Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Tuollaisia varten en ole jaksanut poistaa takalasin pesuria käytöstä, vaikka pesurin varsi itsessään on jo jumittunut paikalleen. Siitä kun on jossakin vaiheessa pudonnut se takalasille sumuttava osa, niin se ruiskii nykyisin tarvittaessa suoraan taakse, jotta takanatulija saa pestyä lasinsa ja huomattua kuinka lähellä hän ajaa.

    Parin vuoden aikana käyttötilanteita ei ole tullut kuin muutama, ja nekin vasta sitten kun joku oikeasti meinaa jäädä roikkumaan peräkoukusta pidemmäksi aikaa. Eli en jokaista ohitusta kärkkyvää kiusaa.

    Comment


      Eilisellä siirtymällä tuli vastaan mm. RS3 sekä R8. Paikkana siis E4 Ruotsin puolella.

      Comment


        Alkuperäinen kirjoittaja maspe Näytä viesti
        Tuollaisia varten en ole jaksanut poistaa takalasin pesuria käytöstä, vaikka pesurin varsi itsessään on jo jumittunut paikalleen. Siitä kun on jossakin vaiheessa pudonnut se takalasille sumuttava osa, niin se ruiskii nykyisin tarvittaessa suoraan taakse, jotta takanatulija saa pestyä lasinsa ja huomattua kuinka lähellä hän ajaa.
        Jos omassa autossa olisi tuollainen "perskärpäsenpesusuutin" ja erillinen säiliö takalasinpesuaineelle niin saattaisi olla kiusaus laittaa säiliöön jotain aivan muuta kuin pesevää ainetta.

        En tietenkään yllytä.

        Comment


          Niin, helpostihan sinne vahingos tankkaa ureapistoolista :D "eiks tää ollukkaan klasinpesunestettä" :D

          Comment


          • Tulee muuten komee kidekuvio auton keulaan, kun siihen vähän AD-Blue nestettä suihkii. ;D tosin se kuivuu helpolla myös siihen suuttimeen ja pumppuun ja tukkii paikat.. =(

            Comment


            • A3 sedanin Pörhön esittelyautona. Oli yllättävän sopusuhtaisen näköinen. Rouvani totesi, että kelpaisi hänellekin.

              Comment


              • tänään tuli kävästyä tossa keuruulla, paluu matkalla vaajakosken abc jälkeen joku ford merkkinen (maasturi/lava-auto vai mikä lienee) linnoittautui persuuksiin kiinni. Ajoi vähintää sen 10 km puskurissa kiinni, no siitä kimmaannuttuani pesin tuulilasini ötököistä pitkällä kaarella, ei vaikutusta asiaan, perseessä kiinni hyvä että hesari väliin mahtuu(rajotusten mukaan ajeltiin). Kerta se ei halunnut ohikaan mennä minusta tai muista edelläni olevista niin itse sit ohittelin muutaman auton ja fordi jäi sit jälkeen ja sen jälkeen ei perseessä roikkunut ketään ja rajotusten mukaan matka jatkuu.

                Eihän sitä matkaa kerenny tekemään kun 10 min ja oli se vitun fordin taas puskurissa kiinni ja ajeli taas reilut 30km puskurissa kiinni eikä aikomustakaan lähteä ohitse. Vastaan tuli hidasteita ja niistä päästyäni ajelin karkeasti 120km/h pieksämäentien ja mikkelintien risteykseen asti ettei se ford roikkunut puskurissa.

                Kun olin kääntymässä mikkeliin päin niin katsoin kun ajovalot lähesty koko ajan vaa lähemmäks sieltä se foordi taas tuli, ajattelin ajella sitten 90km/h satasen alueella sekä väistin oikealle puolelle kaistaa että herra pääsisi ohitseni kerta niin kiireellä oli taas tullut perääni, mutta herralle kelpasi 90km/h vauhti sekä roikkuminen puskurissani, 40km se roikkui taas ja ajettiin molemmat alinopeutta kunnes se kääntyi sitten pois päätieltä..

                Mikä vimma oli roikkua perässäni muita autoja se oli ohitellut ja vauhtiakin sillä on luultavammin ollut kun aina se oli puskurini löytänyt, mutta ei sit minun autoa halunnut ohittaa. Varmaan 120km yhteensä oli ihan puskurissa kiinni, mitä on päässä liikkunut sillä jätkällä, ei saatana!!

                Jälkeen päin tietysti kun miettii nii olisi sitä voinut pysähtyä vaikka tienlaitaan röökille ja jatkaa matkaa mutta eipä tullut tehtyä. Tommonen puskurissa kiinni ajaminen on niin älytöntä, ei olis tarvinnut edes jarrua pohjaan asti painaa ku olis sisään tullut.

                Kortit vittuun tommosilta jotka ei ole kuullut sanaa TURVAVÄLI!

