Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Alkuperäinen kirjoittaja mstr Näytä viesti
    Jos oululaiset ei osaa ajaa liikennevaloissa, niin oulunsalolaiset ei osaa ajaa liikenneympyröissä, vaikka niitä tuossa lyhyen tien pätkällä puolenkymmentä onkin. Vilkkua ei osata käyttää, ja useinki tungetaan niin pieniin rakoihin sivulta, että ihan hirvittää. Tänäkin aamuna, ja varmaan myös tuossa neljän jälestä.

    Tiistaina Maikkulasta Kaakkuriin päin tuli vastaan RS5 siirtokilvissä. Jumaleissön, kun oli komian näkönen laitos.
    On huomattu, harva oikeasti edes näyttää hidastavan ympyrään tullessa. Posottavat ihan sokkona eteen. Outoa käytöstä.

    Comment


      Ilmeisesti "hieman" muusta Gumball joukkiosta jääneen Porsche Panameran. Gumball teippauksin varustettu yksilö tuli ensin Karsikossa vastaan ja myöhemmin Kuoringan levikkeellä jotkut kameramiehet häärivät auton ympäillä.

      Comment


      • Joku saakelin Golf tuli eilen ahdistelemaan peräpeiliin, oli pakko vähän kiihdyttää karkuun ettei osu takapuskuriin.
        Tämä siis Lopella eilen kun olin menossa mökille.
        Saakelin VW wannabeet :)

        Comment


          Alkuperäinen kirjoittaja Japi Näytä viesti
          Ilmeisesti "hieman" muusta Gumball joukkiosta jääneen Porsche Panameran. Gumball teippauksin varustettu yksilö tuli ensin Karsikossa vastaan ja myöhemmin Kuoringan levikkeellä jotkut kameramiehet häärivät auton ympäillä.
          Taitaa olla pari-kolme viikkoa aikaa, kun näin Lohjallakin Gumball-teipatun auton. Siinä moottoritiellä vastaantullessa ehdin nopeasti näkemään ja pikainen rotuarvio oli Lamborghinin suuntaan.

          Comment


            1-Motarilla Veikkolasta Espooseen ajelin aamulla valkoisen Jaguar F-Typen perässä, oli vielä tarrakilvissä. Melko hieno kapistus.

            Comment


            • Oulussa on Ratakatu tällä hetkellä työn alla ja nopeus on 30km/h. Ajoin siinä sitten vanhemman corollan perässä ja katsoin että takaa tulee joku niistä bimmerin katumaastureista melkoista vauhtia ja ajaa varmaan alle metrin päähän oman autoni perästä ja jää siihen ajelemaan.

              Bemarista tulee sitten kansainvälistä käsimerkkiä kun jarrutamme sen toisen auton kanssa valoihin, meinaa näes tehdä lähempää tuttavuutta autoni perän kanssa. Olettaisin että tuollainen käytös sopisi paremmin nuoremmalle, kuin arviolta n. viisikymppiselle miehelle. Ja sitten alkaa se hiillostus aivan perässä kiinni kun ei pääse mistään välistä ohi. Huokaus, kaikenlaisia idiootteja sitä on liikenteessä.
              Tämä on ihan päivittäistä pääkaupunkiseudullakin. Usein näitä tulee jopa useampia päivässä. Hyvin harvoin kylläkään ovat olleet Bemareita. Useimmiten se on Skoda. Joskus VW. Tai Kia-"maasturi", paku tai kuorma-auto. Aika harva kesoa näyttää mutta ajo niin lähellä ettei etukilpeä tai ajovaloja nää peilistä on jo sinällään sellainen.

              Comment


              • Liikaa näkyi taas liikenteessä noita vakkarilla yhdeksääkymppiä ajelevia; rajoitus vaihtuu, mutta nopeus ei. Samaten kiinnitti huomiota sellainen asia, että kun keskiviivassa on keltaista, niin joillakin autoilijoilla nopeus putoaa parilla kympillä, ja kun alkaa katkoviivoitettu osuus, niin taas uskalletaan painaa kaasua syvemmälle.

