Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Jonkun rinkelipirssi makaa rusinana Artjärven pientareella kaunis teippi/muovinauha ympärillä. Ei siinä kyllä mielestäni poliisi lukenut, oisko ollut vahinkotarkastuksen?

    Comment


    • Jos ei ole turvalaitteet lauennu, pelastuslaitoksen miehet teippaa: laukeamaton turvatyyny.

      Comment


      • taas opimme uutta :)
        Viimeksi muokannut 8866; 10.7.2009, 08:42. Perustelu: ^ei käytetä.

        Comment


        • VT12 Iitti tänään aamupäivällä. Kouvolaan päin ajoi letkassa ensin musta A3, laitettu mutta hillityn siisti, sen jälkeen uudehko Seat Ibiza (?), jonka lintulaudalle ois strutsikin mahtunut aterioimaan. Lähinnä tuli mieleen että toivottavasti ei tule tuulenpuuskaa, tuo lentäisi komeasti koivun oksalle.

          No ei nämä mitään, letkan loppupuolella tuli sitten varmasti rakkaudella laitettu mutta ehkä ihan niin ruma että naisen sukupuolielimen käyttö korostamassa sitä olisi suuri loukkaus meitä naisia kohtaan. Siis aivan karmea farkku mondeo, taisi olla siivekettä ja levikettä ja kaikki motonetin/bilteman heebelit ja se väri. APUA! Migreeni meinasi iskeä, vihertävänpunertavankukertava kameleontti väritys (mikä lienee virallinen nimi tuolle värille?).

          Varmasti tosiaan vaivalla ja ajalla laitettu, mutta olen ollut todella tyytyväinen että vastaavien laitosten merkit on toistaiseksi olleet ihan jotain muuta kuin Audi. Tähän mennessä vastaan tulleet Audit on sentään laitettu korostaen alkuperäistä muotoa ja tyyliä ja ennenkaikkea tyylikkäästi.

          Joten pliis, jättäkää nuo ylilyönnit suosiolla muiden merkkien kuskeille ;) Kauniin kaalimadonvihreän A3:n olen bongannut parisen kertaa pohjois-kymenlaaksossa.
          Viimeksi muokannut jasso; 11.7.2009, 23:38.

          Comment


          • Ehkä hieman vanha näky, mutta nelostieltä välillä kirri - tikkakoski (jyväskylä) jyrsittiin asvaltin pinta tuossa kohta puoliin vuosi sitten. Jo silloin ajattelin, että koska meinaavat siihen uuden pinnan laittaa kun jo talvi puski kovasti päälle.
            No ei näytä vieläkään olevan asvaltoitu uudestaan, kivasti se on jo tasoittunut.
            Voisin kuvitella tuollaisen jyrsityn pinnoitteen kuluttavan renkaita normaalia enemmän jos joutuu sahaamaan edes takaisin työmatkaa.
            Toiseksi aika hirveä ajomelu oli/on.

            Onkohan tätä tapahtunut muualla suomessa?

            Comment


              Ei noissa aina ole edes tarkoitus pistää uutta pintaa. Ainakin imatran seutuvilla välillä kovin urautuneet tiet korjattiin välilä jyrsimällä urien ympäriltä asvaltti samaan tasoon. Ilmeisesti asvalttipinta oli monien päällevetojen ansiosta vähitellen paksuuntunut, jotta näin voitiin tehdä.

              Ja autoilijat kiittää.

              Comment


                7-tien edellisessä remontissa Porvoon vähän molemmin puolin urakoitsija kuori ensin ~koko pätkän ja aloitti sitten uudelleen päällystyksen. Oli kiva vetää se rapia 20km karkeaksi rouhittua asvalttia 80km/h normaalin 120 sijaan. Destian edustajan mukaan ei vaikuttanut renkaiden kulumiseen.. Aivan varmasti vaikuttaa.

                Toiseen suuntaan sitten tehtiinkin jo pienemmissä pätkissä.

                Comment


                  Ruoholahti oli täynnä aikuisia ihmisiä jotka olivat pukeutuneet kaiken maailma piiretty/japsi manga systeemi vaatetukseen....... Kyllähän siitä riitti hetkeks hupia ittelleni :P

                  Comment


                    Sitten kun muuten saavat lopulta uuden asvaltin pintaan, ajetaan useampi viikko vielä niillä alemmilla rajoituksilla "puuttuvien tiemerkintöjen tähden". On vain ne pienet luonnokset vedetty.

                    Jotenkin tuntuu typerältä, kun pari kilometriä ennen on saanut posottaa sen 120km/h vanhalla asvaltilla, jossa on jäljellä tasan yhtä paljon näkyvissä niitä merkintöjä kuin uudessa asvaltissakin.

