Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Oon kans aina ihaallu tuota Deloreania vaikka onki niin paska :) Paree ku sitei kolarois ku vanhan mobilisti-lehden mukaan korimuotit makaa Atlantin pohjas :) Ku sellasen saiski joskus pihaan.. Auton siis, ei muotteja :)

    edit: Mulle! http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...g=&tabNumber=1

    Comment


    • KTM X-BOW maahantuojan pihassa. Piru kun oli kiire niin ei ehtinyt pysähtymään ja ihmettelemään tarkemmin lähempää.
      Ajelin tuollaisen hökötyksen perässä illalla länärin alkupäässä, kauempaa tuli mieleen onko Lotus Sevenistä tehty taas joku typerä modifikaatio kunnes huomasin lähempänä KTM merkin persuksissa. Sehän olikin villin näköinen laite ja piti mennä ihan edestäkin kurkkimaan. Matala erikoisen näköinen kaukalo jossa istutaan kankut maassa ja kypärä päässä käänsi kyllä mummojenkin päät liikenteessä. Itävallan kilvillä näytti tuo olevan ja kotarin värit ovat aina säväyttäneet, varmaan ihan soiva peli radalla kun ei taida olla turhalla massalla pilattu.

      Comment


        Deloreaneja saa kyllä uutena Jenkeistä. Joku osti varastot ja nykyään kokoavat uusia pelejä. Saa siis tilattua uuden Deloreanin ja valita lisävarusteita siinä missä muitakin autoja :)

        Noihin piti kait tulla bi-turbo ja piti mennä 0-100km/h vajaa 6s, mutta sitten tuli jotain epäonnea matkaan ja löivät markkinoille hätäisesti jollain väljällä v6:lla. Olisiko ollut peräti päärahoittaja ryvettänyt itsensä juuri noihin aikoihin niistettävään sokeriin tms.. :) Sitten kait tehtaan työntekijät olivat kaikki jotain suht säpäreitä ilman mitään kokemusta. Legendan mukaan kuitenkin kaikille maksettiin aivan mieletöntä palkkaa.

        Mutta olisihan se aika hienoa, kun olisi rosteria koko peli. Ei mätäne, vaikka jättäisi nousuveden alle :) Kantikas, mutta ei koskaan rapee ;)

        Comment


        • "Mitäs näit tänään liikenteessä", en niin yhtään mitään kun ajoin Joutsasta Kangasniemelle puolen yön aikaan. Ei tullut yhtään ainoaa autoa vastaan koko matkalla, aika erikoinen kokemus ruuhka-Suomen kasvatille. Joku näätäeläin oli ainoa elollinen olento tuolla välillä. Mahtaa olla monille ulkomaalaisille melkoinen kokemus matkailla Suomessa, yritysvieraat ovat ääneen ihmetelleet missä ne ihmiset ovat. Vaikka olen paljasjalkainen stadilainen on kyllä vahvasti vetoa maaseudun rauhaan.

          Comment


            "Mitäs näit tänään liikenteessä", en niin yhtään mitään kun ajoin Joutsasta Kangasniemelle puolen yön aikaan. Ei tullut yhtään ainoaa autoa vastaan koko matkalla, aika erikoinen kokemus ruuhka-Suomen kasvatille. Joku näätäeläin oli ainoa elollinen olento tuolla välillä. Mahtaa olla monille ulkomaalaisille melkoinen kokemus matkailla Suomessa, yritysvieraat ovat ääneen ihmetelleet missä ne ihmiset ovat. Vaikka olen paljasjalkainen stadilainen on kyllä vahvasti vetoa maaseudun rauhaan.
            Heh, tuosta tulee mieleen jokusen vuoden takainen Joensuun Kiekko-poikien ulkomaalaisvahvistus... Toivat kaverin syystä tai toisesta autolla 6-tietä pitkin; jossain Kiteen nurkilla oli kaveri kysynyt: "Asuuko täällä oikeasti ihmisiä?"

            Comment


            • Tuota Joutsa-Kangasniemi -taipaletta tulee monesti itsekin suhailtua ja tunne, että olet nyt tien päällä aivan yksin, melkein pelottaa.
              Ei kuulu myöskään talvikunnossapidon ykkösluokkaan: pari vuotta sitten tammikuun tuiskuissa oli henkilöauton kanssa täysi työ pysyä ojien välissä, kun edessä oli vain valkeaa nauhaa. Onneksi vastaantulijoita ei tarvinnut pelätä.