                Kyllä tämä on niin arkipäivää valitettavasti. Varsinkin kaupunkialueella missä en itse aja käytännössä ylinopeutta ollenkaan (tilanne ja vuorokaudenaika huomioiden), kaikki tulee perseeseen kiinni. Ilmeisesti pyrkimys on päästä menemään joka tilanteessa ja kaiken aikaa aina sitä 10-20km/h yli vähintään ja tämä on joku viesti siitä. Kun joutuu hidastamaan vielä töyssyihin tai kuoppiin niin nämä ottavat sen suorana vittuiluna. Tai jos et kiihdytä niin helvetisti valoista seuraaviin punasiin jarruttamaan.

                Maantieillä taas ilmiö näkyy hyvin, kun kattelet niin tulee sellaisia 2-3:n auton ryppäitä vastaan jotka toistensa perseessä kiinni muuten tyhjällä tiellä. Samaten jos itse havaitset auton tulevan kaukana takana niin kyllä se jostain syystä sut kiinni ajaa. Vaikka ajaisit ihan reipasta ylinopeutta. Kun "saavutus" on saatu jäädään perään roikkumaan. Hyvin harva osaa/haluaa kuitenkaan ohi mennä, tai ei ole pokkaa kuitenkaan lujempaa enää ajaa yksinään. Käsittämätöntä. Samaten perässäroikkuminen moottoritiellä (oikealla kaistalla) kun vieressä on baana ohittaa. Perässäroikkuminen on just se suurin vitutus liikenteessä, ehkä sitä on katellu niin paljon ja kauan että kyllästys on ihan täys.

                Comment


                  Oon tavannut kouluttaa taajama-alueella puskurissa roikkuvia pudottamalla esim. hidasteisiin nopeuden käytännössä nolliin ja sitten repäisemällä kunnon kiihdytyksen neljänkympin vauhtiin. Lähinnä kyse siitä että jos ei roikkuisi ihan niin lähellä niin olisi sillä qashqaillaan voinut ajaa saman hidasteen yli jarruttelematta.

                  Comment


                    Tuohon takalasi pesuri hommaan.
                    Joku liukkari on ihan hyvää tavaraa, saa mukavan kalvon sekä se on ihan "hyvän" hajuista tavaraa.

                    Comment


                    • pesuri hommaan myös jos olisi erillinen säiliö nii täyttäis sen dot 4, ei varmaan sen jälkee kukaa roikkuis persuuksissa. Tai laittais auton takalasiin tarran, tuulilasini pesee DOT 4 :D :D

                      Comment


                        Kaverilla oli joskus muinoin Fiat 128:ssa takakyljen antenninjalan reiässä ylimääräinen suutin ja takakontissa säiliö ja pumppu. Säiliössä hän käytti vettä punaisilla vesivärinapeilla tehostettuna. Kuulemma tehosi perässäroikkujiin.

                        Jarrunestettä taikka mitään liukkareita en voi suositella mitenkään päin. Maalivaurion aiheuttaminen on hieman kyseenalaista, vaikka perskärpänen kuinka harmittaisi, ja moottoripyöräilijänä en myöskään isosti arvosta tien rasvaamista.

                        Comment


                        • Jonkun skodan, jonka maskiin oli laitettu audin rinkulat. Ei näyttänyt istuvan kauheen hyvin :D

                          Comment


                            Älä tony ole niin rajoittunut :D!
                            Ja minä taas näin kerran Lepuskissa lötkön josta puuttui kromirinkulat edestä ja yhteen koloon olikin laitettu nätisti valkoinen volkkari merkki.

                            Comment


                            • Maanantaina valkoinen R8 spyder ajeli tossa vihdintiellä konalan kohdalla. 4 Audin letkan viimeisenä köyhät edellä a3, a4, a6 ja viimeisenä tuo kaunokainen ja oli suomikilvissä.

                              Comment


                                Tulipa aamuruuhkassa nähtyä huimin liikennesuorite pitkään aikaan. Stålarminkadulta alkaen parin kilometrin matkalla vaarallinen jonon ohitus (saattoi jopa olla pysähtyneen ajoneuvon) suojatien kohdalla, risteyksen ylitys suoraan kääntyvien kaistalta, ylinopeutta, liiallista tilannenopeutta, puolen tusinaa kiilausta jonoon, kymmenkunta kaistanvaihtoa ja kun minä jossain välissä heristin sormea kun meinasi kylkeen tulla, niin oli ohjaamo täynnä slaavilaisia konsonantteja ja käsiä.

                                Kaikesta tästä huolimatta ohitin sankarin Koulukadun ABC:n kohdalla ja kun episodi alkoi Wärtsilän nurkilta. Kartturina ollut tyttönen varmaan ihaili kaverin ajotaitoja ja katseli hänkin syyttävästi minun suuntaani. Tuolla tyylillä kohta kolisee tai joku jää alle. Toivottavasti ei pahasti.