                    Comment


                      Alkuperäinen kirjoittaja Metsässä Näytä viesti
                      Ruoholahti oli täynnä aikuisia ihmisiä jotka olivat pukeutuneet kaiken maailma piiretty/japsi manga systeemi vaatetukseen....... Kyllähän siitä riitti hetkeks hupia ittelleni :P
                      Animecon.

                      Comment


                        Alkuperäinen kirjoittaja jasso Näytä viesti
                        Sitten kun muuten saavat lopulta uuden asvaltin pintaan, ajetaan useampi viikko vielä niillä alemmilla rajoituksilla "puuttuvien tiemerkintöjen tähden". On vain ne pienet luonnokset vedetty.
                        Heh, tähän liittyen seiskatiellä konetieosuudella itään ajettaessa oli hyvä esimerkki. Muutaman kilsan pätkältä puuttui tiemerkinnät --> rajoitus oli 100 km/h. Koskenkylän kieppeillä oli sitten betoniporsaita oikean kaistan ulkopuolella ja niistä varoittamassa liikenteenohjausmerkkejä. Siinä kohdalla rajoitus oli 120 km/h.

                        Comment


                        • En muista missä kohdin oli, mutta jossain täällä Jyväskylän alueella (vissiin tuossa Seppälässä missä tietyöt) oli jyrsitty kyllä ihan kunnolla. Renkaat ulvoi niin että ihan hirvitti meneekö riekaleiksi :) No, onneksi nuo työt on lyhyitä pätkiä kerrallaan, kun paljon liikennettä.

                          Comment


                          • Joo tuo seppälän osuushan on ihan atomina nyt, mutta siis tuo nelostie tuolla välillä oli samalla tavalla jyrsitty. Nyt se on vain tasoittunut ;)

                            Comment


                            • Tää näky nyt tapahtu jo 5.7. kun odoteltiin ruotsin puolella laivaan pääsyä. Viereen kahautti semmoin about 50v. herrasmies ihmettelemään meidän laululiitereitä. Alla herralla oli aikast komia RS6. Siinähän se keskustelu sitte kääntyi jenkeistä herran audiin, kun kerran hyvin suomea höpötti. Harmi kun oli kännystä akku kaput joten kuva jäi ottamatta, mut piristihän se oluenhuuruista iltapäivää, kun näytti pojille lähtiessää "hieman" poistumisen mallia. Kivasti murahteli ja vauhtiakin tais siinä jonotussuoran päässä olla jo ihan "riittävästi" :-D

                              ...niin ja mainittakoon vielä että tais olla se 426kW pellin alla. Jotain se höpäji (jos nyt oikein muistan) 580 heposesta, mut kuitenkin ihan riittävästi. :-DDD
                              Viimeksi muokannut Flea; 14.7.2009, 12:24.

                              Comment


                              • Jyväskylässä ei matalalla autolla kannata ajaa jyväskeskuksen halliin, sieltä kun ajaa ulos niin hiljaa, kun vain suin niin rosauttaa pohjansa aika ikävästi maahan. betoniluiskan jälkeen kun alkaa asvaltti niin on aika kiva tiputus ja se asvaltti on muutenkin ihan montuilla. Saa nähä korjataanko ennen talvea..

                                Oma b5 avant on vain tehtaan -20mm madaltavalla joten maavaraa vielä varmaan ruhtinaallisesti pitkälti yli 100mm.

                                Varmaan pitäs joku tiekunto topic laittaa pystyyn, mut sopii nyt tähän.

                                Comment


                                • Korvauspyyntöjä vaan hallin omistajalle, niin eiköhän se siitä tasoitu pikapuoliin.

                                  Comment


                                    Meinaisin Kehä3:lla ajaa jonkun mummon pikkupösöttimen takaluukusta sisään kuorma-autolla.

                                    Liityin Kehälle siihen kyseisen auton perään juuri hetki sitten ja vauhtia oli siinä vaiheessa ~60km/h, kuten siinä kohdalla olleilla muillakin autoilla. Kun olin päässyt sulavasti ja kunnolla kaistalle tulikin kiire jarrulle. Valkoisen vanhemman pikkupösön perä olikin yllättäen todella lähellä.

                                    Rouva löi liinat yllättäen tiskiin keskellä Kehä3:sta, kun edessä olevaan liittymisramppiin oli rekka kurvaamassa. Ei se rekka ollut edes vielä ehtinyt nurmialueiden ohitse, mutta pösörouvan mielestä siltikin kolmion takaa tulevia pitää väistää lyömällä jarrut kiinni.

