun veti vesikelin jälkeen tiet jäähän. Quattrolla ei juuri liikkellelähtiessä huomaa, mutta jarruttaessa kyllä varsinkin kun on kitkat alla. Jaksoi isoa ihmistä taas leikittää :)

                        Comment


                          Sinä joka ajoit eilen (23.11.) klo 14.40 punaisella B7:lla (vai olisiko ollut peräti B8) kehä 2:lla, niin tekisitkö mersukaverisi kanssa palveluksen maailmalle. Menkää kiitoradalle tms pitkälle suoralle, toinen toiseen päähän ja toinen toiseen, sen jälkeen ottakaa vauhtia sen minkä autonne kykenevät ja tähdätkää toistenne keulaan.

                          Näin ollen muiden tiellä liikkujien ei tarvi katsoa kun 80-alueella ajellaan 120-150lasissa, pujotellaan miten sattuu vasemmalta kaistalta oikealle, aina sinne kiihdytys kaistalle asti yms perseilyä.

                          Comment


                            Näin tänään liikenteessä joulupukin. Se ajoi moottoripyörää.

                            Comment


                              Palailee selvästi lomalta.

                              Comment


                                Muutama viikko ja pääsee pukittamaan pukki. :)

                                Comment


                                • Aamuliikenteessä oli joku kurapyörällä liikkeellä. Saattoi olla melko kylmää ja liukasta touhua.

                                  Comment


                                    M3 bemari tien tukkona kiihdytyskaistalla. Ei meinannu päästä pois alta millään ;)

                                    Comment


                                    • R8:si 5:tos tiellä Kajaanista pohjoiseen..Shell Kontiomäki...oli vielä V10 malli....tarrakilvillä..!!......ilkeesti äänteli..!

                                      Comment


                                      • Yöllä on satanut lunta ja perusluotettavalla ja kohtuuhintaisella henkilöautollaan töihin tai vaikkapa kiropraktikolle lähdössä olevaa, todennäköisesti keski-iän ylittänyttä, mutta tasa-arvon toteutumisen uhalla sukupuolineutraalia autoilijaa jännittää. Talvirenkaat on vaihdettu alle liikkeessä jo kesäkuussa, mutta silti lumentulo tulee yllätyksenä ja pulssi sekä verenpaine ovat sen mukaiset. Autoilija suuntaa kulkupelinsä valtatielle, mutta välttää ylittämästä yleisesti järkeväksi todettua 20km/h nopeutta taajama-alueella.

                                        Tummanpuhuva ja pelottavan pitkä kiihdytyskaista valtatielle häämöttää tuulilasin takaa ja autoilijan pulssi nousee edelleen. Autokoulussa on opetettu, että kiihdyttää ei saa yli 3000 kierroksen minuutissa tai tankki menee tyhjäksi kerralla, joten autoilija ottaa rauhallisesti. Pelottavan pitkän ja hieman kostean, joskin hyvin suolatun, rampin päässä vauhtia on kertynyt huimaavat 40km/h. 1920-luvulla tässä olisi ihminen tullut hulluksi! Autoilija liittyy kolme muuta autoa käsittävään aamuruuhkaan ja kauhistelee itsekseen liikenteen tempoa ja määrää. Pulssi on nyt jo vähintään 200, vaikka ikä ja terveys eivät sitä fyysisesti mahdollista. Housuun on lurahtanut lusikallinen ja vatsassa kiertää.

