Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Ovat muuten kohtuu harvinaisia nuo pikkuikkuna Finlandiat. Saisi Saabmiehen itkemään verta jos tuohon asentaisi jotkut venykumit.

    Comment


      Jaa, tarvitseeko siinä nyt nähdä varsinaisesti kauneutta? Mainittu saunanikkunaversio on kuitenkin kotimaisen autotehtaan premium-tuote, ja kahdenkymmenenkolmen kappaleen valmistusmäärällään saa spq:n näyttämään tusinakamalta. Hatunnosto hänelle, joka on tuon entisöinyt.

      Johan tuota irkkikanavalla ehdotettiin muutettavaksi takavetoiseksi, vaparidieselöitäväksi ja lyhennettäväksi muualta kuin keskitolpan jatketusta kohdasta ;)

      Comment


        Alkuperäinen kirjoittaja Lipponen Näytä viesti
        Ovat muuten kohtuu harvinaisia nuo pikkuikkuna Finlandiat. Saisi Saabmiehen itkemään verta jos tuohon asentaisi jotkut venykumit.
        Saappimiehet taitaa itkeä jos ylipäänsä laittaa venykumit. Tästähän oli joku linkannut hauskan keskustelunkin em. merkin foorumille.

        Comment


          Tuosta keskustelu langasta nuo venykumit tulikin mieleen.
          Sonet on toinen malli jonka tuunaamista ei kannatta saabistille mainita.

          Appiukolla on joskus nuoruudessaan ollut tuollainen Finlandia Saab. Kuulemma silloin "back in the day´s" tuolla autolla sai piparia vaikkei ollut edes joulu. Eli kait se silloin on ollut hieno.

          Comment


            Alkuperäinen kirjoittaja Wisa Näytä viesti
            Näin iltapäivällä Saab 99 Finlandian. Aito Suomi-auto hyvin edustavassa kunnossa.

            Kuvan lainasin saabisti.fi:stä.
            Muutaman kerran olen tuollaisen nähnyt Helsingissä. Hieno auto ja tosiaan harvinaisuusasteikolla mitattuna on siellä listan kärkipäässä. Ehdottomasti hatunnoston arvoinen kulttuuriteko säilöä tuollainen.

            Comment


            • Joo kyllä Saabit tännekin kelpaa. Voisin säilöä puolestani vaikka ensimmäisen lähdön 9-3 Aeron tai Viggenin. Mieluimmin vielä avona. "Kotimaisia" taitaisi nuokin olla.

              Comment


              • Skanssin Nesteellä oli auto parkissa mittarin vieressä eikä ketään missään. Oisin soitellut perään, mutta oli kuolinpesän nimissä niin eihän sitten mitään numeroa löytynyt.

                Comment


                  Kaks jantteria kehä kolmosella, keskikaiteiden välissä. Ei paljon järki paina. Pääsivätköhän yli? Siinä kohtaa oli vielä muistaakseni neljä kaistaa suuntaansa. Eli just se jumbon kohta missä on bussi ja liittymiskaistat. Ikää herroilla oli ehkä jopa yli 20, eli aivan nulikoita ei ollu. Sen mitä kerkis näkemään.

                  Comment


                    Obaman Cadillac One selkeästi inspiroitunut tuosta Finlandiasta. Tosin Kekkosella ei tainnut olla veripusseja Saabin takakontissa.

                    Comment


                      Kekkoselle riitti pari kossupulloa, prkl!

                      Comment


                      • Hyvä kaveri on vuosien mittaan kerännyt kokoelmiinsa yli ~220 saabbia, josta löytyy Finlandiaa, Kekkosen vanhoja, Viggeniä ja muita erikoisempia muutaman sarjan harvinaisuuksia. Valitettavasti Sonettia ei vielä ole kokoelmassa, mutta harvalla autoharrastajalla kokoelman voi nähdä kokonaisuudessaan ainoastaan ilmakuvista :D

                        Ai että pitääkö vanha sananlasku paikkansa, että "saabismi on sairautta"? ;-)

                        Comment


                        • Seuvarien keikkabussin.

                          Comment


                            Vanhan V70 tai 850 Volvon jossa Mersun pölärit. En nähnyt oliko kuskilla suorat housut.