                                    Onneksi ei ollut kuormaa ja jarrut erittäin hyvät. Vähän takarenkaat aloittivat jo ujellusta, mutta pysähtyi kuitenkin. Vähän oli vielä varaa, mutta ei aivan älyttömästi enempää pidossa.

                                    Aivan käsittämätöntä toimintaa tuollainen. Teki saman hetken päästä uudestaan, kun Jumbon kohdalla alkaa kolmas kaista, ja sinne oli sivusta kurvaamassa jakeluauto, joka ei edes aikonut vaihtaa kaistaa. Siinäkin vaiheessa oli vielä niin arvaamaton ja rivakka vauhdinpudotus rouvalla, että taas meinasi kiire tulla minulla.

                                    Kieltämättä muutenkin mennyt todella sekavaksi tuo liittymisramppi touhu, kun jostain ihmiset ovat ottaneet sellaisen käytännön, että rampista tulevia pitää väistää ja rampista saa tulla vaikka kylkeen. Kaistanvaihto tilanteen sen salliessa tilan antamiseksi on ok ja pieni kaasun himmaaminen, jos joku rekka on juuri nokea pöllytellen sieltä yrittämästä, mutta silti kolmio siellä yhä on.

                                    Kumpikohan tuossa nyt sitten olisi ollut syyllinen, jos olisin pösön perän tyrkännyt kasaan? Minulla oli siis vauhti reilusti alle nopeusrajoituksen, koska se jono meni siinä sitä alivauhtia. Ja seurasin muutenkin juuri silloin liikennettä ryhmittymisen takia varsin tarkkaan.
                                    Viimeksi muokannut jasso; 16.7.2009, 18:13.

                                    Comment


                                      Otsikkoa sivuten, eilisen ja tämän päivän aikana nähnyt reissuillani neljä (!) erillistä S5:ta. Ja kaikki vielä mustina. Tampereella näin kaksi jonka vielä voisin ymmärtää mut täällä tuppukylässä jossa ei ole kuin ooppeleita ja taunuksia tavallisesti... Täälläkin eilen yhden ja tänään toisen.

                                      Mitäs perhanan tusinameininkiä tämä nyt sitten oikein meinaa olla?

                                      Comment


                                        Alkuperäinen kirjoittaja jasso Näytä viesti
                                        ...Kieltämättä muutenkin mennyt todella sekavaksi tuo liittymisramppi touhu, kun jostain ihmiset ovat ottaneet sellaisen käytännön, että rampista tulevia pitää väistää ja rampista saa tulla vaikka kylkeen. Kaistanvaihto tilanteen sen salliessa tilan antamiseksi on ok ja pieni kaasun himmaaminen, jos joku rekka on juuri nokea pöllytellen sieltä yrittämästä, mutta silti kolmio siellä yhä on...
                                        Uusimmassa Tuulilasissa oli Kuukauden shokkina tällainen tapaus. Henkilöauto jossa oli ollut peräkärry perässä, oli väistänyt rampista tulevaa autoa vasemmalle kaistalle konetiellä sillä seurauksella, että perävaunun takakulmaan oli osunut moottoripyöräilijä. Prätkä nurin ja moottoripyöräilijältä henki pois. Jutussa kyllä mainittiin että mp:n kuski oli ajellut aika aggressiivisesti jo ennen tuota tapausta joten yksiselitteisesti kaistaa vaihtaneen autoilijan syyksi tuota ei kai voinut laskea. Yhtä kaikki, vaarallista touhua ja yksi turha kuolema lisää.

                                        Tänään työmatkalla Pitäjänmäentiellä näin mielenkiintoisen tapauksen. Odottelin valojen vaihtumista Kutomotien / Valimotien risteyksessä Volvo C30:n takana. Olin jatkamassa suoraan Pitäjänmäentietä kohti Vihdintien ympyrää aivan kuten Volvokin. Liikennevalot päästivät ensin Kutomo- ja Valimotieltä tulevat autot ja kun niistä suunnista oli valot punaisella, päästettin Pitäjänmäentieltä liikenne kääntymään Kutomo- ja Valimotielle. Suoraan jatkaville valot pysyivät punaisena. Volvon kuljettaja ilmeisesti katsoi liikennevaloja hieman huonosti ja lähti posottelemaan suoraan kääntyvien autojen eteen päin punaisia. Töötti soi mutta osumaa ei tullut. Että keskitytään siihen ajamiseen vaikka loma alkaisikin tänään (niin kun mulla tekee..).