                Siilinjärven pohjoispuolella (?) taisi jollakin nuorella väyrysmersun kuskilla tulla yllätyksenä ohituskaistan päättyminen. Korttipois-vauhtia tulivat keltaisen viivan päällä ja molempiin suuntiin joutui porukka väistämään pientareelle, jotta ei rytissyt. Rekan perään jäivät matelemaan, kun ei tainnut enää uskaltaa ohitella.

                Politiikkaa ei saisi puhua täällä, mutta voisi liikenneministeri vähän pitää oman maakuntansa tiestöstä huolta. Pääministerin vaalipiirissä asvaltit olivat ok, mutta kun päästiin liikenneministerin vaalipiiriin, niin rajalla oli selkeä ero tienpinnan laadussa, hyvä ettei kynnystä oltu tehty. Tulipa huomattua sellainenkin asia, että etelämpänä valkoinen reunaviiva osoittaa pientareen, täällä pohjoisessa sillä merkitään asvaltin reuna.

                Tallinnan liikennekulttuuria voisi kehua, ainoat jotka eivät selkeästi antaneet tietä suojatiellä olevalle jalankulkijalle olivat Suomi-kilpisiä autoja. Raitiovaunukin kun pysähtyi keskelle tietä jättämään matkustajia, ei kukaan yrittänytkään ohittaa sitä jalkakäytävän puolelta, vaan kahden kaistan leveydeltä autot odottivat kiltisti jonossa.

                Comment


                • Politiikkaa ei saisi puhua täällä, mutta voisi liikenneministeri vähän pitää oman maakuntansa tiestöstä huolta. Pääministerin vaalipiirissä asvaltit olivat ok, mutta kun päästiin liikenneministerin vaalipiiriin, niin rajalla oli selkeä ero tienpinnan laadussa, hyvä ettei kynnystä oltu tehty
                  Tuntuu lähinnä, että P-Savo vittuilisi Kainuulle. Etelästä päin tullessa taitaa lähes sentilleen Kainuun kyltin kohdalla alkaa tienhoitoalue ja sen kyllä kirjaimellisesti tuntee.

                  Comment


                  • Mahtava päivä. Ajelin nelostietä pysähyin valoihin. Viereisellä kaistalla joku 90 luvun kevari jossa kaks teinipoikaa kyydissä. Valot vaihtuu ja alkaa mieletön kaasuttaminen ja keulitus. Annoin pojille pikkusen pelivaraa ku näytti että kuski tainnu unohtaa takana istuvan kaverin kokonaan ja niinhän siinä kävi että mopo kallistu kohti audia ja ei minun auttanu muutaku lyyä jarrut pohojaan ja siihenhän ne kaatu suoraan keulan eteen. Metri jäi väliä. Tais tulla ylpeyteen kolahdus pojilla kun siinä nöyränä siivosivat pärrän palasia audin edestä ... Kännykkä oli taskussa ja kauhia jono, sen verran katoin että keräsivät ittensä ja roudasivat pyörän auton edestä pois. Hyvä video olis kyllä tullu voi veljet.

                    Comment


                    • Tuntuu lähinnä, että P-Savo vittuilisi Kainuulle. Etelästä päin tullessa taitaa lähes sentilleen Kainuun kyltin kohdalla alkaa tienhoitoalue ja sen kyllä kirjaimellisesti tuntee.
                      Tiedä tuosta, just ajelleena noita Kainuun teitä, niin hyvässä kunnossa ovat, pikemminkin meilläpäin nuo tiet joskus tuppaa paskaa olemaan, kun vitoselta sivullepäin lähdet.

                      Comment


                      • No juu, sikäli voi Kainuun teitä kehua, että siellä saa ajaa satasta, vaikka tie olisikin kapeampi ja mutkaisempi kuin tiheämpään asutussa osassa Suomea. Leppoisaa matkavauhtia on helppo pitää, eikä niitä kameroitakaan ole kylvetty haitoille saakka.