              Comment


              • Himangassa on halpaa kumia, näin ainakin luulisi kun koko taajama on driftattu täytteen takavetoisen reviirimerkkejä. Kumia on asfaltissa ympäri kylää enemmän kuin omassa pihassa takavetoisten aikoihin ja se on paljon se.

                Comment


                • Ei se Himangan halpa kumi, vaan isot maatilat ja tilukset. ;)

                  Comment


                    Monta erikoista kulkupeliä oli tänään liikenteessä Sipoon Moottorikahvilan suunnalla. Siellä oli Mobilistin Jamb-O-ree ja kalustoa oli polkuautosta Silver Meteoriin.

                    Kotiintulomatkalla sitten vastaan ajeli KTM:n XBow. Häijyn näköinen laite, ei millään uskoisi että se on street-legal.

                    Comment


                      Kuinkahan usein poliisit pysättää sellaisen kun eivät itsekään sitä tiedä/usko..?

                      Comment


                        Veli kertoi nähneensä X-Bow:n myös ja totesi, että ilman kypärää ajoi. Tuossahan kait Suomen teillä pitäisi käyttää kypärää. Tosin reiskat nyt ainakin pitäisi olla, ettei silmistä lopu kyyneleet kokonaan :) Tiedä sitten, jos kyytiin pääsisi, kaipaisiko sittenkin päähän edes jotain suojaa.

                        edit: Katselin youtubesta tarkemmin, ja ei tuohon ilman kypärää viitsi kyytin paljon istua. Kun ei mitään visiiriä ole itse autossa.
                        Viimeksi muokannut jasso; 30.8.2009, 01:08.

                        Comment


                          Eilen Pornaisten Shell täyttyi vanhemmista Veteistä:

                          Comment


                            Alkuperäinen kirjoittaja Merza Näytä viesti
                            Eilen Pornaisten Shell täyttyi vanhemmista Veteistä:

                            Sama auto plus muutama muukin vette oli eilen Moottorikahvilalla. Tuli muutama sana vaihdettua tuon kuvan veten omistajankin kanssa. Hienoja laitteita kyllä!

                            Comment


                            • Tänään klo 11.00 Vaajakosken motarilla (JKL) Herra Avensis-kuski päätti säästää bensaa ja ajoi moottoritien kaikki mutkat sisäkaarteen puolella. Hetken aikaa mietin, et mitä V****a. Muuta selitystä en ks. toimenpiteelle keksinyt kuin bensan säästön. Kyllähän matka Vaajakoskelle lyhenee jo huomattavasti jos ajaa moottoritien lyhintä mahdollista reittiä. Nopeus oli tietenki 80 km/h. :)

                              Comment


                              • Aamulla ku tulin töihin niin joku heppu ajo aamuruuhkassa 996 possulla ja ajoi samalla partaa. =)

                                Comment


                                • Olin fillarilla liikkeellä kun selän takaa kuului pamaus, joku otti pihalla kontaktia isoon muoviseen hiekoituslaatikkoon E39 BMW:llä. Eipä naarmuille mennyt puskuri ja spoileri paljon huolettanut kuskia kun vähän vain vilkaisi keulaa eikä uudenkarhean hiekoituslaatikon kohtalo tuntunut kiinnostavan senkään vertaa. Jätti vielä autonsa keskelle kulkuväylää tukkien pihaliikenteen kun meni viereiseen taloon. Sen verran itseäni kiinnosti että oliko mahdollisesti kännissä kunnes huomasin Ranskan maatunnuksen. Ranskassa muutaman kerran matkustaneena ei ole voinut olla huomaamatta kuinka pikku kolhut ovat heille ihan normaalia, sen verran suurpiirteistä on ajaminen. Voihan olla että oli tullut otettua pari lasia viiniä patonkia rouskutellessa, onneksi ei ollut oma auto hiekotuslaatikon paikalla.

                                  Comment


                                  • Ei kyllä ollut liikenteessä vaan parkissa kotimme edessä. "Appiukkoni" haki itselleen -05 mallisen A6:n 4,2 l:n pannulla. Kunpa itsekin joskus...