                                        Valtatie jatkuu ja autoilija on saanut ajokkinsa tajunnan räjäyttävään 65km/h nopeuteen. Kohtuuhintainen henkilöauto kulkee eleettömästi, mutta kuljettaja tuntee pakottavaa tarvetta korjata ajolinjaa jatkuvasti. Jonoa tuntuu kertyvän taakse, mutta autoilija ei sitä huomaa ennen kuin usean kymmenen kilometrin jälkeen. Tuohtumus alkaa nostaa päätään jännityksen takaa. Pidemmällä suoralla tehokas ja ylihintainen saksalaisvalmisteinen, joka nurkasta raapiva henkilöauto suhahtaa perusautoilijan ohi. Autoilija ajattelee jännittyneenä, tuohtuneena ja peukalo takapuolessa painostavaa jännäkakkaa pidätelleen, että perille päästyään kirjoittaa vähintään paikallislehden tekstiviestipalstalle nasevan 160-merkkisen mielipiteensä siitä miten maantiellä kaahataan ja rampilta tulevaa ei väistetä! Vaviskaa suomalaiset, sillä perusautoilijan mielipide perustuu kokemusperäisiin faktoihin, kuten tämä ehkä aavistuksen sarkastinen kirjoitus tämän aamun liikenteestä. (Rampilta tulevan väistö sattuu olemaan joka vuotinen puheenaihe esim. Karjalaisen tekstiviestipalstalla)

                                        Comment


                                          Hyvin kirjoitettu, missä se like-nappi oli..? Lisätään vielä siihen, että lumisella maantiellä ajetaan mahdollisimman keskellä, siten että keskiviivalle muodostuu yhteinen ajoura vastaantulevien lajitovereiden kanssa (esim. Ilomantsintie tänä aamuna).

                                          Comment


                                            Hyvin oli kirjoitettu. Trollaaminen on kivaa, myös liikenteessä. Ehkä se tekstiviestipalstalle kirjoittaminen on vain oikein hienoksi hiottua rölläämistä eli sitä että vaikka itse tietää olevansa väärässä (rampilta tulijalla on aina kärkikolmio) niin pitää silti provota muita.

                                            Toinen, vielä surullisempi, vaihtoehto on että tienkäyttäjä vaan ei osaa. Ei liikennesääntöjä tai auton hallintaa.

                                            Comment


                                            • Se on vielä hienompaa kun kiihdytyskaistan päähän päätetään pysähtyä odottamaan sopivaa väliä mihin kerkee väliin.. Mitä varten se kiihdytyskaista olikaan? Ei varmaan ainakaan siihen että saadaan se kulkupeli kiihdytettyä samaan nopeuteen muiden kanssa, että vaikka pääsis jouhevasti letkan väliin ilman turhia irvistelyja ja käsimerkkejä.

                                              Comment


                                                Alkuperäinen kirjoittaja LilJon Näytä viesti
                                                Kehä 3:lla aamulla pimeessä vesisateessa oiskohan ollu wolkkarin tilaihme touragen ilman takavaloja. Pikkasen säpsäytti kun tuli perse eellä vastaan. Koitin välkytellä takana pitkiä ja vierellä koitin vielä näyttää että valot päälle saatana. Sain keskisormea..
                                                Maanantai iltana Mäkelänkadulla samanlainen samoilla tuntomerkeillä. Ei tosin keskaria tullut, mutta ei ne takavalotkaan syttyneet.

                                                Comment


                                                • Ei ollu sentään tumma naisihminen ratin takana? :D

                                                  Comment


                                                    Alueellinen Pysäköintivalvonta Oy:n auton, joka oli pysäköity alueelle jolla oli liikennemerkillä määrätty pysäköintikielto.
                                                    Attached Files

                                                    Comment


                                                      Pitkäkilpisen teipatun Audin. Hiukan pisti kyllä hymyilyttämään :)
                                                      Attached Files

                                                      Comment


                                                      • jotain perkeleen räkänokkanulikoita heittelemässä lumipalloja ylikululta tielle.

                                                        Comment


                                                        • Avo Mazda katto auki Rusan Shellillä tuossa iltasella/yöllä. Hymyilytti :D

                                                          Comment


                                                            Hieman saatto hymyilyttää, ihan niin kuin ne spinnerikapselit siinä Puntossa :D

                                                            Comment


                                                              Oli soratiet tänään lievästi jäiset. Vasemmalla pellolla oli hirvi joka sitten päätti että pitääkin lähteä tien yli. Vetäsi sitten oikein komeat pannut tielle suoraan eteeni. Tilanne oli kuitenkin ennakoitavissa eli ehdin jo pysähtyä ennen tuota maaseudun "dancing on ice" näytöstä

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X