                                Tummansininen ja muutenkin tummanpuhuva berttavitonen. Rekkarista en ole ihan varma, mutta pitää pyytää jotakuta tunnarit omaavaa tsekkaamaan onko mun muistikuva autoon sopiva tunnus.

                                Comment


                                  En tarkoita mainokseksi mutta tekstiviesti AUTO rek-no numeroon 16400 kertoo omistaja/haltijan jos tietojen luovutusta ei ole kielletty. Kai muillakin on vastaavaa palvelua.

                                  Comment


                                    Tiedän tuon, mutta ei tämä asia niin paljon vaivaa, että maksaisin vitosen tiedosta. Tai mitä se nyt olikaan.

                                    Comment


                                    • Motarilla meni B7 sedan ohi peruutusvalot päällä.

                                      Comment


                                      • Eilen J-kylän ja Tampereen välillä auton, joka ajoi vähän yli ja alle 90 km/h riippumatta siitä oliko 100:n, 80:n vai tietyömaan kohdalla 50:n nopeusrajoitus. Useampaan valvontakameraan se polkaisi malliksi jarrua. 200 metriä ennen ohituskaistan alkua sama kuski ohitti sulkuviiva- ja ohituskieltoalueella traktorin. Nauratti ja itketti kun pääsin ohituskaistalla ohi tästä tunnuksellisesta poliisiautosta joka sitkeesti jatkoi 90:n köröttelyä.

                                        Comment


                                        • Kannattaa olla kohtelias liikenteessä, päästin Kian vaihtamaan kaistaa eteeni, 200m eteenpäin bussi keilaa ko. Kian melkein nurmikolle asti. Kiasta meni ainakin peili ja etulokari ja bussi vaan jatkaa matkaa (ei tainut kuski edes nähdä koko pikkuautoa).

                                          Bussi tuli vauhdilla suoraan liittymästä oikean kaistan yli vasemmalle kaistalle, koko tilanne kesti ehkä 2 sekuntia. Jätin varuiksi yhteystietoni kärsineelle osapuolelle jos vaikka tarvitsee todistajaa. Hitsi kuin olisi ollut tallentava kamera autossa...

                                          Comment


                                          • Joensuussa äsken tumman harmaa farkku S6 4F wannabe, eli merkit perässä ja maski ässästä, mutta muuten ei edes S-linea nähnyt.

                                            Comment


                                            • Alkuperäinen kirjoittaja Ipsi Näytä viesti
                                              Tiedän tuon, mutta ei tämä asia niin paljon vaivaa, että maksaisin vitosen tiedosta. Tai mitä se nyt olikaan.
                                              Kirjoita muistelemasi rekkari vaikkapa Bilteman nettisivun varaosahakuun. Sieltä saat ainakin tietoosi tuon että täsmääkö muistelemasi rekkari samanmalliseen autoon.

                                              Comment


                                                Aamulla itäväylällä huristeli S3 (8V Sportback) onhan se näppärän näköinen, joskin mua mietityttää että onko nelipytyyseen järkevää asentaa neljä ulostuloinen pakoputkisto. Jotenkin jäi liioittelun olo siitä...

                                                Comment


                                                  Etäläsuomalaisen maasturin vanhalla turuntiellä välillä hiidenpirtti-vesikansanristeys.
                                                  Neljä kertaa harakiri ohitus vaikka vastaa tulijoita, sulkuviivaa jne viimeisellä kerralla melkein teilasi pari retkipyöräilijää sekä melkein vastaan tulijan pakotti jarruttamaan ja väistämään. Munista noi pitäis hirttää tien viereisiin puihin.

                                                  Comment


                                                    Vitostiellä töistä tullessa C5:n, jonka perässä traileri, jossa C5.
                                                    Arvatkaa kumpi oli Audi ja kumpi sitikka? :)

                                                    Comment


                                                    • Joku esitteli Kaakkurin Cittarin pihalla parkkeeraustaitojaan. Vai olisko pelottanu, että puskuri raapasee kanttiin? Lisäksi Oulu-Muhos -välille oli asennettu yleinen WC. Eipä tarvi enää puskiin kuseksia.

                                                      Ja ei, en ole pysäköinyt invapaikalle, vaan lapsiperhepaikalle. :-) Muksukin oli kyydissä.

                                                      Comment


                                                      • Oiskohan valunut käsijarruttomuudesta johtuen tuohon keskelle? Muuten on vähän vaikea löytää järkevää ajattelua tuosta.

                                                        Comment


                                                        • Kävi sama mielessä, mutta uteliaisuuttani kävin vilkasemassa sisälle ja kahva oli kyllä pystyssä sekä vaihde silmässä.

                                                          Comment


                                                          • Tai jos ruudussa on ollut mopo tai vastaavaa ja muu parkkis täysi silloin joskus?

                                                            Comment


                                                            • Ei tuo parkkis ole ollut koskaan täynnä, sinne on tehty paikkoja aivan tolkuton määrä.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X