                                        Comment


                                        • Jutussa kyllä mainittiin että mp:n kuski oli ajellut aika aggressiivisesti jo ennen tuota tapausta joten yksiselitteisesti kaistaa vaihtaneen autoilijan syyksi tuota ei kai voinut laskea.
                                          Itse suhtaudun varauksella näihin. Ei ole kaikkea silmää, kun joku on menehtynyt ja vielä sen syyksi alataan laskemaan. Helppo se on sinne se syy siirtää. :(
                                          Ja tämä siis yleensä jo et on mielikuvakin, että mp kuskit ajelee miten sattuu monen mielestä :/

                                          Tähän sama kuin esim näkee välillä asioita missä alkoholi liikenteessä on lieventävä seikka :D

                                          Comment


                                            Ajoin Paimiossa ykköstietä ohi tuon uutisissakin mainitun kolaripaikan ilmeisesti jotain puolisen tuntia sattumuksen jälkeen. Musta uudehko A3 (tai olisko ollut jopa S, joka tapauksessa 1.8T nähdäkseni) lähtenyt lapasesta ja kokeili kallion vahvutta varsin huonolla menestyksellä. Käytännössä suoralla tieosuudella oikea etukulma edellä seinään. Kuskin puolen A-pilarista apumiehen B-pilariin kaikki pois tai muusina. Moottorikin irti. Vauhtia on pitänyt olla melko lailla reippaasti yli sallitun, silti toki valitettava tapaus.

                                            Comment


                                            • Hannu: tuossa tuo uutinenkin.. Harmittavia tapauksia kyllä :(

                                              Comment


                                                Erittäin vanha tarina:
                                                Tuossa 4-5 vuotta sitten oli duuni kaveri tulossa porista kohti helsinkiä, taisi olla talvi aika.
                                                Jossain kohtaa matkaa joku audi mies ohitti hyvällä kiihdytyksellä kaverin hiacen. Eipä siinä mitään mutta reilu 1/2h päästä oli sama mies audinsa kanssa pusikossa :P
                                                Oliko joku clubilainen vauhdissa?

                                                Comment


                                                • Eilen Pyhtään Majakalla pysähtyessä ihmettelin, että tulipas tutun näköinen naispoliisi vastaan.
                                                  No, eipä tarvinnut kauaa arpoa kun näin kuvausryhmän paukaavan sisään ja uusinta kautta "Poliisit" sarjaan olivat ilmeisesti kuvaamassa. Joukolla olivat syömään tulossa kuten sarjassa on tapana.
                                                  Kahtotaan pääsikö krapulanaama jaksoon mukaan. :)
                                                  Viimeksi muokannut TatuS; 20.7.2009, 19:17. Perustelu: kirotusVirhet

                                                  Comment


                                                    Kai menit aukomaan päätä Audin kiihtyvyydestä :)

                                                    Comment


                                                    • Eipä sillä paljoa rehvastella ja oli muutenkin jo aika nöyrä olo. :)

                                                      Otin hetken lepoa siinä pihalla ja jatkettiin kuskin kanssa hiljaksiin matkaa.

                                                      Comment


                                                      • Porissa näkyi eilen tommonen uus Nissan GT-R.

                                                        Comment


                                                        • Olin menossa tänään pilkon citymarketille ostoksille. Ajoin kuopiontietä ja käännyin pilkonrampille oikealle. Nopeusrajoitus muuttui samalla 100km/h -> 60km/h. Hieman edempänä ajoi nainen farmari sunnyllä rajoitusta hitaammin, sillä saavutin häntä. Rampilla kaista muuttuu kaksikaistaiseksi ja nainen ajoi oikeaa kaistaa. Minä puolestaan otin vasemman kaistan. Tässä vaiheessa olin jo melkein rinnalla, sillä nainen ajoi n.50km/h. Sittempä nainen päättikin vaihtaa vasemmalle kaistalle ilman vilkkua. Joutui jo hieman enemmän jarruttamaan ja väistämään osittain pientareelle, ettei mene etukulma vaihtoon. Nainen ei tainnut edes vilkaista peiliin, kun ei tehnyt elettäkään...

                                                          Niin ja mennessäni näin siviilipoliisiauton (tumma farkku, en ehtinyt nähdä merkkiä), joka oli pysäyttänyt viininpunaisen C70 Coupen Kuopiontien varteen, hieman ennen em. ramppia.

                                                          Comment


                                                            Ohitin peruspunaisen farkkugolffin rajoitusten mukaisesti ja peruskaveri näytti sitten rinnalla keskisormea...hmm...Olikohan joltain jäänyt lääkkeet ottamatta vai oliko normaalia rinkeliongelmaa?

                                                            Comment


                                                              Olikohan joltain jäänyt lääkkeet ottamatta vai oliko normaalia rinkeliongelmaa?
                                                              Veikkaan perus rinkeliongelmaa, on tullu Audiin vaihdon jälkeen huomattua, että tuota ongelmaa on enempikin liikenteessä...On se kumma!

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X