                        Comment


                        • Sipoossa arviolta reilusti toistasataa moottoripyörää sipoonlahden nesteellä, josta jatkoivat vanhalle porvoontielle helsinkiinpäin. Lieneekö ollut joku vähän isompi cruisingtapahtuma kyseessä... Ihan kiitettävästi riitti ainakin kaasuttelua, kuminpolttoa ja kiihdyttelyä. Oli pakko lähteä vähän härnäämään letkan sekaan tuonne mutkaisemmalle pikkutiepätkälle :)

                          Comment


                            Kymmeniä (varmaan helposti toistasataa) Ford Mustangia ajoi juuri perätysten vitostiellä vastaaan. Wat?

                            Comment


                            • Tahkolla tais tuo Mustang owner tapahtuma olla just. Viimevuoden puolella tuli tehtyä erilaisia tarroja ym. tapahtumaa varten.
                              Hakusana googleen mustang tapahtuma, niin infoähkyä löytyy lisää;:

                              Comment


                                Juu niin näytti olevan. Tässä juuri parhaillaan muuttokuormaa ajamassa Kuopioon. :-)

                                Comment


                                • Alkuperäinen kirjoittaja Novatron Näytä viesti
                                  Kymmeniä (varmaan helposti toistasataa) Ford Mustangia ajoi juuri perätysten vitostiellä vastaaan. Wat?
                                  Samaa ihmettelin itsekin. Itseasiassa noita tuli vastaan todella paljon vähän ennen iisalmeakin

                                  Comment


                                  • O*el Kadetti...Punanen kadetti porvoon moottoriRadalla, 160kmh vauhdista jätätti aivan 100-0 -.-" mut ei se 210kmh jälkeen perässä pysyny =)
                                    Viimeksi muokannut Samira91; 28.7.2013, 18:25. Perustelu: paikka

                                    Comment


                                      Turun jokiliikenteessä nähtyä. Pieni V8 kenkälusikan kokoisessa ammeessa ilman isompia vaimennuksia mississippi-tyyliin. Helposti näytti nousevan plaaniin.

                                      Tuskin on yli 15 kilowattia joten ei tarvi rekisteröidä.
                                      Attached Files

                                      Comment


                                        Jenkkilossithan on tunnetusti matalaviritteisiä.

                                        Comment


                                        • Tomason renkaat!?

                                          Comment


                                          • viikonlopun aikaa, kaks kertaa vitos tiellä tullu auto vastaan omalla kaistalla niin lähelle et joutunu jarruttamaan ja menemään ite pientareen puolelle turvaan ettei kolaha keulaan... siis mistä vitusta noita itsemurha kandiitteja oikein löytyy. jos ei ole näkyvyyttä lähteä ohittamaan niin silti pitää lähteä. ARGH!

                                            Comment


                                            • Viikonloppuna heitettiin vaimokkeen kanssa reissua Muhos-Kokkola-Alahärmä-Kokkola-Muhos. Noita itsemurhaohittajia kyllä näkyy paljonkin noihinkin lyhyehköllä matkalla. Viimesin taisi olla XC90 Volvo, jonka kuski päätti ohittaa parikin autoa mutkassa. Kai sitä pitäis sen verran olla aikusella ihmisellä älliä hatussa, että vaikka joku on päättänytkin siihen maalata valkosen keskiviivan, niin näkyvyys on mutkan taakse silti huono.

                                              Toinen ärsyttävä juttu on se, ettei malteta odottaa "omaa vuoroa ohitukseen". Kärkyin useamman kilometrin ohituspaikkaa, kun edessä oli asuntovaunuilija. Kun sellanen löyty, niin jo on perhana joku tunkemassa takaa ohi, vaikka ajelin aikalailla keskiviivan tuntumassa ja vilkunkin laitoin naksuttelemaan hyvissä ajoin.

                                              Eikä kahta ilman kolmatta; jos ei ole aikomustakaan mennä ohi siitä rekasta / asuntovaunusta / mistä lie, niin turvavälin voisi siihen jättää, jotta muut pääsevät helpommin ohitse.