                            Comment


                            • pari päivää sitten vitos tiellä yhistelmä rekka missä peräkärry oli toispuoleinen (oikealle kallellaa), en tiiä oliko lastattu päin v*ttua vai miksi näin, vasemmalle kääntyvät mutkat näytti hurjilla ku tuntui että lähtee kärry kaatuun... Ja muutenki välillä poikkoili vastaan tulevien kaistalla(eikä edes ollut tuulinen päivä). yksi Q7 meinas ohituskaistalle lähtee ohittaa mut juuri kohalla taas lipsahti väärällä kaistalle niin Q7 jäi mielellää rekan taakse.. poliisejakaan ei kiinnostanut tulla katsomaan mikä on vialla, tais olla liian kiirettä heillä..

                              Comment


                                Venäläistä liikenne ja parkkeeraus kulttuuria... No eihän sitä voinut vastustaa kiusausta >:D

                                Comment


                                • Poliisit pysäytti ja perus ajokortti rekisteriote ja puhallus. Oli päiväajovalot päällä ni mainitti ku ei takaa palanut. Satuin vähän polkaseen yhen audin ohi ni käskivät olla käyttämättä kaikkia tehoreservejä :D Ne mitään reservejä ole..

                                  Comment


                                    Siitä parkkeeraamisen mallia. Paikat loppuvat n. 5 metriä kuvan ottosuuntaan päin ja ajoväylä alkaa kuvassa näkyvän beigen bemmin takaa. Auton edessä olevan pahvipuristimen ja auton keulan välissä on n. 3 metriä leveä rako. Auto on siis kirjaimellisesti keskellä ajoväylää. On sanottu monta kertaa että älä jätä siihen koska haittaa asiakkaita ja kuorman purkajia, mutta ei, ei usko. Kai se täytyy ottaa ja soittaa sakottajalle...
                                    Attached Files

                                    Comment


                                    • Mitkäs kekkerit oli tänään laajasalossa tuossa kahden korvilla? Ensin tuli niin perhanasti poliiseja jotka pysäyttivät liikenteen, sen jälkeen toistakymmentä edustusluokan audia, muutama mersu sekä bmw, kyydissä mustapukuisia herrasmiehiä. Letkasta bongasin myös AUD-1.

                                      Comment


                                      • Aamun Hesarin mukaan eilinen edustusautosaattue oli sotaveteraanien virkistyspäivä, jota ovat olleet järjestämässä isojen yhtiöiden, valtionhallinnon yms. edustusautokuljettajien yhdistys. Tämä oli viimeinen kerta kun kyseinen tapahtuma järjestetään, johtuen veteraanien ikääntymisestä kuten myös edustusautokerhon jäsenten harventumisesta.

                                        Comment


                                        • Alkuperäinen kirjoittaja TMK-83 Näytä viesti
                                          Kai se täytyy ottaa ja soittaa sakottajalle...
                                          Soita mieluummin vaikka Hartikaiselle.

                                          Comment


                                            Ajelin espalle Detomaso Pantera GTS:n perässä. Aika siisti laite.

                                            Comment


                                            • Aivan järjettömiä ohituksia välillä hki-jsu-hki. Ohi vaan mutkassa ja ylämäessä, harmittaa kun toisen tyhmyyden takia joku voi menettää henkensä.

                                              Comment


                                                Tänään Hölmölän grillillä lounastaessani bongasin Auburn Speedsterin, tai ehkä se oli replica? - Kuitenkin mustilla AUB-alkuisilla kilvillä.

                                                Comment


                                                • Lauantai-iltana Uusikaupunki rallista kotiinpäin tullessa näin hetken aikaa täyskasvuisen suden auton valokeilassa. Hetken kesti tajuta et mitä tuli nähtyä ja pikkasen nous ihokarvat pystyyn sen jälkeen ku tajus et mikä se oli. Komea otus, ja ekaa kertaa luonnosta bongattuna. En kyl haluis tavata tollasta pimeessä jalkaisin liikkeellä ollessani...

                                                  Comment


                                                    GMC DeLorean ajeli eilen Kaarinassa vastaan.

                                                    Comment


                                                    • Justiinsa tässä aamulla edellä ajoin Duudsonien pelastusauto Nissan Navara kehä 1:ltä pukinmäenkaarta pitkin Malmille. Ei kyllä rajoitusten mukaan mennyt.

                                                      Comment


                                                        Tuli todistettua yllättävän yleinen mielenkiintoinen ilmiö.

                                                        Edessä ajoi auto kymenniä kilometrejä sellaista hyvin rauhallista mittarin mukaan nopeusrajoituksen mukaista nopeutta. Rajoitukset ja tilanteet vaihtuivat, mutta nopeus pysyi aina tuossa vähän sellaisessa ajoittaisessa alinopeudessa, että teki välillä mieli ajaa ohi maantiellä. Liikennettä ei juuri ollut, joten kyseinen auto sai täysin vapaasti siis valita nopeutensa.