                                    Comment


                                    • Tuommoisen näin tänään Kuopiossa Tulliportinkadulla. Melko huolimaton kuski, kun metri turvavyötä roikkuu autosta ulkona, eikä taida turvavyön kelauskaan toimia:-)
                                      http://webd.savonia.fi/home/kesiipe/...issankuski.jpg

                                      Comment


                                      • Jospa siinä oli ollut koira kiinni..... ;)

                                        Comment


                                        • Ruotsissa asuvan kansallispukumiehen 1.8t A4:nen laukesi tuohon oman kämpän kohdalle kolmostielle. Hädissään tuli pyytelemään kyytiä linja-autoasemalle, kun oli kova kiire ruosinlaivaan, kyyti toki järjestyi kun oli erittäin kohtelias kysyjä. Antoi avaimet ja lupasi hakea kahden viikon päästä autonsa pois.

                                          Epäili itse että olisi vetari mennyt poikki, kun oli hetki sitten vaihdettu käytetty rikkoontuneen tilalle jollain korjaamolla. Hinattiin se sitten isukin kanssa tohon pihaan ja huomattiin, että vetari on vaan sisäpäästä irti, yhtä lukuunottamatta löydettiin pultitkin tieltä, laitettiin sitten se siinä samalla kuntoon. Harmi vaan kun ei jättänyt siinä kiireessä omaa numeroaan.

                                          Comment


                                            Parkanossa on selvästi "laatu" korjaamo :P



                                            Jaa että ruottin maassa tehty. Turhaan tuli sitten mainuttua parkanosta :)
                                            Viimeksi muokannut Metsässä; 3.9.2009, 22:29. Perustelu: vastausta alle olevaan tekstiin...

                                            Comment


                                            • Alkuperäinen kirjoittaja Metsässä Näytä viesti
                                              Parkanossa on selvästi "laatu" korjaamo :P
                                              Ruotsissa jossain tuo remppa oli tehty, vissiin joskus alkukesästä, sattui vaan juuri nyt laukeamaan :)

                                              Comment


                                                Tänään näin Duunari-Hiacen jossa rekkarina osuvasti: LAP-10

                                                Comment


                                                • Tänään Tampereelta Vantaalle ajaessani motarilla tuli vastaan 7 ferraria kaikkiaan... Mahtaa olla jokin Ferrarimiitti jossakin päin maailmaa? :) Oli vanhaa ja uutta, avokattosta ja umpikattosta. Punasta, keltasta ja sinistä. Yks porschekin oli eksynyt kolmen ferrarin letkaan.

                                                  Comment


                                                  • Itekii näin tänää kotkansaarella jonkuu vanhemman ferrarin, testarossa taisi olla ja ulkomaan kilvissä. Aivan hemmetin hieno. Niin ja mopopojilla taisi olla miitti kun noin 50 mopoa ajeli letkassa kirkkokatua pitkin. Ja poliisit tykkää... :)

                                                    Comment


                                                    • Tällainen yhdistelmä bongattu viikolla Tampereella Porsche-liikkeen edessä.

                                                      (Kuva liitteenä)
                                                      Attached Files

                                                      Comment


                                                      • Alkuperäinen kirjoittaja JS1984 Näytä viesti
                                                        Tänään Tampereelta Vantaalle ajaessani motarilla tuli vastaan 7 ferraria kaikkiaan... Mahtaa olla jokin Ferrarimiitti jossakin päin maailmaa? :) Oli vanhaa ja uutta, avokattosta ja umpikattosta. Punasta, keltasta ja sinistä. Yks porschekin oli eksynyt kolmen ferrarin letkaan.
                                                        Itse huomasin kun liikennevaloista lähti 911 Porsche, jonka perässä oli about 10 muuta Porschea. Olikaan niillä joku miitti täällä Seinäjoella ? Tämä tapahtui viime perjantaina.

                                                        Comment


                                                        • Joku oli pysäköinyt mustan Ducatinsa Länsiväylältä Kivenlahteen laskevan rampin ojaan, ja siinä samalla hieman vääntänyt putkea ja katetta. Taisi tulla ramppi liian lujaa vastaan?

                                                          Comment


                                                          • Sininen GT-R Kuopiossa Minna Canthin kadulla kahdeksan maissa aamulla.

                                                            Comment


                                                            • Minä näin sunnuntaina kuopion motarilla kallansiltojen eteläpuolella punaisen samanmoisen

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X