                                              Comment


                                                Ite lukeudun useimmiten noihin jotka ei odota omaa vuoroaan. Jos siinä edessä joku on kilometritolkulla kytännyt sitä ohituspaikkaa niin todennäköisesti oon ihan yhtä pitkään ollut samassa nipussa. Melkein parempi tehdä se aloite ja mennä koko junasta sitten kerralla ohi, varsinkin kun se edellä ohituspaikkaa kytännyt ei omalta kyttäämiseltään useinkaan jätä sitä omaa turvaväliä että voisi yksitellen poimia ne ohitettavat. Ei tietenkään silloin mennä sohimaan sekaan jos edessä on jo vilkku vasemmalle kytkettynä, ämpyilijät vaan pitää kuitata heti kun pystyy. Moni ei lähde kuin jossain varalaskupaikalla ohi, ilmeisesti siellä on se pelko että ohitusnopeus nousee yli suurimman sallitun ja sehän nyt on synneistä pahin.

                                                Saman kolikon kaksi eri puolta. Mites se nyt menikään, "Onnistuneen ohituksen salaisuus on täydellinen yllätys." No minä nyt ajan niin vähän noita isompia latuja ettei paljon kannata perustaa puheistani.

                                                Comment


                                                • Ei tule kyllä itellä sitä nopeusmittaria paljoa vilkuiltua, jos meinaa ohi mennä. Tarkotus on kuitenkin päästä omalle kaistalle takasin mahdollisimman nopeasti.

                                                  Ja kyllä, en usein odottele itsekään siellä jonossa jos edellä ajavat ei aio tai ei edes yritä mennä ohi. Tarkotin tossa lähinnä sitä, että odottelin sellasta paikkaa ettei tule liikennettä vastaan + laitoin jo vilkun päälle, niin silti pitää yrittää rynniä takaa.

                                                  Ainin, Kalajoelta hieman Raaheen päin punanen S6 C6 Avant. Aika "magee" laite tuokin.

                                                  Comment


                                                    Tulin hetki sitten töistä, olin moottoripyörällä liikkeessä. Sammonvaltatiellä edessä ajavasta Audista kuski heitti tupakantumpin ikkunasta. En ajanut mitenkään lähellä, mutta joku pyörre paiskasi kytevän natsan suoraan syliini. Musta b6 sedan puuhakilvillä, orkkiskilvet paikallaan peltipuoli ulospäin. Ihan turkasen mulq liike. Jos niitä natsoja nyt on perkele pakko paiskoa tienvarsiin (ei oo), olisko ihan liikaa vaadittu edes peiliin vilkaisu?

                                                    Menin ohi loivasti mielenosoituksellisesti.

                                                    Comment


                                                      Toi on kyllä ärsyttävää ja tarpeetonta, tumppien viskely... Jos pitää ajaessa röökata, niin kai siinä autossa tuhkakuppi on. Ylipäätään kaikkinainen tavaran lemppaaminen (roskat jne) autosta tielle pistää vihaksi.

                                                      Comment


                                                        Sakothan tuosta tulee jos poliisit näkee tuon..

                                                        Comment


                                                          Alkuperäinen kirjoittaja juudas
                                                          Tomason renkaat!?
                                                          Juu-u, mullakin moiset auton alla, kun hommasin käytetyn satsin tomason vanteita niin päällä oli saman merkkiset renkaat. On mustat ja ~pyöreät.
                                                          Viimeksi muokannut Metsässä; 29.7.2013, 17:07.

                                                          Comment


                                                            Alkuperäinen kirjoittaja juudas Näytä viesti
                                                            Tomason renkaat!?
                                                            Samanmoisia ihmettelin kesäcruisingissa Metsäläisen A6:n alla. Hyvin ne passaa Tomasonin vanteiden kanssa. :)

                                                            edit. Olinpa hidas.

                                                            Comment


                                                            • Alkuperäinen kirjoittaja juudas Näytä viesti
                                                              Tomason renkaat!?
                                                              Lisenssillä tekee, jos oikein muistan niin merkki pinnan alla on delfin tms.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X