                                                        Sitten tultiin 60km/h alueelle taajamaan ja eräästä risteyksestä kääntyi kuorma-auto lievästi eteen. Tuli sen verran eteen, että piti jarruttaa jonnekin vähän vajaa 50km/h kuorma-auton kiihdytyksen ajaksi ja minun edessäni ajanut ajoi ns. perseeseen kiinni. Siitä kuorma-auto kiihdytti 60km/h aluuella minun mittariin päälle 70km/h ja mitäs tapahtuikaan. Tämä hiljaisen nopeuden autoilija roikkuikin yhä sen kuorma-auton perässä mielenosoituksellisesti siitä, että tultiin hieman eteen. Kurkittiin vihaisena sivuista yms.

                                                        Kai se nyt tulee eteen ja pysyy siinä, jos yht'äkkiä alkaakin ajamaan ylinopeutta! Ei voi ymmärtää. Jos olisi jatkanut niin kuin tähänkin asti ajoaan, olisi kuorma-auto ehtinyt hävitä nopeasti horisonttiin.

                                                        Comment


                                                        • Mitä näin tänään liikenteessä? No, en oikeastaan mitään kun sade pilasi työporukan moporetken ja näkökentässä oli vain vettä ja huurua...

                                                          Laukaa-Jyväskylä-Kangasniemi-Mikkeli-Haukivuori-Joutsa-Jyväskylä-Laukaa, yhteensä reilut 300km joista noin 200km kaatosateessa vaikka sääennusteet ja sadetutkat olivat sitä mieltä, ettei tänään vettä tule taivaalta.

                                                          Mukavasti meni 2h ruokaillessa ja sadetta katsellessa Pitkäjärven ABC:lla...

                                                          (samaan syssyyn tämän viestin voisi liittää myös 'mikä harmittaa?'- ketjuun ja luoda 'myydään muuta'- ketjuun ilmoituksen vähän ajetusta R1:stä...)

                                                          Comment


                                                          • Alkuperäinen kirjoittaja jasso Näytä viesti
                                                            Tuli todistettua yllättävän yleinen mielenkiintoinen ilmiö.

                                                            Edessä ajoi auto kymenniä kilometrejä sellaista hyvin rauhallista mittarin mukaan nopeusrajoituksen mukaista nopeutta. Rajoitukset ja tilanteet vaihtuivat, mutta nopeus pysyi aina tuossa vähän sellaisessa ajoittaisessa alinopeudessa, että teki välillä mieli ajaa ohi maantiellä. Liikennettä ei juuri ollut, joten kyseinen auto sai täysin vapaasti siis valita nopeutensa.

                                                            Sitten tultiin 60km/h alueelle taajamaan ja eräästä risteyksestä kääntyi kuorma-auto lievästi eteen. Tuli sen verran eteen, että piti jarruttaa jonnekin vähän vajaa 50km/h kuorma-auton kiihdytyksen ajaksi ja minun edessäni ajanut ajoi ns. perseeseen kiinni. Siitä kuorma-auto kiihdytti 60km/h aluuella minun mittariin päälle 70km/h ja mitäs tapahtuikaan. Tämä hiljaisen nopeuden autoilija roikkuikin yhä sen kuorma-auton perässä mielenosoituksellisesti siitä, että tultiin hieman eteen. Kurkittiin vihaisena sivuista yms.

                                                            Kai se nyt tulee eteen ja pysyy siinä, jos yht'äkkiä alkaakin ajamaan ylinopeutta! Ei voi ymmärtää. Jos olisi jatkanut niin kuin tähänkin asti ajoaan, olisi kuorma-auto ehtinyt hävitä nopeasti horisonttiin.
                                                            Tosta tuli mieleen kun on paljon näitä autoilioita kun tulee jostain sivutieltä helvetinmoisella kiireellä nenän eteen ja jää siihen nysväämään 15km/h alle rajotusten,vaikka varmaan hyvin näkee, ettei taaempana olis ketään ja vois siellä nysväillä ihan rauhassa. Helvetillinen kiire on aina eteen, muttei pois alta. Vähän saatto mennä ohi aiheen mutta mistä tämmösiä oikeen riittää.

                                                            Comment


                                                              No olisikin 15 km/h alle mutta ainakin LA Ahvenistolle lähtiessä märkiön grilliltä auto tuli satasen alueella eteen niin että sai painaa jarrut pohjaan ja jä ajelemaan edessä alle viittäkymppiä.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X